yarın komşuma gidicem.diyet falan anlamam küserim yiyceksin diyor.:mymeka: napıcam ben yaa..şu pastaların yüzünden hiçbiyere gidesim gelmiyor.ben kendime hakim olabiliyorum ama çevremdekiler rahatsız oluyor.ben yemeyince boğazlarından geçmiyor galiba..özellikle de annem ve eşim..napalım alışsınlar artık onlar da..
herkse selamm lavitacım sanadaaaaaaaaaa nasılsın bugün giremedim işlerim vardıı da baya bide 1saat yürüdüm bu hafta hep yüryücem bakalım sonuçç ne olcak yarın bende lapaya başlamayı düşünüyorummm lavita sen memleketine ne zaman gidicen amann sakın oraya gidincee kendini bırakmayasın haaaaaaa
canım ben artık kimseye diyetteyim demiyorum başlayıp başlayıp bırakınca demeye utanıyorum zaten kafamçokkarıştıbir yere gidincede bugün midem kötü biraz, canım istemiyo:roflol:, evdede bir şeyler yemiştim az yiyim filan diyorum ne yapiyim yoruldum artık yine mi diyettesin lafını duymaktansenağlama
aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler
Anladımki kızlar bizizm gibi yemeği sevenler istediği kiloya insede hayatı boyuncao kocaman kıyafetlere geri dönmememk için hep dikkat etmek savaş vermek zorunda ama tabi ilk önce şu fazla 33 kilodan kurtulmak neler geçirmedimki aklım şu haplardan bile içmeyi düşündüm tabi cesareet edemedim
lavita nehaber bu gün hiç karşılaşamadık yarın geliyorsun demek
Memleketİn nere lavİta nerelİsİn nereye gİdecen tatİlde
Tamam canım sen genede buraları bırakma memlekete gİdİyorum dİye kayserİ mantısıda ne gÜzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?