80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah o 7 yi bi bende görsemmm ah ahhhh
cok sevindim senin adina canim

ah o 7 yi bi bende görsemmm ah ahhhh
cok sevindim senin adina canim

çok teşekkür ederim valla çok iyi yani 7 li bi rakam görmek inşallah sende görürsün herkes görür 75 kilo olayım valla şekerpare yicem canım çok istiyo anneme diyomki bugün anne ben 60 kilo olsaydım şimdi şimdi 10 tane boyoz yerdim ay ne güzel olurdu ya keşke 60 kilo olsaydımda 10 tane yerdim valla yanına domates bi kalıp peynir yerdim ya bu diyet çok kötü ben hiç et yemediğim halde nasıl oldu anlamadım canım sucuk istedi ama yemem yani ben 1 yıl önce eti tamamen bıraktım :lepi: :lepi:

ay eti niye biraktin kiz hayatta etsiz yapamamlmaz:

ay eti niye biraktin kiz hayatta etsiz yapamamlmaz:

ben zaten et yemezdim kırmızı et hiç yemezdim sadece köfte ve tavuğun beyaz kısmını yerdim bide tost falan salam sucuk sosis onları yerdm çok az ama hiç kadar sonra artık ağzıma hiç birini koymuyorum zaten sevmem hiç hepte vejeteryan olduğumu söylediğimde dalga geçerler kiloluyum ya nasıl vejeteryansın diye

nemesis 7 li rakam ları görmene çok sevindim nasıl mutluluktur bilirim

darkolive gözünaydın canım hediyenede çok mutlu olmuşsun anlaşılan güle güle giy

şimdiden egenin ve senin yeni yaşınız kutlu olsun bir ömür boyu ailecenek sağlıklı huzur dolu yıllar canım

45 dklık yürüyüşümüde yaptım geldim kızlar
şimdi çıkıyorum herkese iyi akşamlar

canim kac zamanda verdin sen bu kilolari?

yaklaşık 4 aydır canım diyetteyim...4 aydır 16 kilo falan verdim şimdi yavaşladı gerçe ben eskisi kadar hızlı vermek istemiyorum şimdi kaplumbağa oldum azar azar verecem haftada 300--400 gr versem yeterli..olumunekankayizsmile

hıııı bide aylincim ben bu kiloları sporsuz verdim canımmm spor yapsaydım daha fazla giderdi ama şimdi hergün 1.5 saat yürüyorum..

nemesis etsiz olmazki canım ya senin için üzüldüm

bilyorum ama ne bileyim yiyemiyorum ailemde yemez pek ablamlar geldiğinde anca tavuk yaparlar zaten et yemeğim için parmaklarım çatlıyo hep yara bide sağ elim 4 parmağımda yara çatlıyo hep kanıyo o kadar doktoro gittik çaresi yok işte vitamin eksikliği

Selam Nesli sadece seni görüyorum naıslsın?Ben 2 gündür giremedim ya yanımdaki kız oturmaya devam ediyor gammazlamasın diye yanında açmıyorum yasak sonuçta o da girmeye kalkar falan o yokken yanımda arada derede öğlen arasında falan da girmeye çalışıyorum ama hep hata veriyor..7 haziranda da gebzeye taşınmış olcaz işallah orda yasaklanmaz..2 akşamdır da eve ceset gibi geliyorum giremedim..
ben geçmişe bakıp geliyorum..

hıııı bide aylincim ben bu kiloları sporsuz verdim canımmm spor yapsaydım daha fazla giderdi ama şimdi hergün 1.5 saat yürüyorum..

haftada nekadar veriodun peki?
nisanima 6 ay var.... 1 ay izin 1 ay ramazani cikarsak 4 ay rejim yapmam lazim. 75 olmam lazimmmmm

darkolive balkonuna hayran kaldım canım yeşillikler içinde ne güzel akşam çayları içilir

canım bu mutfak balkonum kahvaltıyı yaptığımız yer, salon balkonumuz denize bakıyor tepeden, hele gün batımları süper oluyor, buyun gün batımına karşı çay içebilirizz, yanında da kepekli undan yapılmış, balla tatlandırılmış, kurabiye naniknanik nasılda anlatıyorum dimi
nisanima 6 ay var.... 1 ay izin 1 ay ramazani cikarsak 4 ay rejim yapmam lazim. 75 olmam lazimmmmm

aylincim senin yaptığın puanlı diyet bildiğim kadarıyla uzun vadede verdiriyor kiloyu yani yavaş yavaş azaltıyorsun yediklerini, sen nişana kadar çookk kilo vermek istiyorsun nası olucak :1shok:

slam kızlar geçmişi bitridm çok da ilerlememiş..ya gündüzleri girememek deli ediyor beni ya..özlüyorum sizleri valla..
geçmişten aklımda kalanlar:
asucum çok geçmiş olsun canım Tahaya..Acil şifalar..
ızlemcim gözünaydn işallah kayıvalidenlerle güzel vakit geçirirsin..terliğini de güle güle kullan canım..Şimdiden egeyle sana mutlu seneler diyorum canım..
Aylincim ben de ızmirliyim ama Çeşme ızmir, Ayvalık Balıkesire bağlı..Çeşmede biz her gittiğimize pansiyonda kalıyorduk ama Çeşme denince Sheaton Otel en iyisi diye biliyoum..Biz önünden denize iriyorduk..Bizim yazlık da Altınolukta Ayvalık tarafarı da çok güzel ama otelleri hakkında pek bilgim yok..ama eğer gece hayatı da hareketli olsun diyorsanız Çeşme daha hareketli Ayvalık daha sakin bir yer canım..Yurtdışından rez. yaptırınca zaten nerdeyse yarı yarıya daha ucuza geliyorsunuz..Benim kardeşim de balayını Çeşmede bir otelde yaptılar onu da öğreniri unuttum şimdi ismini..Sizin düğü ne zamandı ki o zamana araştırırız canım..Daha çook var..
nemesis 79.9 nı kutluyorum canım ya..Valla benim de en büyük hayalim..Az kaldı ben de peşinden geliyorum canım şu 80 leri bir devirsem gerisi hemen gelcek gibime geliyor valla..

aylin sana şey sorucam, sen saçlarını kesitirdin ya, omuzlarının üstünde bende kesitrmk isiyorum da nasıl kullanışlı bir model mi o, saçlarım belimde benim kıyamıyorum da ama doğum günümde kestirmek istiyorum tekrar uzarlar nasıl olsa, benim saçlarım gür ve dalgalı düz değil kıvırcıkda değil... bi görüşünü söle bakim

yada kızlar o şekilde kullanan var mı önleri hafif uzun bir model...

asucum tahaya geçmiş olsun canım acil şifalar...

kızlar doğum günüm haftaya 1 haziranda, o zmanda isterim kutlama haaaa aklinialirimsmile

benimde saçlarım şuan seninki gibi belimde dalgalı ama düze daha yakın ve gür bende 2-3 sene önce saçlarımı baya kısa kestirmiştim ama baya katlıydı topladığımda çok güzel oluyodu saldığımda ben yakıştıramıyodum kendime bidaha kısa kestirmem bence uzun saçı hertürlü yapabiliyosun avantajlı

Aylincim canım kardeşim bak bana kızacaksın belki ama ben senin şu zayıflama meselesini beyninde bitirdiğini düşünmüyorum..baksana şimdiden 1 ay ramazan bir ay tatil diyorsun..Hadi Ramazanı anladım bişi demiyorum ama izin de snein için bol spor yapmak için güzel bir fırsat bence..senin bir hedefin var di mi ne diyorsun nişanda çok güzel olmalıyım herks bana bakmalı..ama uzun vadede planını bozmadan ilerlemelisin ki sonuç alabilesin..Bak ben de kilolu nişanlandım ve evlendim..Dün bir arkadaş nşanı olcaktı nişan fotomu açıp gösterdim hiç hoşuma gitmedi o halim..yıllarca o fotoğraflar orda öyle kalcak..bunları düşün ve bahaneleri sil at kafandan canım..1 aylık tatilini daha da çok kilo vermek için bir fırsat olarak değerlendir tatlım..bug kayınvalidemler geldi kaçtı yarın sarmalara dayanamadım kaçmalarla olmaz canım bu iş kendimden biliyorum..bu kaçakların sonu yok canım...iyice kararını ver öyle yola devam et bence..
bu arada kızlar ben acayip mutluyum hemen sizinle paylaşayım..ben kardeşimin düğününde 78 kiloydum şimdi de 84 üm desek 6 kilo daha kiloluydum dlayısıyla o elbiseye girebilceğimi hiç düşünmüyordum..2 Temmuzda eşimin kuzneinin düğünü var Ankara ur bakim dedim bakayım da elbiseye kaç kg verirsem girebilirim..amanın o da ne elbiseyi bir giydim oldu yok fermuarı çekilmez dedim o da çekildi..Sonra bir baktım o elbise gri saten üstünde de siyah danteli olan bir elbiseydi..Düğünfotolarına baktığımda darlıktan elbisenin alt kısmı kastırıp katları belli eidyordu hem de içimde korse vardı..Şimdi korsesiz giymeme rağmen hiçbiryeri katlanmadı..Gözlerime inanamadım ya olur mu böyle şey ya şimdi tam 6 kg daha fazlayım..Elbise de dar kesimli bir ince gözüktüm anlatamam ay ben akşam kanat takıp uçacaktım bu karboksipunktur hakketen inceltiyor ya..Çok mutluyum çook..Düğün fotosunu çeker size de eklerim kızlar 2 Temmuza kadar biraz daha verdim mi çok daha iyi olcak..Bu arada elbise 44 beden..

canım ben uzun zaman orta boy dediğimiz türden modelde gezdim hani Gülben ergen modeli deniyordu ya..Önler uzun arkalar kısa katlı..Önleri fön çekiyordum arkaları da öne at biraz köpükle mıncıklıyordum saçlar da dalgalı hoş oluyordu..Ama uzun zamandır belimde kulanıyorum O modeli deneyebilirsin..Faceden deryanın fotosuna bak o da kestirmiş çok güzel olmuş..

asucum tahaya geçmiş olsun canım acil şifalar...

kızlar doğum günüm haftaya 1 haziranda, o zmanda isterim kutlama haaaa aklinialirimsmile
aa canım ayıp ediyorsun bu kaptana özel ön kutlamaopuyorumnanaktan

inşallah ya süper bi duygu 79.9 bide yani 75 falan olsam uçarımm :lepi: :lepi:

aman sorma o rakamları görünce toplu uçuşa geçeriz zaten canım yaaa ahh hemen gelse o günler:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…