80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam boncugum yürü benimde evde var yürüyüş bandım bende bu aralar aksattım ama bende başlıyacagım biraz rahatsızım iyileşeyım hemen başlıyorum sende başla degilse yag gitmez

teşekkürler kızlar evet sabır gerekiyor ama oda bende yok çok çabuk moralim bozuluyor 1 hafta sonra tartılcam ama kilo verememekten korkuyorum moralim bozulursa.offffoffff

sLm kizLar Sinav dönemim olduqu icin cok kalamiorm.. yaziLanLari okumaya vaktim yok kusura ßækmain hepinizi Seviorm.. 1 kiLo daha qitmiş benden 2 qündür tartim 84 qösterio emin olmadan yazmak istemedim.. hepinize verdiqiniz moral icin tşk ediorm.. Karbonhidrat diyetine basladim insaLLah Raßßim yardimcim olur..
SaqlikLi qüzeL qünler.. yediklerimi daha sonra yazarim
ßy ßy : ))))

kızlar sanırım bende bu hafta verdim. Bu arada yasemincim aramıza hoş geldin ondan bizde burdayız. Birbirimize moral vermek için. Merak etme hep beraber yeneriz zorlukları.. Ben de 2 ay oldu başlayalı. Alıştın mı fazlasını yemek bile istemiyorusm. Ha kaçamaklar olmuyor mu oluyor ama en aza indirmek için çaba sarfediyoruz. Ben 2 ayda 4 kilo verdim. ınşallah 1 kilo da bu hafta gitti toplam 5 kilo olacak benimde çok yavaş gidiyor 2 hafta üst üste veremedim haftalar oldu burası olmasa evet moralim bozulur kaçırırdım ama burdakı motivasyon insanı etkiliyor. Hoş bu ara bizim kızlara birşeyler oldu havaların rehavetine kapıldılar ortada pek gözükmüyorlar ama.. :)))))

slm alnagme sen güzel gidiyosun bence yavaş yavaş vermek en ideali hem kalıcı da olur inş istediğimiz kiloya hepiimiz varırız ve koruruz çok iyi gidiyosun canım:lepi:

Alnağmecim belki de bir fırsatını bulur görüşürüz, hiç belli olmaz. Ben Karşıyaka'da olucam. Veee annemin deepfreezenden ne otu bulursam yürütücem :)

oh yürüt valla.. Gerçi şu yağmurun yağmasından dolayı pazarlarda da ot çok.. Ben bir tek c.tesi günleri boş olabiliyorum.. Denk gelirse çok isterim görüşmeyi olmazsa ortada buluşuruz.. Konak ykm ben elime çiçek alırım. a.s.

alnagmecim nasılsın canım.bu arada yavaş gidiyor demişsin ama doğrusu bu aslında bitki çaylarından faydalanıyormusun

iyiyim cnım sağol sen nasılsın? Evet yeşil çay içiyorum sürekli.. Ama o beşibiryerde falan içmiyorum. Sirkeli- ballı su içiyorum.. Sıcak su içiyorum ama spor sürekli yapamıyoum haftada 2 oluyor 3 oluyor yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum.. Ama yaş da 30 u geçince hakikaten tüm bedenimde değişklik hissettim. Bu yüzden de metabolizma yavaşlıyor ona bağlıyorum.

bende yeşil çay içiyorum günde 2 fincan kadar.ama siyah çayı bırakamıyorum açık çayıda sevmem..zayıflaamya yardımcı başka ürünler kullanıyormusnuz kızlar?

İlahi Flatlinerssss bende naptım diye kara kara düşünüyordum cibes otmuymuş!:roflol: Bende hulohup falan yazdım o mu acaba dedim ?:uhm:kaydirigubbakcemile2 Neyse gidince yersin artık canım..
Ya 2 gündür yine yürüyüş yapamıyorum bi gıcık oluyorum ki kayınvalideme 5 dakikalık yol evi gelip oğluşa bakmıyor sadece 45 dak sürüyor diye diye utanıyorum artık kesin zayıflamamı istemiyor ben karar verdim :) Zaten habire ye ye diye ısrar ediyor iyiliğinden mi anlayamadım gittifisfisfis,havada serin oğluşla çıksak hasta ederim diye korkuyorum neysse cumartesiye bişey klmadı babası bakar haftasonu ben yürürüm..

haklısın canım benimde artık yavaş gidiyor kilolar.ben beşibiyerde içiyorum.baya ödem söktürüyo.günde 4 fincan

yasemincim ben yeşili sürekli üstüne sıcak su koyarak devamlı içiyorum. Onu içtiğimden herhalde siyah çayı aramıyorum. Ben ki siyah çayı içmezsem başağrısından kıvranacak kadar müptelasıyım siyah çayın. Eşim çok kızıyordu. Onu içmeden ayılamam, kahvaltı yapamam, seyahatte huysuz olurum. Özel araba kettle aldım ama sallama çayı da içemem illa demleme çay olacak yani anlayacağın kel tiryakiyim.. 6 oğün besleniyorum, bolca da yeşil çayımı içtiğimden beri karayı aramaz oldum..

Yasemincim bu arada ben sirkeli,ballı su ve 5ibir yerde içiyordum,eğer emzirmiyorsan beşi bir yerdeyi öneririm bende çok etkili olmuştu ama bebeşte alerjik öksürük yaptı.Artık sabah sirkeli su ve arada yeşil çay içiyorum ve günde 3lt su!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…