80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugün dökülüyoruz ancak 1 sayfamı biriktirdiniz yahu

eminN bilgiler için tşkler canım

aylin ağla haline bakalım bak çok sevdiğin şeyler için kendine şöyle bir uyarıda bulun atıyorum misal bu hafta 1000 gr kilo kaybedersem haftaya 2 tane dolma yiyebilirim de mesela ( yani sadece tadına bakabilmeyi ödül ver kendine böyle dene istersen canım yani kural koy yoksa sonu yok bu durumunun

selam bahar

yaz geldi buralar bomboşolur artık

bitanem,izlem,nihal,sema, deniz nerelerdesiniz kızlar yahu

tülay tatilde onu biliyoruzzz

Rica ederim canım =)

selam bahar

yaz geldi buralar bomboşolur artık

bitanem,izlem,nihal,sema, deniz nerelerdesiniz kızlar yahu

tülay tatilde onu biliyoruzzz

burdayim burda ben, anca geldim okuldan, ev de heryer heryerde gine, off ya yoruldum vallah caim hic evi toparlamak istemiyor.

kizlar siz bana doyurucu yemek tarifleri versenize, siz bana söyleyin su su yemekler doyurucu bende kendime göre puanini hasaplayayim.

dün ispanak yemegi yaptim, hani firinda yumurtali oluyorya ondan, olmuyor ya yiyemiyorum sadece sebze yemegi, bende bir anormallikmi var anlamadimki.CADIARZU

1 saat kosu bandinda 4,0 hiziyla yürüdümm abla... yavas yavas ceki düzen veriyorum kendime insallah...
ben en iyisi susayim... batiyorum konustukca...

abla görüsemiyoruz? yazmiyorsunda bana sanki artik mafoldumben

allahim su 70 leri bir görsem insallah
cok istiyorum ama acikinca insanda hirs falan kalmiyor

aylinnnnnnnnnnnklava:klava:klava: send ebende beter ciktin ha, bana destek ol diyorum al birini vur ötekine olduk.
tamam ilk haftalar belki puanlarini tutamayabilirsin ama bugünde kacti diye asiriya gitme. benim de kaciyor günde bir kac puan fazla ama, asiriya gitmek yok bak fena yaparim sonra

abla görüsemiyoruz? yazmiyorsunda bana sanki artik mafoldumben

canim fazla vaktim olmuyor, o yüzden yanlis anlama sakin. okuldayim projekt arbeit icin calisiyorum, bu senenin sonuna kadar okulun bitmesin lazim, yoksa ben cinnet gecircem, tabi önce allahin izniyle. hayirlisiyla. yazmasamda aklimdasin

tmmmm özür dilerimmm ama napim yaaa her hafta sonuuuu misafirrr
yine kayinvalidemler geliyorrr kendimi tutmam lazimmm
spora gitmem lazimm
1 saat kosu bandinda yürüdümmm, yavas yavas alisicam insallah

canim fazla vaktim olmuyor, o yüzden yanlis anlama sakin. okuldayim projekt arbeit icin calisiyorum, bu senenin sonuna kadar okulun bitmesin lazim, yoksa ben cinnet gecircem, tabi önce allahin izniyle. hayirlisiyla. yazmasamda aklimdasin

hayirlisiyla biter insallah abla
yok küsmüyorum

ya kızlar patates salatası bol yeşillikli yaptım kaç kaşık yiyebilirim akşama kalorisi ne bunun

birde yağsız yeşil mercimek yaptım tam diyetlik oldu eriştesiz filan bunuda tüketebilirimiyim
tabii ekmek olmuycak

ya kızlar patates salatası bol yeşillikli yaptım kaç kaşık yiyebilirim akşama kalorisi ne bunun

tatlım içinde yağ ve tuz azsa yada yoksa ye 2 patates kadar zaten yeşilliği sayma cokacimcoookama yap ve tuz normal ölçüde varsa küçük bir kase ye yeter ,sonra yağ+protein+karbonhisrad birleşiyo al sana kilo kötükedihüso

bugün yediklerim
sabah k-fleks 1 kase sütle
ara neskafe 0 şeker
öğle 1 tabak makarna domatesli +1 kaşık yoğurt +1 bardak tek şekerli çay
ara 1 bardak capucinno 0 şekerli oda +3 adet etiform
akşama 3 -4 kaşık pilav+ tavuk sotem var azcıkda ondan yerim yanına marul salata yerim bol
yatarken 1 meyve yer yatarım

aksam icin sulu köfte yedim corba yani 2 kepce...

acikirsam birseyler yeriz artik elma felan...

kızlar bugün sporu ektim görümcemin kızı hastaneden çıktı 4 gündür yatıyodu ziyarete gittim spor kaldı
yarın daha çok hareket lazım çok üzgünümmafoldumben

baharat yağ yakımını hızlandırır zaten cimri olma baharnaz spora başladığımdan beri gıda mopbinasyonu hakkınnda çok şey öğrendim en büyük hatamız neymiş biliyomusun makarna+yoğrt yada pilav+yourt ohaoldumsmile

daha neler var doğru bildiğimiz çok şaşırıyorum bazen kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…