80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamam sana bebişim.. Anlamazlar anlamadıkları gibide dalga geçer gibi konuşurlar bakma sen onlara.. Biz teker teker onlara derslerini vereceğiz..

kimseler de yok ortalıkta.. biriken sayfaları okumaya da vaktim yok... üzerimi bile değiştirmedim daha... ilk size koştum... neyse ben listemi yazıpkaçiim... akşam bir ara girip geçmişi okurum artık...
sabah ----- 1 dilim kepek ekmek,domates,3 tane zeytin,şekersizçay
ara----------1 tane elma
öğlen-------pirinç lapam (sıcak yiyince dahaiyioluyomuş)
ara--------- 1kase kısır,1 çatal kek
akşam----pirinç lapam,salata

ben kaçtım... yarın büyük gün kızlarrr delikafadulden
bakalım tartı da nolcak..

selam kızlar kaçgündür giremiyordu bilgisayarda bir problem vardı nihayet sizlere kavuştum çok özlemişim

slm alnağmecim.. sorma arkadaşım yaa... amaann akşam yemeyiverirsin sende diyolar ya .. demedim lapa yicem diye demidem ağrıyo zaten dedim valla.... burdan birinin fikriydi.. kim sölemişti bilmiyorum ama... geçmişim başarısızlık öyküleriyle dolu olduğu için diyet konusunda .. artık diyetteyim demeye utanır oldum... ama sonucu okul kapanana kadar az da olsa görecekler... az olmaz heralde canımm 2 ay var tatile daha.. baya fark edilir verdiğim kilolar demi? :)))

cerencim hoşgeldin canmm..ama ben artık çıkmak zorundayım... size iyi günler cnmm... malum yemek hazırlıcam daha benim yiyipte kilo almayan oburlara... kendime delapamı yapçam daha.. nakalım ne kadar işe yarıyo yarın belli olcak... sabah tartılıp kilomu yazcam ... şimdilik byyy...

edilir tabi ama olsun rejim yaptım senelerce veremedim midem ağrıdı azıcık yediklerime dikkat ettim kilolar gitti. diyebilirsin ya da bu ara çok koşuşturdum yayan gezdim kilolar gitti halbuki lopür löpür yiyorum dersin. ben diyorum şahsen çünkü artık herkes gene mi diyor verdiğini alıyorsun gülüyorlar ne gerek var gereksiz insanlara izahat vermeye boşver

valla ceren cim ister inan ister inanma ama bugün ben düşündüm nerde diye? kalbim temizmiş .
canım çok saol sizi düşünmediğim bir an olmadı buraya sizlere nekadar bağlandığımı anladım ama hiç şikayetçi değilim :1hug:

hoş bulduk canım a.s.

walla ßu haftanin ßirincisi oLma niyetindeim.. Sinav tempom yüzünden yaziLanLari okuyacak vaktim yok hemen Listemi yazip kacacam insallah..

Öqünlerden yarim saat önce Lahana suyu
Saßah : 1 yumurtayla yaqsiz omLet , 1 kk yaqsız peynir , Sivri biber yarim domates
Ara : 1 ßardak Sekersiz Cay
Öqlen : 10 tane kadar patates kızartmasi , ( ki dayanamadim 100 qr kadar tavuk haslama
Ara : YeşiL Cay, Siyah Cay ( Sekersiz )
Aksam : 1 yumurtayLa omLet.1 dilim k. ekmeqi

Karßonhidrat Diyeti qißi ßiseLer deniyorum. umarim ßasariLi oLurum.

Gecen haftaki Listede verdiqim kilolar eklenmemişti umarim bu hafta eklenir 2 haftada 3 kilo oldu asiri mutluyum : ))))
SaqLikLi qünLer kizLar...

kızlar biliyorum aranıza yeni katıldım ama bir haftadır giremiyorum eşimin rahatsız olduğunu biliyosunuz bir haftadır hastanelerdeyiz tahlillerin ardı arkası kesilmiyo birini veriyoruz bitti derken başka bi tahlil istiyolar bu günde tomografi sonucunu aldık ultrason istediler onuda çekindik tomografide bişeyler gördü doktor hocalarıyla araştırmak üzere çarşamba sabahtan çağırdılar artık karar verirler heralde
olumda rahatsız alerjik rinit dedi doktor 3 aylık tedavi verdi ilaçlarını içiriyorum benimde ayaklarımda çok ağrı var kemik problemi yüzünden anlıcanız bir haftam böyle geçti kusura bakmayın arada kaçamakta oldu gerçi genede dikkat ettim beslenmeme
kızlar ben bu cuma tartılmim kilo vermedim çünkü bu haftadan sonra daha çok dikkat edicem inşallah başka aksilikler olmazsa tabi
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
yediklerimide yazim
sabah..1 kk peynir 2 dilim ekmek
öğlen hastanede olduğumuz için çeyrek ekmek döner
akşam..15 tane çan fıstığı yedim
bide salata yerim dahada bişey yemem ..

ilahi alnağmecim, valla ne güldüm anlatamam, ykm önünde elinde çiçek :dance: inşallah arkadaşım ben de çok isterim cumartesi ayarlayabilirsem muhakkak yazarım sana.
handeryacım sen de kusura bakma, vallahi dalgınlığıma gelmiş.
öpüyorum kızlar.

Son düzenleme:
seracım merhaba canım bugün yediklerim
sabah herzamanki kahvaltım
öğle kepek ekmeğiyle tosy
ara lahana çorbası
akşam yine lahana çorbası 2 litre su

canimlarim nasil özledim sizleri...
ne kadar kaynatmisiniz masallaaah:)

ya selmam cerenim bebegm hic birinizin no su almadima kadar cok pisman oldumki
canimla tartisdik, hic tahmin etmezdim yolda yürüken tartisiorduk elimi birakti hizli hizli yürüdü
pesinden gittim bi yerde durdu daha sonra bende biraz uzagindan durdum sonra birden hizli hizli yürümeye basladi bildiniz beni hic bilmedim bi sehirde yalniz birakti bi ara gözümden kaybetim telefonla aradim ama mesgula aldi ne yapcami sasirdim o an sizler geldiniz aklima ama ulasamazdim ulasa bilsem valla birinizin yanina gelirdim
özür diledi ama, seven bi insan bunu yaparim diye düsündüm... onun icin aliskanlik olmusluktan cok korkuorum

guzucuklar yediklerimi yazcam ama sabah öglen aksam aralar hepsi karisdi bugün

bir dilim cavdar ekmegi, peynir 3xzeytin, domates
bir hotdog ketchupsuz ve mayanozsiz
bir porsion iskender tereyagsiz
ve en son yolculuk sonunda eve geldimde üc kasik bulgur pilavi ve 2 tekirdag köftesI:)

spor olarak, heykelde sinirli ve gözyasi esliginde bir kac tur,
ikeada cilginlar gibi alisveris:)
ve snunda otobüse yetistmek icin kosusturmalar:)

canım biz selmyla bugün seni konuştuk gidip ikeanın kapısında elimize koca kağıt yazıp lavitadiye bekliyelim dedik

kızlarrrrr günaydınnnnnn...... daha herkes uyuyo muuuuu??? :sm_cool:
ben tartıldımmmm.... handeryacımm benim 90'ı 88'e düşürürmüsün listede sana zahmet canmm...
kızlarr ben bu hafta 2 kg. vermişim... ama ilk hafta diye bence.. ilerde vücut alışınca kilo vermem de yavaşlıcaktır.. ama tartıda 88 i görmek ben acayip mutlu etti... sizin kilolar ne alemde yazın bakalım.. bu haftaki birincimiz kim olcak caba? neyse ben geçmişi okuyiim kimse yokken.. handeryamm unutma canmm 2 kg.. 88... :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…