ayy ablalarım kendime inanmıyorum bugün gene tartıldım cuma tartılcam genede neyse bugün tartıldım ve 79.9 um inanamadım bir kaç kere tartıldım yani artık 79.9 bile olsa 7 li bi rakam gördüm süper ya çok mutluyumm :lepi:
ah o 7 yi bi bende görsemmm ah ahhhh
cok sevindim senin adina canim
çok teşekkür ederim valla çok iyi yani 7 li bi rakam görmek inşallah sende görürsün herkes görür 75 kilo olayım valla şekerpare yicem canım çok istiyo anneme diyomki bugün anne ben 60 kilo olsaydım şimdi şimdi 10 tane boyoz yerdim ay ne güzel olurdu ya keşke 60 kilo olsaydımda 10 tane yerdim valla yanına domates bi kalıp peynir yerdim ya bu diyet çok kötü ben hiç et yemediğim halde nasıl oldu anlamadım canım sucuk istedi ama yemem yani ben 1 yıl önce eti tamamen bıraktım :lepi: :lepi:
ay eti niye biraktin kiz hayatta etsiz yapamamlmaz:
canim kac zamanda verdin sen bu kilolari?
nemesis etsiz olmazki canım ya senin için üzüldüm
hıııı bide aylincim ben bu kiloları sporsuz verdim canımmm spor yapsaydım daha fazla giderdi ama şimdi hergün 1.5 saat yürüyorum..
darkolive balkonuna hayran kaldım canım yeşillikler içinde ne güzel akşam çayları içilir
haftada nekadar veriodun peki?
nisanima 6 ay var.... 1 ay izin 1 ay ramazani cikarsak 4 ay rejim yapmam lazim. 75 olmam lazimmmmm
nemesis 79.9 nı kutluyorum canım ya..Valla benim de en büyük hayalim..Az kaldı ben de peşinden geliyorum canım şu 80 leri bir devirsem gerisi hemen gelcek gibime geliyor valla..
aylin sana şey sorucam, sen saçlarını kesitirdin ya, omuzlarının üstünde bende kesitrmk isiyorum da nasıl kullanışlı bir model mi o, saçlarım belimde benim kıyamıyorum da ama doğum günümde kestirmek istiyorum tekrar uzarlar nasıl olsa, benim saçlarım gür ve dalgalı düz değil kıvırcıkda değil... bi görüşünü söle bakim
yada kızlar o şekilde kullanan var mı önleri hafif uzun bir model...
haftada nekadar veriodun peki?
nisanima 6 ay var.... 1 ay izin 1 ay ramazani cikarsak 4 ay rejim yapmam lazim. 75 olmam lazimmmmm
canım ben uzun zaman orta boy dediğimiz türden modelde gezdim hani Gülben ergen modeli deniyordu ya..Önler uzun arkalar kısa katlı..Önleri fön çekiyordum arkaları da öne at biraz köpükle mıncıklıyordum saçlar da dalgalı hoş oluyordu..Ama uzun zamandır belimde kulanıyorum O modeli deneyebilirsin..Faceden deryanın fotosuna bak o da kestirmiş çok güzel olmuş..aylin sana şey sorucam, sen saçlarını kesitirdin ya, omuzlarının üstünde bende kesitrmk isiyorum da nasıl kullanışlı bir model mi o, saçlarım belimde benim kıyamıyorum da ama doğum günümde kestirmek istiyorum tekrar uzarlar nasıl olsa, benim saçlarım gür ve dalgalı düz değil kıvırcıkda değil... bi görüşünü söle bakim
yada kızlar o şekilde kullanan var mı önleri hafif uzun bir model...
aa canım ayıp ediyorsun bu kaptana özel ön kutlamaopuyorumnanaktanasucum tahaya geçmiş olsun canım acil şifalar...
kızlar doğum günüm haftaya 1 haziranda, o zmanda isterim kutlama haaaa aklinialirimsmile
inşallah ya süper bi duygu 79.9 bide yani 75 falan olsam uçarımm :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?