80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloşş bende keisldim cnm valla çocukları yıkadım filan derkes saat geçti bende yarın devam edicem artık banyı kaldı dolabı dtemizlencek

sonra evi sil süpür umarım hava yarın ii olur herkese ii geceler

bugün neler yediğimi yazayım
sabah;bir tane yağsız gözleme,domates
ara;10-15 tane dut,2 erik
ara;10 tane grisini,1 bardak milkshake
akşam;2 kepçe bezelye yemeği,1 yemek kaşığı közlenmiş biber,2 yemek kaşığı yoğurt,4 tane etsiz çiğköfte,4 yemek kaşığı salata,bir kaç tane biber turşusu,bir lavaşın çeyreği
ara;1 bardak form çayı,1 tane topkek
ara;1 tabak puding
bugün aralar ana öğünden daha kalorili oldu

kermese gittim havada güzeldi disarda bi kalabalik yemekler o bicim pastalar börekler....

bir kuzu sis yedim 5-6 tane et ufak yufkanin icinde salata domates maydonozla bukadarla kaldim, sagolsun herkes yedirip icirmek istedi ama bu bile iyi degildi aslinda emmeee gittinmi mecbur yiyeceksin, bu hafta belki cok paylasimda bulunamam ama mutlaka takip ederim cumada sonuc bildirimi yaparim ins, kuzenlerim geliyo bende kalacaklar bol bol gezeriz ins az yeriz tek duam bu :)

selam izlemcim nasılsın canım?
mineden haberi olan var mı yazmadı di mi..ben görmedim merak ediyorum..

nihalcim cumartesi kan verdim 23 ten 25 çıkmış ama yeterli bir artış değilmiş 2 kat artması gerekiyormuş pazartesi yeniden kan vercem 48 saatte bir kan testi ile takip edecek durumu hayırlısı artık

sende mi gittin bende kermesdeydim bugün biraz fazla kacti benim de, ama ginede kendimle gurur duyuyorum baska zaman daha cok yerdim, ben bile kendime sasirdim, galiba artik bende de birseyler dank etmeye basliyor. bugün cuma ya kadar telafi etmeye caliscam insallh

günaydın kızlar dün son 1 ayın en berbat günüydü benim için klava: diyet miyet kalmadı valla klava: tüm hafta çok dikkat edicem inş. tartıya yansımaz :a015:

geçmişi tam olarak okuyamadım ama izlemcimm çok teşekkürler liste için canım.ellerine saglık.regli olmuşsun gözünaydın canım :1hug: aklımda kalanlar bunlar bi ara bitirip geçmişi topluca yorum yazarımmm

kimse yok yahuuu
ben dünden kalan işlere devam bi bitseydi yaa
şimdi banyo dolabını temizliycem ve çekmecelerini çamaşır asıcam
sonra diger odadaki çekmeceleriiii

selam

izlem,deniz

banucum kolay gelsin sana bayag bi temizlikle haşir neşirsin.ohh bittimi misss gibi evde oturursun canım.bende taşınırken dipten köşeden yaptım temizliğimi bi halılarım kaldı.hava bi düzelsede onlarıda halletsemmm :hulya:

selam kızlarr bugün reglimin 2. günü inşallah çok ağrım olmaz dün öledüm ya uzanıcam şimdi biraz öpüyorum hepiniziii

günaydinnnnnnnn günaydinnnnnnnnnnnn
dün fazla kaynatilmamiss isime yaradi tabii hehe

ay dünn süperdiiiiiiiiiiiii yaaa....... cok kisi vardii...

bende 2 kuzu sis yedim yani 10 tane kücük et sanirim...
kanat yemedim ellerimi bulasik edesim yoktu hehe, 2 köfte
1 tane currywurst yani sosis yedim

gerisi hepp makarna salatasi normal salata mancar tursusu, felan filann oldu istee
bir dilim pasta, ve sarma...
ama oraya gitmeden 1 yumurta yemistimm...

bütün gün de bu yediklerimizle kaldik orda cünküüü gece 1,30 da evdeydik :)

kayinpederle babam bi komiklerdiii allahiiimm rakiyi devirmislerr... bizde erkanla kavgaliydikya baristik güzeldi opuyorumnanaktan herkes beni inceledii yaaa bir an düsündümm aylinnn bu kilonu gördülerr kimbilir neler dediler iclerindenn... nisandaaa herkes gözü agzi acik bakacaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk dedim icimdennnn.... cabalicammmmm basaricamm...

bize ögütler verdilerr, erkan baya utandi yaptigindan.... pisman da oldu bende hicbirsey demedim o sözler ona yetmistirr... kayinpeder babama dediki, eti senin kemigi benim kaydirigubbakcemile3

tartildim bugün, 92,1 gösterdi, kilo almamisim

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okudum geldim

eMin dün börek olmadığı için şanslıyım yeni evli kızımız hevesle yemek yapmış zeytinyağlılar ve salatalar iyi oldu çok sevindim hani
sadece ince bir dilim pasta çayla onu yedim

akşama rahattım yani yine akşam yemeğimi yedim ama

darkolive liste için ellerine sağlık güzel olmuş

herkesin temizlik mevsimi açılmış çoğunuz temizlikle uğraşmışsınız arkadaşlar yapmayada devam ediyorsunuz sanırım kolay gelsin

selam baharr

ewet cnm ben bŞtıremeıdm oglanlar elıme dolanıp duruyor ew Çok karıŞık heralde yarına bıter

selam millet diycem ama kimsacikler yok

darkolive senin bu kadar cok agrin oluyor hap kullanmiyormusun, nasil duruyon öyle.

ben hap almasam bayilabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…