hayir almadim abla..... dr hic gitmedim yani tam bir diyetisyene
2 gündür birileri çağırsın diye bekliyorum ama teklif olmadı bende eski takımıma dönmek istedim baktım eskiler hala burda ... kızlar boş yeriniz varmı ...81 kilo ile geri döndüm bilmiyorumkismile
herkese selam
elay tekrar hoşgeldin
elimpia çok geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda kendiliğinden geçer
yağmurgözlü 2 gündür yok sanırım istanbulda değil
aylinn diyetisyen desteği alırsan belki kararlılığın artar canım
darkolive iyi bir komşu seni dinleyip kalorili birşey yapmamış çok iyi
masumm işleri toparladın herhalde
elayyy ablammmm yemin olsun 2 gün önce ziyaret eden ark listesine bakmistim benim, orda nikini görünce aklimdan gectin napiyor acaba diyee...
HOSGELDIN cok sevindim geldiginee... gördügün gibi ben yerimde sayiyorum hatta daha fazlaa( kilolar ayni yeni basladimm, nisanlaniyorum kasim da :)))
nasilsin bakiyim?
canım benim beni düşündüğünü söledinya bi sevindim bi sevindim anlatamam Şeniz bende tam dicektimki oo aylin manita yapmışsın kendine :) ama tanımazsın falan hadi boşboğaz olmaym dedim kaydirigubbakcemile3 ..bende geldim 81 kg ile geri hemde 45 gündür popomdan ter ata ata bu kadar olabildim..senin geri gitmene üzüldüm geçen yıl ne güzel gidiyodu..mafoldumben bence seninki şimdiden iyi bakıyo sana he kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bana destek olun, bende size olıyım bu yıl bu iş bitsin kuzummm..bol bol görüşmek üzre artık çok öptüm
elayyy hoşgeldin canım nasılsın
canım baharnazım iyiyim canım gördüğün gibi hala bir balonum sempatiksalakcinni sen nasılsın ?1 sene oldu şaka gibi neler yaptın ozamandan bu zamana
elayyy ablammmm yemin olsun 2 gün önce ziyaret eden ark listesine bakmistim benim, orda nikini görünce aklimdan gectin napiyor acaba diyee...
HOSGELDIN cok sevindim geldiginee... gördügün gibi ben yerimde sayiyorum hatta daha fazlaa( kilolar ayni yeni basladimm, nisanlaniyorum kasim da :)))
nasilsin bakiyim?
canım baharnazım iyiyim canım gördüğün gibi hala bir balonum sempatiksalakcinni sen nasılsın ?1 sene oldu şaka gibi neler yaptın ozamandan bu zamana
canım bu yılda okulda çalışmaya devam ediyorum hala 1 çocuk yapamadım :))
kilo verme konusunda daha iyiyim 6 aydır diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum biraz yavaş gidiyoruz ama sağlam gidiyoruz
sen sanki daha az kiloluydun gibi hatırlıyorum
listeyi aradım şöle bakıyım kimler var kimler yok diye bulamadım liste falan artık olmuyo mu kurallar nasıl değiştimi ? biri anlatsın ya kızlar
nasilsin bakiyim?
canım benim beni düşündüğünü söledinya bi sevindim bi sevindim anlatamam Şeniz bende tam dicektimki oo aylin manita yapmışsın kendine :) ama tanımazsın falan hadi boşboğaz olmaym dedim kaydirigubbakcemile3 ..bende geldim 81 kg ile geri hemde 45 gündür popomdan ter ata ata bu kadar olabildim..senin geri gitmene üzüldüm geçen yıl ne güzel gidiyodu..mafoldumben bence seninki şimdiden iyi bakıyo sana he kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bana destek olun, bende size olıyım bu yıl bu iş bitsin kuzummm..bol bol görüşmek üzre artık çok öptüm
:kedi: :kedi: :kedi: ah ablammm hic bakarmi banaa, ona kalsa bir lokma vermicek bana.... cok takiyor kilomu, bende ugrasiyorum istee.... insallah olucakkk
sende basarirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?