lavitam iyiyim canım...midemin bi hoş hali dışında iyiyim yani.. sen nasılsın cnm... tek gıda diyetive lapa gibi bu tarz beslenme bana da uymuyor aslında ama bende aynen denemek istedim... yarıda bırakmak olmaz tabi... başladık artık... bu tarz diyetler aklıma yatsa geçen yaz denediğim bi diyet var 5günde 5kg. ama şok diyet yani... kalıcı olmuyo... 5 gün yapıp cuma 5kg. yazmak var listeye ama bi dahakihafta giden 5 in 4 ü geri gelince nolcak... yani uzun lafın kısası ben lapa diyetini denedim ve bi daha denememeye karar verdim :sm_cool:
herkeslere günaydınn kimsecikler uyanmamış herhalde canlarımmm uyanınnn ne kadar güzel bir günnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
günaydııınnn....evet kimse yok malesef..ben de kahvaltımı yapayım bari cokacimcoook bu arada ben elma sirkesine ara verdim.bitki kürlerinde falanhep 2-3 günlük aralar var.ben de zararlı olur diye korktum ara verdim.3 hafta aralıksız kullandım.bi de ebru şallının gösterdiği karın hareketini yapayım demiştim.zorladım galiba 2 gündür karnım çok feci ağrıyor.gülemiyorum bile ağrısından...:çok üzgünüm:
kizlar iyi aksamlar. Bugun ozur dilerim hic giremedim sabahtan yasadigim sinir bozucu bir olay yuzunden kendimi sokaklara vurudum. Taktim gozlukleri hayatimda hic yapmadigim birseyi yaptim aglaya aglaya gezdim sokaklarda.. Kendimi cok yalniz hissettim. Omzunda aglayacagim tek bir insan bile gelmedi aklima. Gelenler de is yerinde olduklarindan gitmek istemedim.. Durum boyle olunca kuzu kuzu eve gelip kapandim. Neyse sizi daha da uzmek istemem yediklerimi yazip kaciyorum hemen..
sabah: 2 dilim koy ekmegi, peynir, 4 adet y.zeytin, cay, domates, salatalik
ara: sanirim o sinirle yemedim hatirlamiyorum
oglen: tavuklu buyuk bir salata
ara: 1 dilim portakal, 1 dilim elma azicik leblebi ve k.uzum
aksam: daha yemedim yermiyim bilemiyorum ama hindi etli enginar yemegi, kestirmeli corbam var. Bir de dunden kalan cibes salatam var ( bu arada flatliners istersen gondereyim sana turp otu, cibes nedersin? :) )
kizlar simdilik bu kadar yarinda girmezsem mazerete sayar misiniz? Burdan kopmak istemiyorum.. simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?