canım nasıl memnunmusun sen bende almak istiyorumtamam boncugum yürü benimde evde var yürüyüş bandım bende bu aralar aksattım ama bende başlıyacagım biraz rahatsızım iyileşeyım hemen başlıyorum sende başla degilse yag gitmez
slm boncuk slm selmaa
selam canım nasılsın
kızlar sanırım bende bu hafta verdim. Bu arada yasemincim aramıza hoş geldin ondan bizde burdayız. Birbirimize moral vermek için. Merak etme hep beraber yeneriz zorlukları.. Ben de 2 ay oldu başlayalı. Alıştın mı fazlasını yemek bile istemiyorusm. Ha kaçamaklar olmuyor mu oluyor ama en aza indirmek için çaba sarfediyoruz. Ben 2 ayda 4 kilo verdim. İnşallah 1 kilo da bu hafta gitti toplam 5 kilo olacak benimde çok yavaş gidiyor 2 hafta üst üste veremedim haftalar oldu burası olmasa evet moralim bozulur kaçırırdım ama burdakı motivasyon insanı etkiliyor. Hoş bu ara bizim kızlara birşeyler oldu havaların rehavetine kapıldılar ortada pek gözükmüyorlar ama.. :)))))
Alnağmecim belki de bir fırsatını bulur görüşürüz, hiç belli olmaz. Ben Karşıyaka'da olucam. Veee annemin deepfreezenden ne otu bulursam yürütücem :)
alnagmecim nasılsın canım.bu arada yavaş gidiyor demişsin ama doğrusu bu aslında bitki çaylarından faydalanıyormusun
82 kiloyum diyete başladım 2 gün oldu.offfff herkes verdi doğum kilolarını bi ben kaldım((
iyiyim cnım sağol sen nasılsın? Evet yeşil çay içiyorum sürekli.. Ama o beşibiryerde falan içmiyorum. Sirkeli- ballı su içiyorum.. Sıcak su içiyorum ama spor sürekli yapamıyoum haftada 2 oluyor 3 oluyor yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum.. Ama yaş da 30 u geçince hakikaten tüm bedenimde değişklik hissettim. Bu yüzden de metabolizma yavaşlıyor ona bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?