80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum komsuna deki...
lavita diyorki : bak adam... bak usta... seni biraz anlayisa davet ediyorum, bizim gibi saglikli beslenme tarzina gecen insanlari biraz olsun anla, kimseyi zorlamak yooook:)klava:

herkse selamm lavitacım sanadaaaaaaaaaa nasılsın bugün giremedim işlerim vardıı da baya bide 1saat yürüdüm bu hafta hep yüryücem bakalım sonuçç ne olcak yarın bende lapaya başlamayı düşünüyorummm lavita sen memleketine ne zaman gidicen amann sakın oraya gidincee kendini bırakmayasın haaaaaaa

canim yarin bursaya gidip gelcez günü birlik

22 nisan geceside memlekete gidecez pazara kadar
büyük bi ihtimal cok sk giremem o zamandan bei affedin...

yok bitanem ck dikkat etcem:) anneannemde haber vermedim hazirlik yapamasin die :)

aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler

Anladımki kızlar bizizm gibi yemeği sevenler istediği kiloya insede hayatı boyuncao kocaman kıyafetlere geri dönmememk için hep dikkat etmek savaş vermek zorunda ama tabi ilk önce şu fazla 33 kilodan kurtulmak neler geçirmedimki aklım şu haplardan bile içmeyi düşündüm tabi cesareet edemedim

evet canım haklısın öyle yapmak lazım.karşı komşumla çok görüştüğüm için kadın öğrendi mecburen..neyse bunu da atlatıcaz inşallah...zaten istesem de kaçamk yapamaz hale geldim.beynimi öyle programladığım için ben mideme izin versem de o izin vermiyor..:uhm: saçma gelecek belki ama öyle gerçekten..

evet aynen öyle.bu yüzden de şok diyetler yapıp da haftada beş kilo falan vermeye kalkmadan az az ve sık beslenmeliyiz ve beslenme şeklimizi artık böyle planlamalıyız.belli bi süre sonra vücut alışıyor az yemeğe.ben 4. haftadayım ve bu hafta kendimi diyet yapmıyor gibi hissediyorum.eskisi gibi acıkmıyorum çünkü.alıştım artık.

Tamam canım sen genede buraları bırakma memlekete gıdıyorum dıye kayserı mantısıda ne gÜzel olur

slm kızlar..lavita, selma...
bugün cidden burası bomboştu.. nasılsınız kızlar?

ArkadaŞlar aslında bu tarz dıyetler yag oranını artırıyor su ve kastan gıdıyorbunu bÜtÜn dr dıyor aslında onları dıkkatlıce dınleyıp ne derlerse uysak hem ac kalmayız hemde yagdan verırız

bebeg canim nasilsin:) hosgeldin

selmam haklisin dogru diil aslinda ben bir daha yapmayi düsünmüyorum denemek icin yaptim, ve ödemlerimi atsin die... ama bi daha yapmicam:)

bende iyi sayılırım canmm cokacimcoook
lapa diyetinin akşam öğün çeşidi daha biiyi sayılırdı.. domates rendeli olan... ama tabi bu akşam yemeği menüsündeki kayınvalidemin kendi elleriyle yetiştirdiği kuru fasulye ve yanına yaptığım tereyağlı tane tane pirinç pilavıyla kıyaslamak ne kadar doğru olur bilmiyorum... eşimle cadım onları yerken lapayı yemekte biraz zorlanmadım desem yalan söylemiş olurum doğrusu... ama o lezzetli yemekleri yiyerek bu halegeldiğimi düşününce lapamın tadı daha da arttı.. :roflol: bakalım yarın nasılolucak .. ama iyi yanişimdilik...

lavitam iyiyim canım...midemin bi hoş hali dışında iyiyim yani.. sen nasılsın cnm... tek gıda diyetive lapa gibi bu tarz beslenme bana da uymuyor aslında ama bende aynen denemek istedim... yarıda bırakmak olmaz tabi... başladık artık... bu tarz diyetler aklıma yatsa geçen yaz denediğim bi diyet var 5günde 5kg. ama şok diyet yani... kalıcı olmuyo... 5 gün yapıp cuma 5kg. yazmak var listeye ama bi dahakihafta giden 5 in 4 ü geri gelince nolcak... yani uzun lafın kısası ben lapa diyetini denedim ve bi daha denememeye karar verdim :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…