80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 1 sayfa bile ilerleyemedik kimsecikler yok hafta sonu daha iyiydii

bugün hep açlık hissettim yaa duygusal açlık ddegil resmen midem kazındı sürekli yaaaaa

bugün 1 sayfa bile ilerleyemedik kimsecikler yok hafta sonu daha iyiydii

bugün hep açlık hissettim yaa duygusal açlık ddegil resmen midem kazındı sürekli yaaaaa

eeee gelde konusalim sayfalari ilerletiriz hemde. sende varya bir giriyon bi cikiyon hemen yakalayamiyorum senikaydirigubbakcemile3

nihalllcim resmini gördüm çoook güzelsin kalbinini güzelliği yüzüne vurmuş canım benim Şeniz
ayrıcaaa birinciliğini tebrik ederim :lepi:
ayy canım benim çok tşk ederim ya akşam akşam moral verdin valla Asucum..İzlemcim liste ve güzel diklelerin için tşk de benden çok kilo verenler vardı diye hatırlıyorum deniz falan daha çoktu sanki ya yanılmışım sevindirik oldum canım...

eşim ne almışşş biliyomusunuz

kaymaklı ekmek kadayıfııı

ayy dönüp bakmadım bilee yaa ne mutlu banazemuszemuszemuszemus
aferi canım sana seni alnından öpüyorum..

ellerine sağlık İzlemcim bir dolu iş halletmişsin iyice dinlen tadını çıkar ben okurken yoruldum valla..

aman da aman topiğimizin hamarat hatunları güle güle kirletin dağıtın evlerinizi..ellerinize sağlık valla benim haftasonu kaynım burdaydı çok ekstra işlere dalamadım..

nihalcim cumartesi kan verdim 23 ten 25 çıkmış ama yeterli bir artış değilmiş 2 kat artması gerekiyormuş pazartesi yeniden kan vercem 48 saatte bir kan testi ile takip edecek durumu hayırlısı artık
hayırlısı minecim..Haberdar et bizi meraktayız..

eeee gelde konusalim sayfalari ilerletiriz hemde. sende varya bir giriyon bi cikiyon hemen yakalayamiyorum senikaydirigubbakcemile3

valla ben de geldim kimsecikler yok ama ezelim başlıcak zatençç
kızlar ben c.tesi bir kurabiye yemiştim pazar da salak gibi sırf yemiş olmak için 2 kurabiye yedim aman da aman sen misin yiyen ne zamandır yanlış bişi yemiyorum ya miden alışmış bir kanırttı beni anltamam akşama kadar atamadım içimden o rahatsızlığı ohh iyi oldu güzel bir ders oldu valla..ne güzel iyice incelmiştim c.tesi sabahı bayağı hafif uynamıştım şimdi yine şiş hisediyorum..
bu arada beni yanımdaki kız gidecekti ya gitmedi çünkü yeni bir kız daha alındı o diğer arkadaşın yanına geçince en eski de benim bende kaldı..
kızlar bugün ben şirkette bayıldım..bu sefer sandalyeden küüt diye düştüm başımın yanını da yere vurmuşum..klasik konversiyon bozukluğu bayılması yani felç gibi herşeyin farkındayım ama konuşamıyorum hareket edemiyorum öyle mal gibi kaldım sonra da bir ağlama..rezil oldum herkese ya:1ninca:bilmiyorumkismile revirde yattım orda da daral elmi mi üstüme orda da durmaadım dr beni hava almaya çıkardı biraz kendime geldim falan..kadın bişiler soruyor ayıltmak için bir keime edemedim ya kekeledim durdum....bugün nette iyice bir araşırdım bu hastalığı kendiliğindne geçermiş..pskoloğa gitmeye devam ediyorum işallah sonlanır çok sıkıldım bu duurmdan..
neyse yine baş şişirdim ben kaçar kızlar öptüm sizleri..

selam millet diycem ama kimsacikler yok

darkolive senin bu kadar cok agrin oluyor hap kullanmiyormusun, nasil duruyon öyle.

ben hap almasam bayilabilirim

tubacım zaten 1 hafta bezen 10 gün kadar geç geliyor kesilir birde gelmez diye dişimi sıkıyorum bazen kesiyor benimkini bugün daha iyiydim allaha şükür

bugün biraz uzandım ege uyurken sonra kalktık yemek yedik ege beyle, üst komşuma gittim pişi yapayımm hemen 2 dakikada çayla yiyelim dedi yok dedim yapmassan bana iyilik yapmış olursun saol bi tane sade kahve içtim ohh miss kaydirigubbakcemile2

canik ben bunu benim doktora sormustum, bana da bazilari demisti kesilmesi iyi degil falan, benim doktorum söyle demisti, regl kani insanin icine biriken kirli kan ve o mecbur son damlasina kadar vucuttan cikmaya kesinlikle icinde kalamaz. vucut zaten kabul etmez demisti, o yüzden kesilince iyi degil diye düsünme, o kan mecbur cikacak icinden

bugün ne yediğimi yazayım
sabah;1 dilim kızarmış ekmek,domates,salatalık,1parmak uzunluğunda ince peynir
ara;1 elma
öğlen;1 poğaça yağsız kepek unundan yapılmış kendim yaptım:
ara;1 tane bisküvi
akşam;3 yemek kaşığı taze fasulye,3 yemek kaşığı bulgur pilavı,4 yemek kaşığı salata,1 dilim ekmek
ara;1 bardak form çayı
ara;1 şeftali,7 kiraz,3 erik,5 tane küçük lokum,1 dilim meyveli parfe soğuk soğuk dün kendim yaptım çok güzel oldu valla ilk deneyimim:

HALA KıMSECıKLER YOKK

izlem bende sneinle aynı derttenim bacım benimkinide kesiyor malesef

bende işleri yaroılarıladım çekmeceler mis oldu valla birtek süpürüp silicem oh ne ala
uzun zmandır içime dertti valla yaptım kurtuldum

deniz mızmız olmasa bugün biterdiide elime ayagıma dolandı hep sanırım bir diş vakkası geliyor

yarın anneme gidicem giremeyebilirim
orda yirimem lazımm çocukları bırakıp yürürüm biraz

merhabaaa
bu ne yaa
niye hic yazmadinizzz... tr de de mi tatil günü???

´bugün yediklerim

sabah: yok
öglen 13.30 da... 2 cift kasarli sucuklu tost... kahvaltilik klasik seyler bide...
aksam 21.30 da: 1 elma

s´por: askimla 300 merdiven ciktik tepeye... 1 saat yürüdük bide
hafta sonunu telafi etmek icindi....... az yedim

iyi geceler, bugün takip edemedim calistim birde misafirler geldi, kermese gittim gezmeye dolasmaya ciktim....

yediklerimi özeteyim

sabah 8
1 armut

saat 11
2 dilim ekmek
sürme peynir recel
2-3 sütlü sekersiz kahve
dondurma

saat 5
1 tabak pirinc corbasi
salata
1 köfte

saat 6
1 dilim pasta

saat 7
2 top meyveli dondurma külahda

hic ama hic begenmedim

2 gündür birileri çağırsın diye bekliyorum ama teklif olmadı bende eski takımıma dönmek istedim baktım eskiler hala burda ... kızlar boş yeriniz varmı ...81 kilo ile geri döndüm bilmiyorumkismile

herkese merhaba kimsecikler ugramamış in cin top oynuyor misali
semacım askerini yolladımı acaba

tülaycımdan ses yok nerelerde sevgili ortim acaba

izlemmm inşallah agrıların bitmiştir canım

nihalde eskisi gibi ugrayamıyor

sunshine inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar geçmiş olsun canım

aklıma gelenler bu kadar şimdilikk

aylin nasıl bir beslenme şekli canım bu hiç saglıklı değil.:umursamaz:

selam denizcim nasılsınn benim ağrılarım dün ve bugün daha az allaha şükür bu ayı da atlattım sayılır...
tülay tatile çıktı canım 1 haftalığına... havuza filan giriyordur şimdi eminim :))

elayyy ablammmm yemin olsun 2 gün önce ziyaret eden ark listesine bakmistim benim, orda nikini görünce aklimdan gectin napiyor acaba diyee...
HOSGELDIN cok sevindim geldiginee... gördügün gibi ben yerimde sayiyorum hatta daha fazlaa ( kilolar ayni yeni basladimm, nisanlaniyorum kasim da :)))
nasilsin bakiyim?

narin nazenin ablacim hafta sonu cok kacmisti dengelemek icin dün öyle oldu beslenmem... ama gurur duydum kendimle cünkü öyle hic basaramazdim bukadar az yemeyiii

seyhannn kizz naber? geziyorsun bakiyorumdaa :))

niye 2 gündür burda sinek avluyorr yaa nerde millet... tatil zamani geldi galiba yaa en korktugum dönem basliyorrr.......

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine sürme peynir ve recel
ara: 250gr diyet cilekli yogurt
öglen: sabahki gibi
ara: 1 yesil elma
aksam: bakicaz artik....

kizlar, burda calisan bir bayan dedi bunu bana

okuyun

sabah: 2 dilim kepekli ekmek üzerine sürme peynir ve recel (asla salam sucuk tostpeyniri kasarpeynir degil), salatalik domates

5 saat MOLA (asla yenmicek, 1 lokma bile degil)

öglen: istedigin sekilde yemek, pizza bile dahil, ama az!!! normal sebze yemegi salata felan

5 saat MOLA

aksam: normal yogurt, diyet olursa daha iyi, yanina meyve, yada meyve salatasi yapilir

BUKADAR

neden 5 saat mola derseniz... bu 5 saat mola yaglari eritiyormus... rejim uzmani dr söylemis...

haftada 2 kilo gidiyormus!!!

ben evdeyken denicem bunu... yakinda ayriliyorum isten

misafirler huuuuu disaridan bakmayin iceri buyrunnn

aylinncm süper gidiosun canım hep böle devam et
dün gece taha ateşlendihiç uyumadık şuan sarhoş gibiyim
pazar günü faciasından sonra dün ve bugün eski yeme düzenime geri döndüm günlük 1300 kaloriyi geçmiyorum bool bol meyve tüketiyorum kahvaltıda hiç bişeyden kısmıyorum akşamlarıda mümkün oldukça haifif yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…