Aaaa bu arada kıslar şimdi aklıma geldi şu müzikle zayıflama olayına lavitadan başka hiç yorum yapan olmamış,hiç kimsenin ilgisini çekmedimiiiii?benneyaptımki
evet handerya cım sen emzirdiğin için kilo vermen lazım benim görümcem 6 ayda kilosuna dondu nasıl oluyor peki anlayan var mı?
hiç dikkat etmedim nasıl birşey
Evet boncukcum havalar iyi gittikçe acayip seviniyorum zaten :)
Alnağmecim bende anlamıyorum gitmiyor,yapıştılar sanki bu lanet kilolar yaaaa..klava:
Gerçi ben doğumdan sonra çok pis boğaz oldum acayip tatlı yedim ,hiç dikkat etmedim +5 kilo aldım ne güzel 81 dim halbuki.. Neyse artık bu saattten sonra kestim tatlıyı (biraz geç oldu ama) Ayrıca ben çok katı diyet yapamıyorum sadece azalttım bazı şeyleri ve gece yemiyorum+yürüyüş o yüzden çok yavaş gidiyor canım,süt gider diye korkuyorum!
valla bak sütü çoğaltıcı bitki çaylar varmış. Görümcem hiç fazla yemedi ama elinde sürekli rezene gibi, süt artırıcı gibi çaylar vardı ve içti.. Zaten acayip yavaş yemek yer gorsen 2 sene arayla 2 çocuk doğurmuş kadın demezsin. Yemeklerle değil çaylarla artırıyor sütü görsen sütten kzımız topaç gıbı maşallah ve :teytey:sana kesinlikle tavsiyem ebru şallı ile sabahları spor yap. En azından yürüyüşe gidemediğin günler ben de cd sını aldım. Yuruyemezsem onu yapıyorum.
handeryacım yalnız olmadığım bilmek güzel oldu kaç aylık bebişin?alnagmecim bende siyah çay içmezsem başım ağrıyor aynen senin gibiyim kahve içiyordum kahve ve koyu çay kilo verimini azaltıyormuş....
Alnağmecim yok sütüm az değil tam tersi fazlasıyla iyi oğluş ayına göre çok iri (belki albümümde resimlerini görmüşsündür)ben azalır,kalitesi düşer diye endişe ediyorum yoksa sütten yana bi derdim yok Allaha şükür!
Yaa aslında bünye olayı canım verecek kadın her şekilde dikkat etmese de veriyor zaten,bünye almaya müsaitse sorun oluyor birlikte doğum yaptığımız arkadaşlardan bazıları kilo almaya çalışıyor alamıyor mesela..
Ben doğumdan beri kendimi çok şımarttım sanırım şimdi de terbiye etmeye çalışıyorum :roflol:
Alnağmecim yok sütüm az değil tam tersi fazlasıyla iyi oğluş ayına göre çok iri (belki albümümde resimlerini görmüşsündür)ben azalır,kalitesi düşer diye endişe ediyorum yoksa sütten yana bi derdim yok Allaha şükür!
Yaa aslında bünye olayı canım verecek kadın her şekilde dikkat etmese de veriyor zaten,bünye almaya müsaitse sorun oluyor birlikte doğum yaptığımız arkadaşlardan bazıları kilo almaya çalışıyor alamıyor mesela..
Ben doğumdan beri kendimi çok şımarttım sanırım şimdi de terbiye etmeye çalışıyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?