- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
günaydın kızlar, paresnamka canım başın sağolsun, Allah sizlere sabır versin.
kızlar bakıyorum da lapa rejimine epey sardınız, ben beyaz pirinci hiç bir şekilde yiyemiyorum, doktor yasakladı (kan şekerini çok yükseltiyormuş), yapanlar inşallah sonuç alır.
Ben de bugün yiyeceklerimi yazayım, akşama tekrar görüşürüz.
Bu arada HANDERYAcım cibes yapmışsın ben de istiyoruuuum ühühühü
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 5 siyah zeytin, 1kk light dil peyniri.
ara: 1 ayran
öğle:1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
ara: 1 avuç leblebi+yeşil çay
akşam: yine dışarda yiycez, bu kez salata yerim. dün de dışarda yedik ama bozmadım :)
Hepinizi kocaman öpüyorum.
[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/9361/yen8089copyc.jpg[/ımg]
Slmmmm kızlar,ben yine gece bekçiliğine devam! :) Şu radyo olayı ne güzel olmuş gerçekten şimdi dinliyorum. Bu arada geçen haftalara göre gerçekten maşallahınız var sayfaları oku oku bitiremiyorum.
Dün gece diyet çeşitlerine bakıyordum da hollywood diyeti ilgimi çekti ,uygulayan vardı sanırım aranızda(yanlışmı hatırlıyorum )nasıl,zor oluyormu ilk 2 gün merak ettim?
Bugün hulohup aldım sizden duyuyordum etkili oluyormu kızlar ,deniycem bakalım gerçi unutmuşum döndürmesini zorlandım epey..Bugün 5km yürüdüm akşam da geçiştirdim( öğlen dışarda yemek zorunda kaldım )
Zayıflayınca dolabımda beni bekleyen tüm kıyafetlerimi giymek istiyorum öncelikle,sonra bu yaz giyemediğim bikini olayı geliyor (yazın yeni doğum yaptığım için çok fenaydım ancak mayo giyebildim halbuki 5-6 çeşit bikinim vardı)
canlarım arkadaşlarım .uzun zamandır yoktum ne olur kusuruma bakmayın..eşimin dayısını kaybettik memlekete gittik ondan öncede bir hafta rahatsızdım gözlerimden çok istememe rağmen giremedim...ama bu arada hiç kaçamak yapmadım aynen devam..eskiden olsa memlekete gittiğim zaman birkaç kilo alarak geri gelirdim ama bu sefer yemedim o güzelim yemeklerden ben bile şaşırdım kendime galiba bu sefer olacak kızlar tabi sizin sayenizde...cuma günleri kilomu yazarken utanmayayım diye:):):)
Merhaba canım gerçekten bugün buralar terkedilmiş şehirler gibi,bomboşşş.. Tabi kaç gündür yaz yaz herkesin kollar yoruldu :) hava da kötü burda hani çıkıp geziyolar desem..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha önce zayıflamış ve tekrar almış biri olarak nasıl bu hale geldim diyorum 87den 6 ayda 60 kiloya düşmüştüm tabi daha sonra 1 2 derken hop 83 kiloya tekrar çıktım.ama 60 kiloyken yaşadığım o duyguyu anlatmam imkansız umarım hepimiz istediğini giyebilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşarız
galibaaa benim cenem cok özlenmis:))
nasilsiniz fistiklaaaaar
özledinizmi beni
arkadaşlar nasılsınız ben bu gün carşıdaydım arkadaşım kıyafet baktık ama malesef oda kilolu ne giydiyse yakışmadı zaten insan kıyafet almaya cıkınca anlıyor ne kadar kg si oldugunu gercekten zor kıyafet almak kg birisine o yüzden zayıflamalıyız cok sıkıntılarımız var arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?