80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet handerya cım sen emzirdiğin için kilo vermen lazım benim görümcem 6 ayda kilosuna dondu nasıl oluyor peki anlayan var mı?

Aaaa bu arada kıslar şimdi aklıma geldi şu müzikle zayıflama olayına lavitadan başka hiç yorum yapan olmamış,hiç kimsenin ilgisini çekmedimiiiii?benneyaptımki

evet handerya cım sen emzirdiğin için kilo vermen lazım benim görümcem 6 ayda kilosuna dondu nasıl oluyor peki anlayan var mı?

Evet boncukcum havalar iyi gittikçe acayip seviniyorum zaten :)
Alnağmecim bende anlamıyorum gitmiyor,yapıştılar sanki bu lanet kilolar yaaaa..klava:
Gerçi ben doğumdan sonra çok pis boğaz oldum acayip tatlı yedim ,hiç dikkat etmedim +5 kilo aldım ne güzel 81 dim halbuki.. Neyse artık bu saattten sonra kestim tatlıyı (biraz geç oldu ama ) Ayrıca ben çok katı diyet yapamıyorum sadece azalttım bazı şeyleri ve gece yemiyorum+yürüyüş o yüzden çok yavaş gidiyor canım,süt gider diye korkuyorum!

hiç dikkat etmedim nasıl birşey

Geçmiş sayfalarda yazmıştım gözünden kaçtı sanırım canım müzik dinliyorsun ama o parçalara senin duyamıyacağın sadece beynin algılayacağı telkinler yüklemişler ses dalgalarıyla sen müzik dinlerken beynin de zayıflamak ya da başka bir konuda telkin alıyor anlayacağın..Googledan hayatım değişti yazıp arat güzel bir site

valla bak sütü çoğaltıcı bitki çaylar varmış. Görümcem hiç fazla yemedi ama elinde sürekli rezene gibi, süt artırıcı gibi çaylar vardı ve içti.. Zaten acayip yavaş yemek yer gorsen 2 sene arayla 2 çocuk doğurmuş kadın demezsin. Yemeklerle değil çaylarla artırıyor sütü görsen sütten kzımız topaç gıbı maşallah ve :teytey:sana kesinlikle tavsiyem ebru şallı ile sabahları spor yap. En azından yürüyüşe gidemediğin günler ben de cd sını aldım. Yuruyemezsem onu yapıyorum.

tamam canım sağol bakıyorum hemen.ben çalıştığım için bazen 5-10 lık kaçamaklar yapıp giriyorum e dolayısıyla kaçırdığım şeyler oluyor :)

Alnağmecim yok sütüm az değil tam tersi fazlasıyla iyi oğluş ayına göre çok iri (belki albümümde resimlerini görmüşsündür) ben azalır,kalitesi düşer diye endişe ediyorum yoksa sütten yana bi derdim yok Allaha şükür!
Yaa aslında bünye olayı canım verecek kadın her şekilde dikkat etmese de veriyor zaten,bünye almaya müsaitse sorun oluyor birlikte doğum yaptığımız arkadaşlardan bazıları kilo almaya çalışıyor alamıyor mesela..
Ben doğumdan beri kendimi çok şımarttım sanırım şimdi de terbiye etmeye çalışıyorum :roflol:

handeryacım yalnız olmadığım bilmek güzel oldu kaç aylık bebişin?alnagmecim bende siyah çay içmezsem başım ağrıyor aynen senin gibiyim kahve içiyordum kahve ve koyu çay kilo verimini azaltıyormuş....

10 aylık canım sende sanırım mayıs annesisin arada bakıyordum hatırlıyorum seni :) Şimdi tam peşinden koşturma zamanlarındalar bir de ona güveniyorum belki o arada eririm diye:roflol:

mrb handeryacığım bende 1 kız çocuk annesiyim 9-10 emzirdim ve süt innılmaz kilo verdiriyo bu sonra tekrar aldımm sende bu avantajını kullan bebişini bol bolemzir zayıflamatada allah hepimize kolaylık versin
kaydirigubbakcemile2

yaseemin mrb canım bende 1 kız çocuğu annesiyim ve jeoloji mühendisiyimm bende malesef 80.5 kiloyum sennde mühendismişsin hangi bölüm merrak ettim sanada allah kolaylık versin

kızlar kimse birşey demesin ben bugün ipi göğüsledim. Yine yalnız başıma sitemizi koruyorum siz rahat rahat gezinin sörf yapın..

ben eksik yazmışım arkadaşım bu çaylar hem kalite için hem artırmak için. Bunları içtin mi yemeklerini çok kaçırmadan rahatça yiyebilirsin. Onu demek istedim. Benim de sütüm çoktu. Sabah bir kalkardım yatak su gibi ama hiç kaliteli yağlı bir süt değildi. Hiç kilo almamıştı memoşum. Sonra mamaya başladık dr tavsiyesi ile öyle topladı.. Bu bitki çayları olsaydı o zaman yemek çok yemek yerine normal yer ama hem kaliteyi de artırırdım. Ama 10 sene önce yoktu bu meretler

bu arada handerya cım o tavsiye ettiğin yerdeki müzikleri ben indiremedim. Nerde yanlış yapıyorumdur acaba evde tekrar deneyeceğim..

slm kızlar.. bugün hiç giremedim çok üzgünüm... sabah işlerimi bitirmeye çalıştım bütün gün evde olmayacağım için.. günümüz vardı bugün...çocukları okula bırakıp okuldan her hafta birimize gidiyoruz. dönüşte yine okuldan çocukları alıp eve geliyoruz..perşembeleri böyle... tabi hamurişleri de fena :))) ama inanın o kadar ısrara rağmen yemedim... sadece 1 küçük kase kısır yedim.. o da ara öğün olarak evde lapamı yeyip çıkmıştım... tabağımı mutfağa götürdüğümü gören evsahibi arkadaş kekten bari yeseydin diye öyle bir ısrar etti ki ölümü gör falan... bende bıçakla köşesinden 1 çatallık kesiverdim hemen, başı göğe ermiştir.... tabi kendisi 60 kg civarı olduğu için anlamıyo derdimden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…