80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ölemiiii kafamçokkarıştı bulgur pilavi yaninda yogurt hep yerim.
demekki dogru degilmis... makarnanin yaninda yemem pek...

bide su var... kohlenhydrat almancasi, türkcesini yazamadim, iste makarna pilav patates yogurt, bu tür seyleri öglennn tüketmemiz lazim diye duydummm... aksamlari sebze yemekleri veya corba daha iyi diye duydumm...

ben gecen sene burda 10 kilo verdigimde ne makarna yedim ne de pilav yemistimmm....
belki 2 kasik, ama tabak sekilde asla

selam herkeseeee bayaa kalabalık bu saatlerde

kayınvalidemler geldi bugün mersinden egenin doğum günü için, 1 haziranda benim doğum günüm varya, banada hediye almış çok beğendiğim bir terlik vardı bir çıkardı valizden ama çok mutlu oldum yaa unutmamışş, çok şık yaa bayıldım, çok mutlu oldum geldikleri içinde ayrıca çok seviyorum onları, o yüzden giremedim bugün...
banuuuuuuuuuuuuuu dün tavuk ciğeri yaptım bu sefer ciğerleri az öldürdükten sonra :)) söğüş gibi büyük büyük domates ve küçük küçük yeşil biber doğradık bol bol allahım böyle bir lezzet olamaz birde öyle dene canım tabiki bol kuru soğanlı, kimyonlu offf ayy benim bu ciğere zaafım var ayolll :))

nice yillara ablamm..... nekadar güzel... bende gelecekte olan kayinvalidemi cok seviyorummm, daha evlenmedik ama yinede el üstünde tutarlar beni...

igrenc ciger mi dedin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hic sevmemmmm

evet canım çok haklısın diyetisyende bana makarna ve pilavı yasakladı yemiyorum taki o ye diyene kadar

bugün yediklerim
ılıksu kayısı
kepeklitost b peynir
elma
öğlen simit ayran yoktu yğurtla yedim
ara 12 erik ve yağsız süt
bir kepçe mercimek çorba ve 2 patatesli limonlu yağlı patates salatası ( sonunda yedim) ekmek yemedim

1 kupa yeşil çay 8 bardak su 20 dk yürüyş akşamada tarçınlı elma çayı ve şekersiz çaylar içerim ve yine erik yerim
az sonrada 45 dk yürüyşüme çıkıcam

kizlar kim izmirli burdan?
ben balayini izmir cesme ayvalik da yapmayi düsünüyorum askimla...
hangi oteller iyi güzel bilen varmii?
burda böyle bir topik olmasi lazim bide oraya bakayim zemuszemus

ewet ben onu öğrendiğimden beri makarnayı domasli veya ketçaplı yiyorum ki zaten makarna ayda 1 yadaa 2 yerim yememeye çalışıyorum...

elay izmirdeymişsin neresindesin bende izmirdeyim hatay yeşilyurt tarafında oturuyoruz
...

bende izmirde oturmak isterdim yaaa
cennetlikmis oralar.......
balayimizi orda yapicaz insallahhh

ben cok severim bulgur pilavini ya,,,, tmm neyse

diyetisyen daha neler dedi ablam?

mercimek patates de sisiriyor peki bunlar?=

yeşil mercimek kırmızı mercimek çorba şeklinde tüekettiğimde sebze yemeğini yanında ekmek yemiyorum canım

patateside genelde bezleyeli ve sebzeli filan sulu yemeğini yapıyorum
(tavada bazende fırına atıyorum baharatlayıp az biraz yağlayıp kızartmadan daha güzel oluyor bunu çok yapmıyorum ama ) uzun zamandan sonra da bugün salatasını yaptım

darkolive balkonuna hayran kaldım canım yeşillikler içinde ne güzel akşam çayları içilir

anammm bi saat bakmadım 3 sayfa ilerlemiş gündüz nerelerdeydiniz ayol pğatladım valla sıkıntıdan

izloş senin ve egecigin d. günü kutlu olsun şimdiiden hiçç ayrılmayın inşş
cigere gelince bende çok seviyorum bide tarifini deniycem cnmm

çocuklar yüzünden hala işimi bitiremedim eşim gelsin dışarı çıkarıcak ve bende bugün inşş bitiricem işimi

birde doolapta sarılmayı bekleyen bir kilo yufka varr

ayy ablalarım kendime inanmıyorum bugün gene tartıldım cuma tartılcam genede neyse bugün tartıldım ve 79.9 um inanamadım bir kaç kere tartıldım yani artık 79.9 bile olsa 7 li bi rakam gördüm süper ya çok mutluyumm :lepi:

ya kızlar patates salatası bol yeşillikli yaptım kaç kaşık yiyebilirim akşama kalorisi ne bunun

vallahbenim diyette karnin doyana kadar yiyebilirsin

birde yağsız yeşil mercimek yaptım tam diyetlik oldu eriştesiz filan bunuda tüketebilirimiyim
tabii ekmek olmuycak

ondan benim diyete göre 4-5 kasik ye tamam

nice senelere ana ogul insallah, madem kaynanayla ar iyi e o zaman gözün aydin diyim

çocuklar yüzünden hala işimi bitiremedim eşim gelsin dışarı çıkarıcak ve bende bugün inşş bitiricem işimi

birde doolapta sarılmayı bekleyen bir kilo yufka varr

ooo kolay gelsin canim, benim de daha heryer duruyor. bi yemek pisirdim yorgunumda zaten koltukta yigildim kaldim. masayi bile toparlamadim dahaakannehir

bugün yediklerim
sabah sucuklu tost 8 puan
ara: okulda otomatikten kakao 3 puan
ögle: bir tabak corba 2, curry li tavuk gogsü haslama 3, 1 dilim ekmek 2puan
ara: bir kase yogurt 3
aksam: daha yemedim ama büyük bir ihtimal sadece corba icerim

simdilik toplam 21 puan

puanimi da gecmisim 1 puan belki de aksama sadece puansiz meyve yerim
olmadi artik cok acikirsam corba icerim

sucuksuz yesen puanini gecmezdin galiba... sucuk peynir salamdan uzak duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…