80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet arkadaşlar bende dün vede bu gün lahana yiyorum bakalım yarın ne olur dikkat ediyorum ama bu hafta pek beklentim yok haftaya inşallah daha fazla veririm

canlarım gunaydın. Yazılarınızı okudum hepinize tek tek teşekkur ederim. Hepinizi çok seviyorum bugun dune nazaran çok daha iyi hissediyrum kendimi. Ben dun o sinirle o kadar çok yol yurudum ki sanırım 2 gunluk sporumu yapmıs oldum neyse. Uzucu şeylerden bahsetmek istemiyorum.. Flatliners ızmir e mi geliyorusun imkan olsa da görüşebilsek canım ama ailenle özlem giderirsin olsun aynı havayı soluycaz bol bol gez arkadaşım aklıma gelmişken sende biliyorsundur ama otları haşlayıp deepfrize de saklayabilirsin. Lavita cım Kayseri çok guzel bir şehir ben gittim. Eşim ve ailesi Kayserili.. Kendine dikkat et et yemekleri çok yeniyor.. Handerya cım yok göremiyorum. Eylülcem çok özledim arkadaşım denk gelemiyoruz seninle nerelerdesin arkadaşım.. Bebek sen nasılsın? Eflatun, selma ay yaşasın ne kadar çok arkadaşım var benim. Yeni gelenler hoş gelmişler bu arada

Bu arada paresnemka nın mı yakını olmüş arkadaşlar o yazıyı göremedim. Sadece başsağlığı dileklerini gördüm. Allah sabır versin arkadaşım.. Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömür versin

Alnağmecim belki de bir fırsatını bulur görüşürüz, hiç belli olmaz. Ben Karşıyaka'da olucam. Veee annemin deepfreezenden ne otu bulursam yürütücem :)

günaydın kk nın güzel bayanları..hepinizi öpüyorum.Bugün nedense çok neşeliyim:)

sabah yediklerimi yazayım

1 kk peynir
2 dilim kepek ekmek
4 zeytin
salatalık domates
maydanoz

ara
1 bardak süt
1 portakal

teşekkürler canım iyiyim iyi gidiyor sayılır diyet en azından şu ana kadar bırakmamak bile iyi sayılır benim icin sonucuda yarın görecegiz bakalım sen nasılsın senin nasıl gidiyor diyet enazından sen calışıyorsun galiba biz ev hanımları kadar yemege yakın deglsiniz oda bir avantaj canım öptüm

canım fena değil benimde yani en önemlisi çok kararlıyım bunu farkediyorum.değil kaçırmak listemde yediklerimden 1 gr fazla yicem diye ödüm kopuyor:) bunun dışında evet çalışıyorum ama evde olmayı tercih ederdim.çünki çıkan yemekler çok yağlı evden getiriyorum artık yemeğimi.dışardan temin edebileceğim bi yerde yok.en kötüsüde sabah işe yetişicem diye yüryüş yapamamak :)

canım artık günler uzuyor olmassa akşam iş cıkışı yürü oda güzel olur nasılsa bekarsın sorumluluklarında yok evde iş vede yemek bekleyen kimse yok nasılsa

kesin dayanacagız canım cünki burası var motivasyon süper benim normalde arkadaşlarımda var bu takımda vallahi sırf onlar zayıflar ben şişman kalırım diye bırakmam gene bırakmam onlar zayıf ben şşman:roflol::roflol::dance: olmaz öyle şey zaten şimdiden başladılar bir havalardalar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yasemin canım aramıza hoş geldin inşallah verirsin kg vermek aslında uzun mesafeli bir koşu sayılır o yüzden yavaş yavaş verecegz biz kg leri hızlı giderse hızlada geri gelirkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…