slm adatoprak nasılsın gecvmiş olsun
aman bu aralar çok depresifim bahar sorma
nedn bilmiyorum ama çocuklar beni bunaltıyor biraz
bazen çok kötü hissediyorum kendimi
dün dışarı çıktım eski bir ark görüştüm kendime bi pantolon aldım 42 benden((((((
ama hep istedigim giyemedigim pantolanlardna aldım
sonra saçımı degiştirmeye karar verdim tarçın bakır boya aldım boyuycam haftaya böle işte danırım biraz kendile ugraşmam lazım:)
baharnaz:geçmişte okudum cnm otistik çoçuklarla çalışıyormuşsun sanırım.çok kutsal ben de 5yıl ücretli öğretmenlik yaptım özel rehabilitasyon merkezinde gerçekten severek yaptım.asıl alanım çocuk gelişimi ama ben onlarla çalışmayı seçtim.gerçekten sevgileri yalansız,çıkarsız şimdi ara verdim çalışmıyorum ama hepsini çok özledim.ara ara ziyaretlerine gidiyorum.hiç unutmuyorlar.mafoldumben otistik öğrencilerimde oldu.onlar çok farklı bambaşka dünyada yaşıyorlar.ama gerçekten hepsinin hayatı çok zor.Allah ailelerine sabır versin.sağlığımız için,yürüyen ayaklarımız,gören gözlerimiz,işiten kulaklarımız ve bunun gibi daha bir sürü şey için Allah'a nekadar şükretsek azdır.offff çok hüzünlendim.ALLAH'ım hepsine sağlık ve sabır versin.:Saruboceq:
baharnaz:tşk ederim cnm dün aniden yürümekte güçlük çekti.çok korktum.çok zor basıyordu.bel fıtığından şüphelendim.doktora götürmek için ısrar ettim.sonra kabul etti.acile götürdüm.kas gevşetici iğne felan verdi.rahatladı.artık pzt detaylı muayene olması lazım.çok sigara kullanıyor.çok korktum damarlar felan tıkanmış olabilir diye mafoldumben
baharnaz canım bak şu bahar hanım olayında daha topikte birkaç mesajı var bana hhesap soruyor neden ben yokum listede diye, hiç hoşuma gitmedi soruş şekli cevabı yanii listede herşey yazıyor zaten aylin minicik listede kendi kilosunu görüyosa yazılarda pekala okunuyor demektir, sence uslübu doğrumuydu?
selam herkese
adatoprakcanim gecmis olsun, insanin yarin ne olacagi belli degil, biranlik hersey, insallah esinde kötü bir durum yoktur
darkolive liste icin ellerine saglik canim cok güzel olmus
dün tesekkür edecektim, birine gicik olunca unuttum
zuzum merhaba canim
masumm buraya bir kac gün girmeme nedenin bu muydu canim.
moralinin bozuk olmasi falan???
valla abla o kadini görmedim ama yazi seklinden elektirik almadim...lmaz:
sanki basbakan hanimi... sen degilde siz dicekmisiz...
valla hakketen gördüm kilomu
birtanem16 güzel kavga etmisin baharla, sabah gülesim geldiiyi demisin
merhaba canim
nasilsin
bende merak ettim.... benim yüzümden sandim
iyiyim canim sagol, su bahara gicik oldum ona takildi kafam, ama iyiki icimdekini demisim, yoksa iyice gicik olurdum.
canim masumm un seninle bir sorunu olsaydi güzellikle söylerdi onun icin, icin rahat olsun.
belki biraz depresyona girmis olabilir. belki biri kirici bir laf demistir morali bozulmustur falanCADIARZU
bu arada kizlar baristik sözlümle.... tatliya baglandii...
bugünkü menüm:
sabah: 1 yumurta, domates, 1 dilim ekmek recelli
ara: latte macciato kahve
öglen: (dönercide) tavuk salatasi, 1 cola light
ara: 1 cappuccino
aksam: yok
ne yiyebilirim gec oldu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?