80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca çocuk için herşeyin hayırlısı diyip dua etmek en iyisi ...en güzel dualar seninle olsun inşallah canım:Saruboceq:

ayrıca çocuk için herşeyin hayırlısı diyip dua etmek en iyisi ...en güzel dualar seninle olsun inşallah canım:Saruboceq:

duların için saol canım.. hem biraz daha kilo vermiş oluruz bak spora yazılmışsın ne güzel demekki eşin senin yanında bu daha da motive ediyor kişiyi.
bende yürüyüş yapıyorum az sonra çıkıcam yine
işte gelince 4 ten sonra burda olmaya çalışıyorum canım en kısa ve sağlıklı zamanda hedeflerimize ulaşırız

bebişin resimde görünüyo maşallah büyümüş kızın sonra görüşürüz

güncelledimm

bugün yediklerim
sabah
1 tane poğaça
domates
3 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay
öğlen;yok
akşam
1 buçuk kepçe çorba
1 yemek kaşığı patlıcan közlemesi
1 yemek kaşığı kabak
3 yemek kaşığı salata
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara;1 salatalık
10-15 tane dut

Son düzenleme:
günaydın kızlar kimse yok tabi sabah sabah bi açılış yapıyım dedim ...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...KİMSE YOK YİNE YAAAAAAAAAAAAAAA:umursamaz:
ben kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum

YA ADET OLMADIM YİNE GECİKTİ DELİ OLACAM HER GECİKTİĞİNDE ACABA HAMİLEMİYİM DİYE ŞÜPHE EDİYORUM....BU ŞÜPHELER BENİ DELİRTECEK YAHUUUU
mafoldumben

günaydinnn
niye kimsecikler yok anlamadim yaa
kiz´lar regl oldummm nihayet ama ise gitmedim agrimmm varrr yaa... gece uyuyamadimm

1 dilim tost ekmegi yedim sürme peynir recel ile az önce..

tartildimm da 92 gösterdi... e tabi dün okadar sarmayi yersenn aylin hanimmm offf

canim kac zamanda verdin sen bu kilolari?

selam kızlar dün anneme gittim giremeidm
akşam geldim 10 da pazardan alışveriş yapmıştım onları yerleştiridm
çamaşır katladım bulaşık mak. boşalttım duşş aldım derken uyuya kalmışım

sabahta çoukları arabaya attım markete gittim
baya bi terledim yani

burası çok boş bugün herkesin işi var snaırım benimd eişler henüz bitmedii
bugün bi süpürüp silicem ve tamamdır inşşş

aylin yinemi kaçırıdınnnnnnn

evet kacti malesef sarmalara dayanamadimmm

telafi ederimm
yataktayim halen

ayy aylinn kız valla sopalıcam seni haaa

kız bu ne iradesizilik cnm yaaa daha 3 gün önce aglıyodunnn bak yaz geldii sarmaları yedinde ne oldu ğişman oldun

1 lokmanında adı bir bir tabagında de kendineee

Herkese selam kızlar =))
Bişeyler araştırıyorum irademi tazelemek için..
Bi kaç şey buldum.. bilmeyenler için paylaşıyım dedim.. varmı yokmu bilmiyorum...

Süt Grubu: Süt, yoğurt, ayran, kefir

Et Grubu: Yumurta, peynir, et, tavuk, balık, hindi, ton balığı, peynir çeşitleri

Tahıl Grubu: Ekmek, pilav, makarna, bisküvileri, tam taneli tahıllar, patates, kestane, un ve unlu gıdalar, kuru baklagiller

Sebze-Meyve Grubu: Sebze ve meyvelerin taze, kuru veya suları.

Yağ Grubu: Sıvı yağlar, tereyağı, margarin, mayonez, ceviz, badem, fıstık, fındık

ayy aylinn kız valla sopalıcam seni haaa

kız bu ne iradesizilik cnm yaaa daha 3 gün önce aglıyodunnn bak yaz geldii sarmaları yedinde ne oldu ğişman oldun

1 lokmanında adı bir bir tabagında de kendineee

tamam tamam eyvahedigeldismile

kosu bandinda yürüyimm en iyisi

bugün yediklerim

sabah: 1 tost ekmegi üzerine sürme peynir ve recel
öglen: 2 sarma, 1 beyaz ekmek,kepekli yoktu, üzerine bir tavada yumurta, 1 tost ekmegi üzerine sürme peynir recel
ara: elma yerim
aksam: bilemiyorum

Son düzenleme:
Kızlar başlıkta bazılarının 5i bi yerde çaylar içtiğini önerdiğini görüyorum bakın ne buldumm.. Bi diyetisyenin yazısından..

Zayıflama çayları – beşi – altısı – onu bir yerdeler

Bitkiler yüzyıllardır tedavi amacıyla kullanılmıştır. Hala birçok ilacın etken maddesi bitki droglarıdır. Ancak unutmayın öldürücü olan aşırı dozdur. İlaç da olsa çay da olsa her şeyin aşırısı zararlıdır. Bu çay karışımları genellikle laksatif etki (dışkılamayı arttırıcı) gösterir, idrar söktürür. Fakat yağ kaybettirmez. Uzun süre kullanımı barsak tembelliğine yol açabilir.

Farmakognozi (bitkilerin tedavide kullanımını inceleyen bilim dalı) dalında uzman bir eczacıya danışmadan bitki droglarını-çaylarını kullanmayın. Bir kişiye iyi gelen madde size zarar verebilir.

Bir ürünün light olması için kalorisi en az %25 azaltılmalıdır.

Light ürünler

Ø Yağı azaltılarak elde edilebilir.

Ø Tuzu azaltılarak elde edilebilir.

Ø Şekeri azaltılarak yada şeker yerine tatlandırıcı eklenerek elde edilebilir.

Ø Lif içeriği arttırılarak elde edilebilir.

HER LİGHT ÜRÜN KALORİSİZ DEMEK DEĞİLDİR​
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…