bugün 1 sayfa bile ilerleyemedik kimsecikler yok hafta sonu daha iyiydii
bugün hep açlık hissettim yaa duygusal açlık ddegil resmen midem kazındı sürekli yaaaaa
ayy canım benim çok tşk ederim ya akşam akşam moral verdin valla Asucum..İzlemcim liste ve güzel diklelerin için tşk de benden çok kilo verenler vardı diye hatırlıyorum deniz falan daha çoktu sanki ya yanılmışım sevindirik oldum canım...nihalllcim resmini gördüm çoook güzelsin kalbinini güzelliği yüzüne vurmuş canım benim Şeniz
ayrıcaaa birinciliğini tebrik ederim :lepi:
aferi canım sana seni alnından öpüyorum..eşim ne almışşş biliyomusunuz
kaymaklı ekmek kadayıfııı
ayy dönüp bakmadım bilee yaa ne mutlu banazemuszemuszemuszemus
ellerine sağlık İzlemcim bir dolu iş halletmişsin iyice dinlen tadını çıkar ben okurken yoruldum valla..daha şimdi oturdum bende belim çatlıyor regl oldum ama nasıl ağrı nasıl ağrı allahımm bu ağrı benim yakamı bırakmıycak anlaşıldı...
yatarsam daha çok hasta olurum diye bugün hava soğuk diye dışarı gezmeye çıkmadık, eşime kaç gündür söylüyordum, kileri düzenledik, birbirine girmişti heryer, süper oldu, içine at bir sandalye otur yanii kaydirigubbakcemile3 sonra eşimin benim kışlıkları kaldırdık, bazanın altına, yazlıkları çıkardık, giyilmeyenleri ayırdık, sonra gelinimizin 20 yaşında kardeşi kaza yapmıştı hastanede yatıyordu, yarın omuriliğinden ameliyat olucak allahım şifa versin, güzeel bir kısır yaptım içecek koydum yanıan eşimle onu hastaneye gönderdim yesinler diye, kendimize yemek yaptım, bu arada egeye yemek yedirdim, uyuttum etrafı topladımmm, veeeeeeeeeeee şimdi oturdum, ama ağrım çook genede, arada bir ağladım ağrıda,n anlatırken kendim yoruldum ayol, ne kadar çok iş yapmışımm kaydirigubbakcemile3 ama çok rahatladım yanii canımı sıkıyordu bu işler .....
izloşş ,,
bugün iş konusunda pişti olmuşuz sneinle valla bende çok yoruldum daha yarında var işim neler yaptım valla ben bile unuttum
aynen senin gibi yazlıklar dışarı kışlıklar bazanın altına, bazalartın altı düzenlendi arka odada çocukların işe yaramaz eşyaları kkörmürlüge gitti çekmeceler düznelndi bu arda öglen akşam yemekleri yenildi çocukları yedirdim şimdi çocukları yıkıycam ha birde gardolapları düzenlendi benim ve çocukların
yarında banyo dolabını temizliycem kendimde güç hissedersem akşam bilem yaparım
tutmayın beni çok enerjikimmmmm
aman da aman topiğimizin hamarat hatunları güle güle kirletin dağıtın evlerinizi..ellerinize sağlık valla benim haftasonu kaynım burdaydı çok ekstra işlere dalamadım..herkes temizlik yapmış ne güzel bende yaptım gümüşlügün içindekileri yıkadım sildim budolabının içini temizledim cocukların bazalarının altını cekip sildim şimdide banyo ve oturma odasını temizleyecegim yarında camlar ve yerler silinecek kapılar ooooooooooooooooooo bir sürü iş var daha inşallah yarın biter
hayırlısı minecim..Haberdar et bizi meraktayız..nihalcim cumartesi kan verdim 23 ten 25 çıkmış ama yeterli bir artış değilmiş 2 kat artması gerekiyormuş pazartesi yeniden kan vercem 48 saatte bir kan testi ile takip edecek durumu hayırlısı artık
eeee gelde konusalim sayfalari ilerletiriz hemde. sende varya bir giriyon bi cikiyon hemen yakalayamiyorum senikaydirigubbakcemile3
selam millet diycem ama kimsacikler yok
darkolive senin bu kadar cok agrin oluyor hap kullanmiyormusun, nasil duruyon öyle.
ben hap almasam bayilabilirim
tubacım zaten 1 hafta bezen 10 gün kadar geç geliyor kesilir birde gelmez diye dişimi sıkıyorum bazen kesiyor benimkini bugün daha iyiydim allaha şükür
bugün biraz uzandım ege uyurken sonra kalktık yemek yedik ege beyle, üst komşuma gittim pişi yapayımm hemen 2 dakikada çayla yiyelim dedi yok dedim yapmassan bana iyilik yapmış olursun saol bi tane sade kahve içtim ohh miss kaydirigubbakcemile2
merhabaaa
bu ne yaa
niye hic yazmadinizzz... tr de de mi tatil günü???
´bugün yediklerim
sabah: yok
öglen 13.30 da... 2 cift kasarli sucuklu tost... kahvaltilik klasik seyler bide...
aksam 21.30 da: 1 elma
s´por: askimla 300 merdiven ciktik tepeye... 1 saat yürüdük bide
hafta sonunu telafi etmek icindi....... az yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?