selam kızlar bugün dökülüyoruz ancak 1 sayfamı biriktirdiniz yahu
eminN bilgiler için tşkler canım
aylin ağla haline bakalım bak çok sevdiğin şeyler için kendine şöyle bir uyarıda bulun atıyorum misal bu hafta 1000 gr kilo kaybedersem haftaya 2 tane dolma yiyebilirim de mesela ( yani sadece tadına bakabilmeyi ödül ver kendine böyle dene istersen canım yani kural koy yoksa sonu yok bu durumunun
selam bahar
yaz geldi buralar bomboşolur artık
bitanem,izlem,nihal,sema, deniz nerelerdesiniz kızlar yahu
tülay tatilde onu biliyoruzzz
selam kızlar bugün dökülüyoruz ancak 1 sayfamı biriktirdiniz yahu
eminN bilgiler için tşkler canım
aylin ağla haline bakalım bak çok sevdiğin şeyler için kendine şöyle bir uyarıda bulun atıyorum misal bu hafta 1000 gr kilo kaybedersem haftaya 2 tane dolma yiyebilirim de mesela ( yani sadece tadına bakabilmeyi ödül ver kendine böyle dene istersen canım yani kural koy yoksa sonu yok bu durumunun
burdayim burda ben, anca geldim okuldan, ev de heryer heryerde gine, off ya yoruldum vallah caim hic evi toparlamak istemiyor.
kizlar siz bana doyurucu yemek tarifleri versenize, siz bana söyleyin su su yemekler doyurucu bende kendime göre puanini hasaplayayim.
dün ispanak yemegi yaptim, hani firinda yumurtali oluyorya ondan, olmuyor ya yiyemiyorum sadece sebze yemegi, bende bir anormallikmi var anlamadimki.CADIARZU
abla görüsemiyoruz? yazmiyorsunda bana sanki artik mafoldumben
allahim su 70 leri bir görsem insallah
cok istiyorum ama acikinca insanda hirs falan kalmiyor
aylinnnnnnnnnnnklava: klava: klava: send ebende beter ciktin ha, bana destek ol diyorum al birini vur ötekine olduk.
tamam ilk haftalar belki puanlarini tutamayabilirsin ama bugünde kacti diye asiriya gitme. benim de kaciyor günde bir kac puan fazla ama, asiriya gitmek yok bak fena yaparim sonra
canim fazla vaktim olmuyor, o yüzden yanlis anlama sakin. okuldayim projekt arbeit icin calisiyorum, bu senenin sonuna kadar okulun bitmesin lazim, yoksa ben cinnet gecircem, tabi önce allahin izniyle. hayirlisiyla. yazmasamda aklimdasin
ya kızlar patates salatası bol yeşillikli yaptım kaç kaşık yiyebilirim akşama kalorisi ne bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?