canım çok saol sizi düşünmediğim bir an olmadı buraya sizlere nekadar bağlandığımı anladım ama hiç şikayetçi değilim :1hug:valla ceren cim ister inan ister inanma ama bugün ben düşündüm nerde diye? kalbim temizmiş .
hoş bulduk canım a.s.cerencim hoşgeldin canmm..ama ben artık çıkmak zorundayım... size iyi günler cnmm... malum yemek hazırlıcam daha benim yiyipte kilo almayan oburlara... kendime delapamı yapçam daha.. nakalım ne kadar işe yarıyo yarın belli olcak... sabah tartılıp kilomu yazcam ... şimdilik byyy...
oh yürüt valla.. Gerçi şu yağmurun yağmasından dolayı pazarlarda da ot çok.. Ben bir tek c.tesi günleri boş olabiliyorum.. Denk gelirse çok isterim görüşmeyi olmazsa ortada buluşuruz.. Konak ykm ben elime çiçek alırım. a.s.
canım biz selmyla bugün seni konuştuk gidip ikeanın kapısında elimize koca kağıt yazıp lavitadiye bekliyelim dedikcanimlarim nasil özledim sizleri...
ne kadar kaynatmisiniz masallaaah:)
ya selmam cerenim bebegm hic birinizin no su almadima kadar cok pisman oldumki
canimla tartisdik, hic tahmin etmezdim yolda yürüken tartisiorduk elimi birakti hizli hizli yürüdü
pesinden gittim bi yerde durdu daha sonra bende biraz uzagindan durdum sonra birden hizli hizli yürümeye basladibildiniz beni hic bilmedim bi sehirde yalniz birakti bi ara gözümden kaybetim telefonla aradim ama mesgula aldi ne yapcami sasirdim o an sizler geldiniz aklima ama ulasamazdim ulasa bilsem valla birinizin yanina gelirdim
özür diledi ama, seven bi insan bunu yaparim diye düsündüm... onun icin aliskanlik olmusluktan cok korkuorum
canım biz selmyla bugün seni konuştuk gidip ikeanın kapısında elimize koca kağıt yazıp lavitadiye bekliyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?