80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canim:)
az ama herseyden yiyerek daha mutluyum
ayrica teyzemin dedi bi laf vardi diyet deyince beyin suyu bile yaga ceviormus.
sunu anladim ben cok az yedim günler bile bu kadar acikmiordum, diyet deyince beyin kendini direkmen baska seylere sartlior, acilik mesela...:)
az yiyordum ama herseyden yiyiordum:) olmuor bu böle
sevilaycimin dedi gibi her hafta bi hafta gitsin ama garanti olsun:)

bir kilo gitsin zafer bizim olsn:)

Evet arkadaŞlar herŞeyden azar azra yemelı mesela kuru fasulye bır tabak ıkı kaŞık pılav yanınada bol salata olsa ne zararı olurdukı sen Şımdı yemedın bırdahakı sefere daha ac gÖzlÜ oluyor ınsan daha fazla saldırıyor yemege

selmacım lavitam valla haklısınız.. ama çok geç kalmış sayılmayız.. evde üçümüze yetecek kadar var daha kuru fasulye kaydirigubbakcemile3 .. hadi gelin hemen bende ısıtayım bu arada... hihoyyyt hihoyyyt

klava: kızlarr kendimize gelelim... şaka bir yana da ben bu hafta tart da 80li kilolardan göremesem bile vazgeçmicem..bu kadar karalıyken 1 kg bile verememiş olsam vazgeçmicem... lapayla, salatayla yada herneyse ama hamilelik gibi bir durum olmadığı sürece de bırakmıcam bu sağlıklı beslenmeolayını... o zaman da bırakmam da ne kadar da olsa şu anki gibi olmaz... ama bu kezkararım sabit

kuzucuklarim ben yaptiom yarin sabah erken kalcaz

vazgecmicez, zaten bi istedimiz kiloya ulasana kadar bu beslenme bizde aliskanlik olur ve bir daha almayiz:)
öpyüorum sizleri yarin aksam görüsmek üzere mujuk mujuk

bende çıkıyorum kızlar... yarın girmeye çalışırım bi ara... iyi geceler harkese...

herkeslere günaydınn kimsecikler uyanmamış herhalde canlarımmm uyanınnn ne kadar güzel bir günnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

günaydııınnn....evet kimse yok malesef..ben de kahvaltımı yapayım bari cokacimcoook bu arada ben elma sirkesine ara verdim.bitki kürlerinde falanhep 2-3 günlük aralar var.ben de zararlı olur diye korktum ara verdim.3 hafta aralıksız kullandım.bi de ebru şallının gösterdiği karın hareketini yapayım demiştim.zorladım galiba 2 gündür karnım çok feci ağrıyor.gülemiyorum bile ağrısından...:çok üzgünüm:

oy kiyamam bende dün sabah izledim ebru salli yi cok güzel seyler yapio :) ama simdi deniyemem hic dedim:)
günaydin canim sanada

ha canlarim lapa diyetin sonucu

86.8 kilo ile baslangic
ilk gün verilen gr: 400
ikinci gün verilen gr: 600

toplaminda bir kilo, sabah tartildim 85.8 ciktim... güzel birsey ama ben herseyden yiyip az yiyip ve sadece günlük 300 gr vermeye raziyim. 7x300 gr = 2100 gr eder :) haftada

ayrica cok utanarak sölüyorum ama lapa yedimde tuvalete cikamadim hic *cok özür dilerim bunu yazdim icin*mirmirmirmir

gunaydın kızlar sınırlerım cok bozuk..of of basım agrıdan catlıyor..

dün eşim benı sınır ettı..işten gıtmısım eve yorgun argın..yemek yapmısım..beyefendı..tadına bıle bakmadan yemedı..bıde dun patronumuz lahmacun yemıstı..bızımde canımız ceker dıye bırer tane de bıze almıs...bende kendım yemeyeyım eşim yesın dedım eve goturdum..hıc bırıne elını surmedı corbayı yedi kalktı..sıırım oyle bır bozuldu ki.hıc bırsey demedım..lahmacunu bol yagda kızarmıs tavuk bonfıleyı masada ne varsa yedım..ama sankı onları yerken eşimi yıyordum..sonra cok pısmanlık duydum..hepsını cıkardım..(galıba)off off hala basım catlıyor agrıdan

Vallahi Alnağmecim senden istiycekken Handerya'dan istemişim, kızcağız da anlam verememiş. Cibesi çok özledim ama burda yok 1 Mayıs'ta İzmire gelicem, kilo kilo almayı düşünüyorum. Çok sağol.

Günaydın kızlar, dün akşam biraz kaçırdım sanırım, yine dışardaydık, gerçi bu sabah baktım hala aynı kilodayım, düne göre almamışım. Bugün arkadaşımı yolcu edicem ve cuma öncesi olduğu için şok diyet yapıcam.
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 5 cherry domates, 1 kk light dil peyniri, 4 siyah zeytin.
Ara: 1 ayran
Öğle: 1 kase şehriye çorbası
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase şehriye çorbası
2 fincan yeşil çay ve 3 lt. su tabii ki ve bir de ab rocketla 200 mekik.
Bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam :)
Hepinizi öpüyorum, gün içinde görüşürüz.

selmacım nolsun ya, sen nasılsın. valla ben artık her perşembe şoklama yapıyorum, ama sanırım bu hafta 500 gr. civarı vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…