80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senı gercekten kutluyorum canım..hedefını cok az kalmıs..nıce yenı hedeflere ulasman dılegıyle..saygılarkaydirigubbakcemile5

handerya hollywood diyetini ben uygulamaya başladım. ilk iki gün hiç zor geçmedi aslında. taze sıkılmış meyva suyu karışımı yaptırdım günlük. inan bana çok tok tuttu. ve günde 1.5 litre yeterli oldu. şuan 4. günündeyim...ayrıca menüde yer alan gıdalar birbirleriyle oldukça uyumlu..mesela brokoli ve tavuk aynı öğünde yer alıyor. bunun sebebi ise brokolide çokta az olsa protein bulunması ve tavuk göğsüde protein bakımından çok zengin....özellikle hergün yürüyüz veya aktivite veriliyor ki spor yapıldığında yırtılan kaslar proteinle onarılıyor. böylelikle kas seviyesi arttıkça kilo verme hızlanıyor.

sevgiler.

ben şimdilik çıkıyorum... kızımı okula götürücem.. öğleden sonra girmeye çalışırım .. byy

başınız saolsun allah sabır versin canımm

moonshine ve yayla güzeli tskler kızlar bende denemek istiyorum bu diyeti deneyenler çok güzel kilolar vermiş ama ne biliyim dayanabilirmiyim korktum biraz,bakalım henüz karar vermedim eşim istemiyor emzirdiğim için ..

Flatliners canım ben anlamadım yaaaa cibes nedir ki,yapmışım ama bilmiyorum :)

Bu arada kızlar sigara olayını ben ancak bebekle çözdüm yani hayyatta bırakmam,tek zevkim vs.. diyerek içtiğim sigarayı hamile öğrendiğimi öğrendiğim an hayatımdan sonsuza dek çıkardım,eşime de baskıyla bıraktırdım klava:şimdi tam yeşilaycı olduk,eşim bazen kızıyor ot gibi olduk diye olsun herşey sağlık için özel günlerde bir kadeh alkol olabilir..Tavsiye ederim flatliners şu kilolar gidince :CüvCüv:

Aaaa kızlar aklıma gedaha önce paylaşmışmıydım hatırlamıyorum
Müzik dinleyerek zayıflamak istermisinizzzz??
bir kaç ay önce bir site keşfetmiştim orada beyni ses dalgalarıyla motive edici müzikler vardı,her parça farklı bir şey için kimisi özgüven arttırıcı,kimi sosyallik vs kilo vermek için de var.Ben arada dinliyorum tsm,new age,doğa müziği vs tarzında parçalardan istediğini indirip dinleyebiliyorsun,bizim duyamadığımız ama bilinç altının algılayabildiği ses dalgalarıyla dinleyeni motive ediyormuş ve beyne kilo vermek için telkinde bulunuyormuş isteyene özelden link gönderebilirim ya da google dan hayatım değişti yazıp aratın ok?

bende çıkıyorum kızlar.. tek başına tadı yok buraların.. :1no2:
listemi de yazayım çıkmadan akşam girmeye çalışırım yine...
sabah-----1 dilim kepek ekmek,domates ,salatalık,şekersiz çay
ara---------salatalık,domates
öğlen------pirinç lapası(baharatladım ama akşam domates rendesiyle yapıcam)
ara-------- - (lapanın tadı hala ağzımda,bişey yiyesim yok) kaydirigubbakcemile3
akşam----pirinç lapası, salata(yicem kesin)
ara-------- 1elma(yemeyi düşünüyorum)

lapa benipek sarmadı açıkçası.. tane tane pilava alıştık sanırım o yüzden.. ilk pilav denemelerim geldi aklıma.. sayfaları gezinirken selma ve lavitanın domates rendesi muhabbeti gözüme ilişti.. bi de öyle denemekte yarar var..
neyse ben kaçtım.. herkese kalıcı kilo vermeler.. sositososito

Merhaba canım gerçekten bugün buralar terkedilmiş şehirler gibi,bomboşşş.. Tabi kaç gündür yaz yaz herkesin kollar yoruldu :) hava da kötü burda hani çıkıp geziyolar desem..

Merhaba canım gerçekten bugün buralar terkedilmiş şehirler gibi,bomboşşş.. Tabi kaç gündür yaz yaz herkesin kollar yoruldu :) hava da kötü burda hani çıkıp geziyolar desem..

galibaaa benim cenem cok özlenmis:))

nasilsiniz fistiklaaaaar

özledinizmi beni
laptop canimdaydi, o yüzden giremedim:)

handeryacim hayatım değişti denicem... :)

ben lapayi birakcaktim bu sabah tartildiktan sonra, ama canim ikna etti beni.
sabah 400 gr vermisim ama ben zaten dikkat ettim zamanlar 200-500 gr arasi veriodum günlük. ama canim dediki denedin bari bi gün daha yap:)
yani sonuc bugün 400 gr vermisim:)
yarin tartilcam sabah erkenden girip yazarim sonucu daha sonra 9 da bursa otobüsüm var
:) yarinda ck giremicem

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha önce zayıflamış ve tekrar almış biri olarak nasıl bu hale geldim diyorum 87den 6 ayda 60 kiloya düşmüştüm tabi daha sonra 1 2 derken hop 83 kiloya tekrar çıktım.ama 60 kiloyken yaşadığım o duyguyu anlatmam imkansız umarım hepimiz istediğini giyebilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşarız

minimoy hosgeldin canim

insallaaah:) ama kalici bir zayiflama icin cabalioruz burda, saglikli yasman tarzi yani
insallah sende verirsin ve bi daha almasin

canim hosgeldin ne guzel 60 kiloya kadar dusmus olman bende bir zamanlar 60 kiloydum birdaha gorebilecekmiyim acaba
bence kilon yerlesmeden diyete baslaman iyi olmus ben 5 sene once aldim bu 20 kiloyu dahada veremedim bu kilodayken kizimda oldu allahtan kilo kalmadi hamilelikten kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız ben bu gün carşıdaydım arkadaşım kıyafet baktık ama malesef oda kilolu ne giydiyse yakışmadı zaten insan kıyafet almaya cıkınca anlıyor ne kadar kg si oldugunu gercekten zor kıyafet almak kg birisine o yüzden zayıflamalıyız cok sıkıntılarımız var arkadaşlar

galibaaa benim cenem cok özlenmis:))

nasilsiniz fistiklaaaaar

özledinizmi beni

lavitam yokluğun hemen hissediliyor inan... kaydirigubbakcemile5
ben şahsen iyiyim..lapayı öğlen köri,vs. baharatlarlayedim.. aklıma getirmek bile istemiyorum tadını.. sonra sizin selmayla muhabbetinizi gördüm.. şimdi 2 domates rendeleyip kavurdum.. lapa,nane,pul biber ekleyip tadına baktım.. öğlenkine göre daha iyi.. hatta baya iyi olmuş.naneyi severim.o yüzden olabilir.. neyse yarında devam.. günüm de var. ark. gidicez. ama bişey yemicem. evden çıkarken öğlen lapamı yerim.. orda en fazla ara öğün olarak bişey yerim belki.. ama salata türü olabilir ..tabi yarınki menüde varsa.... ne börekler pastalar olur kimbilir :1rolleyes:

kizlar iyi aksamlar. Bugun ozur dilerim hic giremedim sabahtan yasadigim sinir bozucu bir olay yuzunden kendimi sokaklara vurudum. Taktim gozlukleri hayatimda hic yapmadigim birseyi yaptim aglaya aglaya gezdim sokaklarda.. Kendimi cok yalniz hissettim. Omzunda aglayacagim tek bir insan bile gelmedi aklima. Gelenler de is yerinde olduklarindan gitmek istemedim.. Durum boyle olunca kuzu kuzu eve gelip kapandim. Neyse sizi daha da uzmek istemem yediklerimi yazip kaciyorum hemen..
sabah: 2 dilim koy ekmegi, peynir, 4 adet y.zeytin, cay, domates, salatalik
ara: sanirim o sinirle yemedim hatirlamiyorum
oglen: tavuklu buyuk bir salata
ara: 1 dilim portakal, 1 dilim elma azicik leblebi ve k.uzum
aksam: daha yemedim yermiyim bilemiyorum ama hindi etli enginar yemegi, kestirmeli corbam var. Bir de dunden kalan cibes salatam var ( bu arada flatliners istersen gondereyim sana turp otu, cibes nedersin? :) )
kizlar simdilik bu kadar yarinda girmezsem mazerete sayar misiniz? Burdan kopmak istemiyorum.. simdiden tesekkurler

selmacım bilmez miyim canımm...
mağazaya girip bi kıyafet bakarsın. hemen tezgahtar gelir afedersiniz ama o modelin büyük bedeni yok yada size göre yok o modelin :bbo:
offf... şu kiloları veriim istediğim modelin kendime göre bedenini bulabiliyor olacağım... hepimiz inş... en kısa zamanda ama kalıcı kilolar veririz.. :Saruboceq: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…