80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam bugün kü menümü yazıyim

sabah 1 dilim kepekli ekmek,4 tane yeşil,zeytin peynir
öğle zeytinyğlı pırasa yoğurt 2 dilim etimek
ara 1dilim tam buğday ekmeği ,peynir
akşam 1 kase tarhana çorbası
ara 1 elma

Arkadaşlar inşallah bu kez başaracagız bu kilolardan kurtulacagızkaydirigubbakcemile5
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı BEN ZATEN KARAR VERDİM EGER BU KEZDE BAŞARAMASSAM GERİ KALAN ÖMRÜMÜ delikafaduldenBEYAZ ŞOVDAKİ HÜSMEN AGA GİBİ GECİRECEGİM YANIMDA HEP O KOCAMAN EKMEKTEN TAŞIYACAGIM delikafaduldenNEDERSİNİZ BU FİKRİME:teytey::teytey::teytey:

kızlarrr;
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim diyet dil peyniri, domates, salatalık

öğle: bol yeşil salata ve yağsız ve pirinçsiz yoğurt çorbası (çorbayı ben ekledim)

akşam: ekmeksiz mantarlı yumurta (yumurta 2 adet)

sevgiler...

canımm sinir bozucu bi olay yaşamana üzüldüm.. ama takma kafana arkadaşım.. bu durumda ne denir bilemiyorum ama kendini yalnız hissetme... sanal da olsa forumda da olsak biz varız canm... yalnız değilsin... dilediğin her an dertleşecek birini aradığında burdan yada özelden paylaşabilirsin canmm.. dikkat et kendine.. hiç birşey üzülmeye değmez ..

meraba kızlar..alnagmecim üzülme canım..hiç bişey canını sıkmaya değmiyor şu dünada..ağlamışsın iyi yapmışsın..ben sıklınca ağlayamam da mide ağrısı olrak bana geri döner..parasnemka başınız sağolsun..ölüm hepimiz için..tabi ibret alana...yediklerimi yazayım
sabah
1,5 dilim kepekli ekmek,1yumrta beyazı,1kk peynir,5 zeytin
ara
türk kahvesi,2 ısırık kek
öğle
3 kaşık sade makarna,yoğurtlu kabak salatası
ara-
akşam
5 kaşık tavuklu sebze yemeği,1 kase yoğurt çorbası
bugün 2 km yürüyebildim.çok şiddetli yağmur vardı.baktım herkes eve gidiyor ben de gelmek zorunda kaldım.dondum zaten.sırılsıklam oldum.suyu da ancak 2 ltye tamamlayabilirim.

selma iyi fikir canım:jeyyar: artık sürekli rejimde olma durumundan kurtulmamız sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz lazım bugün bir arkadaşımdaydım annesinin yapmadığı diyet kalmamış hayatı boyunca şimdi 130 kilo-tatlicadiarzu- her seferinde fazlasıyla geri almış artık kadın canı ne isterse yiyo bıkmış bende öyle olmak istemiyorum senağlama

bence hemen bunu aklından çıkar. kilo vermemek gibi birşey olmayacak çünkü...hepsini vereceksin :lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

yarın komşuma gidicem.diyet falan anlamam küserim yiyceksin diyor.:mymeka: napıcam ben yaa..şu pastaların yüzünden hiçbiyere gidesim gelmiyor.ben kendime hakim olabiliyorum ama çevremdekiler rahatsız oluyor.ben yemeyince boğazlarından geçmiyor galiba..özellikle de annem ve eşim..napalım alışsınlar artık onlar da..

Evet eflatun canım nedense ısrarla yememızı ısterler bende cuma gÜnÜ arkadaŞıma gıdecegım ona makarna ve salata yap dedım olurmu canım Öyle dedı ne yapacagız bız bu durumda anlamadım

canım ben artık kimseye diyetteyim demiyorum başlayıp başlayıp bırakınca demeye utanıyorum zaten kafamçokkarıştıbir yere gidincede bugün midem kötü biraz, canım istemiyo:roflol:, evdede bir şeyler yemiştim az yiyim filan diyorum ne yapiyim yoruldum artık yine mi diyettesin lafını duymaktansenağlama

selmacım..canmm... noluyoruz öyle hüsmen aga falann... bu seferde başaramazsam diye birşey yokk.. b planı da yokk... başarıcazzzz.. kim ne derse desin moralimizi bozmadan.. aldırış etmeden... sonucu gördüğünde ye diye ısrar edenler nasıl verdin bu kiloları idye soracak inan buna... aklına böyle kötü düşünceleri getirme canm.. hedefe odaklan.... kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

ben geldim herkes cikmis:)

ay cok aciiiiim....
arkadaslar yediklerimi yazim

sabah: lapa

ara: -

ögle: lapa

ara: yesil elma

aksam: lapa

ara: yesil elma

cok farkli lezetler denedim bugün:)

canim ya bana fena gelmedi ama artik 5 ögündür onu yedim icin bugün iyice isyan ettim
ama dayanadim yemedim.
canima yagsiz bulgur pilavi yaptim ondan bile yemedim.
biraz fazla yaptim yarin yolculuk var nede olsa
aksam eve gelince hazir olsun die, bide canim cok cekti cok güzel görünüyordu ama yemedim banane

heee kurtulcaz kurtulmasina :) ama ya olmasa haklisin
bende valla sabah aksam kfc, manti, yaprak sarmasi, iskender, pizza, balik yicem banane banane:)
isin sakasi tabiki buuuu:)
verince acaba kac kere düsüncez yesekmi yemesekmi die:)
neler cektimizi bilioruz aklimiza hep o gelir bence:)

bu sabah 86.4 cktm :) yani memleket gidene kadar 2,4 kilo vermem gerekio bununda bir hafta icinde yapmaliyim
o zaman tam on kilo vermis oluorum:)
müstakbel kayinvalidem beni en son gördünde 94 kiloydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…