baharat yağ yakımını hızlandırır zaten cimri olma baharnaz spora başladığımdan beri gıda mopbinasyonu hakkınnda çok şey öğrendim en büyük hatamız neymiş biliyomusun makarna+yoğrt yada pilav+yourt ohaoldumsmile
daha neler var doğru bildiğimiz çok şaşırıyorum bazen kafamçokkarıştı
selam herkeseeee bayaa kalabalık bu saatlerde
kayınvalidemler geldi bugün mersinden egenin doğum günü için, 1 haziranda benim doğum günüm varya, banada hediye almış çok beğendiğim bir terlik vardı bir çıkardı valizden ama çok mutlu oldum yaa unutmamışş, çok şık yaa bayıldım, çok mutlu oldum geldikleri içinde ayrıca çok seviyorum onları, o yüzden giremedim bugün...
banuuuuuuuuuuuuuu dün tavuk ciğeri yaptım bu sefer ciğerleri az öldürdükten sonra :)) söğüş gibi büyük büyük domates ve küçük küçük yeşil biber doğradık bol bol allahım böyle bir lezzet olamaz birde öyle dene canım tabiki bol kuru soğanlı, kimyonlu offf ayy benim bu ciğere zaafım var ayolll :))
baharat yağ yakımını hızlandırır zaten cimri olma baharnaz spora başladığımdan beri gıda mopbinasyonu hakkınnda çok şey öğrendim en büyük hatamız neymiş biliyomusun makarna+yoğrt yada pilav+yourt ohaoldumsmile
evet canım çok haklısın diyetisyende bana makarna ve pilavı yasakladı yemiyorum taki o ye diyene kadar
evet maaliesf( canım
ewet ben onu öğrendiğimden beri makarnayı domasli veya ketçaplı yiyorum ki zaten makarna ayda 1 yadaa 2 yerim yememeye çalışıyorum...
elay izmirdeymişsin neresindesin bende izmirdeyim hatay yeşilyurt tarafında oturuyoruz[/COLOR][/B]...
ben cok severim bulgur pilavini ya,,,, tmm neyse
diyetisyen daha neler dedi ablam?
mercimek patates de sisiriyor peki bunlar?=
ya kızlar patates salatası bol yeşillikli yaptım kaç kaşık yiyebilirim akşama kalorisi ne bunun
birde yağsız yeşil mercimek yaptım tam diyetlik oldu eriştesiz filan bunuda tüketebilirimiyim
tabii ekmek olmuycak
selam herkeseeee bayaa kalabalık bu saatlerde
kayınvalidemler geldi bugün mersinden egenin doğum günü için, 1 haziranda benim doğum günüm varya, banada hediye almış çok beğendiğim bir terlik vardı bir çıkardı valizden ama çok mutlu oldum yaa unutmamışş, çok şık yaa bayıldım, çok mutlu oldum geldikleri içinde ayrıca çok seviyorum onları, o yüzden giremedim bugün...
banuuuuuuuuuuuuuu dün tavuk ciğeri yaptım bu sefer ciğerleri az öldürdükten sonra :)) söğüş gibi büyük büyük domates ve küçük küçük yeşil biber doğradık bol bol allahım böyle bir lezzet olamaz birde öyle dene canım tabiki bol kuru soğanlı, kimyonlu offf ayy benim bu ciğere zaafım var ayolll :))
çocuklar yüzünden hala işimi bitiremedim eşim gelsin dışarı çıkarıcak ve bende bugün inşş bitiricem işimi
birde doolapta sarılmayı bekleyen bir kilo yufka varr
bugün yediklerim
sabah sucuklu tost 8 puan
ara: okulda otomatikten kakao 3 puan
ögle: bir tabak corba 2, curry li tavuk gogsü haslama 3, 1 dilim ekmek 2puan
ara: bir kase yogurt 3
aksam: daha yemedim ama büyük bir ihtimal sadece corba icerim
simdilik toplam 21 puan
puanimi da gecmisim 1 puan belki de aksama sadece puansiz meyve yerim
olmadi artik cok acikirsam corba icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?