kizlar iyi aksamlar. Bugun ozur dilerim hic giremedim sabahtan yasadigim sinir bozucu bir olay yuzunden kendimi sokaklara vurudum. Taktim gozlukleri hayatimda hic yapmadigim birseyi yaptim aglaya aglaya gezdim sokaklarda.. Kendimi cok yalniz hissettim. Omzunda aglayacagim tek bir insan bile gelmedi aklima.
Arkadaşlar inşallah bu kez başaracagız bu kilolardan kurtulacagızkaydirigubbakcemile5
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı BEN ZATEN KARAR VERDİM EGER BU KEZDE BAŞARAMASSAM GERİ KALAN ÖMRÜMÜ delikafaduldenBEYAZ ŞOVDAKİ HÜSMEN AGA GİBİ GECİRECEGİM YANIMDA HEP O KOCAMAN EKMEKTEN TAŞIYACAGIM delikafaduldenNEDERSİNİZ BU FİKRİME:teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar inşallah bu kez başaracagız bu kilolardan kurtulacagızkaydirigubbakcemile5
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı BEN ZATEN KARAR VERDİM EGER BU KEZDE BAŞARAMASSAM GERİ KALAN ÖMRÜMÜ delikafaduldenBEYAZ ŞOVDAKİ HÜSMEN AGA GİBİ GECİRECEGİM YANIMDA HEP O KOCAMAN EKMEKTEN TAŞIYACAGIM delikafaduldenNEDERSİNİZ BU FİKRİME:teytey::teytey::teytey:
İnŞallah arkadaŞlar tabİkİ verecegİz ama b pılanı olarak onu dÜŞÜnmÜŞtÜm
yarın komşuma gidicem.diyet falan anlamam küserim yiyceksin diyor.:mymeka: napıcam ben yaa..şu pastaların yüzünden hiçbiyere gidesim gelmiyor.ben kendime hakim olabiliyorum ama çevremdekiler rahatsız oluyor.ben yemeyince boğazlarından geçmiyor galiba..özellikle de annem ve eşim..napalım alışsınlar artık onlar da..
lavitam yokluğun hemen hissediliyor inan... kaydirigubbakcemile5
ben şahsen iyiyim..lapayı öğlen köri,vs. baharatlarlayedim.. aklıma getirmek bile istemiyorum tadını.. sonra sizin selmayla muhabbetinizi gördüm.. şimdi 2 domates rendeleyip kavurdum.. lapa,nane,pul biber ekleyip tadına baktım.. öğlenkine göre daha iyi.. hatta baya iyi olmuş.naneyi severim.o yüzden olabilir.. neyse yarında devam.. günüm de var. ark. gidicez. ama bişey yemicem. evden çıkarken öğlen lapamı yerim.. orda en fazla ara öğün olarak bişey yerim belki.. ama salata türü olabilir ..tabi yarınki menüde varsa.... ne börekler pastalar olur kimbilir :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?