80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

değişiklik her zaman iyidir canım bencede çocuklarla uğraşırken insan kendini unutabilir sen daha iyi bilirsin ama kendinlede ilgilenmeyi dengelemelisin canım

hımm ne güzel benim sınıfımdaki partner öğretmenimde çocuk gelişimci rehabilitasyonlarda çalışmış daha önce evet sadece otistik çocuklar yok çok karışık gruplardan eğitime geliyorlarmış arkadşım anlatmıştı. bizim okulda sadece otistik tanısı konmuş çocuklar var canım ilköğretimde de çalıştım ama bu alan çok zor olmasına rağmen severek çalışıyorum, bu çocukları seviyorum ve çalışmayıda isterim. Çok haklısın Allaha şükretmemiz için o kadar çok sebep varki.

İnşallah ciddi birşey yoktur sanırım kaslarla ilgili olabilir ama detaylı muayene ister bence kas gevşeticiler geçici çözüm oluyor genelde. Benimde eşim bende çok sigara içiyor bende içiyorum ama az içiyorum ve sanırım kk daki püsküüt gibi yapıcam kilolarımdan kurtulup sonra sigaradan kurtulucam

merhaba kızlar, banucum sevindim kendinde değişiklikler yap tabiki, iyidir değişiklik baksana bana belime kadar olan saçlarımı gözümü bir kapadım ve kestirdim :)) bu arada süpersin 42 bedenler oluyorsa zaten 42den sonrası büyük bedene giriyor, ben halaa bazı 42 beden pantolonların içine giremiyorum basenlerimden dolayı bence sevinmelisin canım

baharnaz canım bak şu bahar hanım olayında daha topikte birkaç mesajı var bana hhesap soruyor neden ben yokum listede diye, hiç hoşuma gitmedi soruş şekli cevabı yanii listede herşey yazıyor zaten aylin minicik listede kendi kilosunu görüyosa yazılarda pekala okunuyor demektir, sence uslübu doğrumuydu?

selam herkese
adatoprakcanim gecmis olsun, insanin yarin ne olacagi belli degil, biranlik hersey, insallah esinde kötü bir durum yoktur

darkolive
liste icin ellerine saglik canim cok güzel olmus

dün tesekkür edecektim, birine gicik olunca unuttum

zuzum merhaba canim

bir ara lego vardi simdi ses soluk yok umarim diyetini bozmamistir.
belki sinavlarindan dolayi cok mesgul olabilir, ama zannedersem bildirim de yapmiyor, galiba tamamen cikti:jeyyar:

valla abla o kadini görmedim ama yazi seklinden elektirik almadim... lmaz:
sanki basbakan hanimi... sen degilde siz dicekmisiz...
valla hakketen gördüm kilomu

birtanem16 güzel kavga etmisin baharla, sabah gülesim geldi iyi demisin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada kizlar baristik sözlümle.... tatliya baglandii...

bugünkü menüm:

sabah: 1 yumurta, domates, 1 dilim ekmek recelli
ara: latte macciato kahve
öglen: (dönercide) tavuk salatasi, 1 cola light
ara: 1 cappuccino
aksam: yok

ne yiyebilirim gec oldu????

merhaba canim

nasilsin

iyiyim canim sagol, su bahara gicik oldum ona takildi kafam, ama iyiki icimdekini demisim, yoksa iyice gicik olurdum.

bende merak ettim.... benim yüzümden sandim

canim masumm un seninle bir sorunu olsaydi güzellikle söylerdi onun icin, icin rahat olsun.

belki biraz depresyona girmis olabilir. belki biri kirici bir laf demistir morali bozulmustur falanCADIARZU

hmmm tmm.... kimseyle aram bozulsun istemem.. ablamsiniz hepiniz :1hug:

sen nasilsin bu arada=? nasil gidiyor rejim?
ben ne yiyebilirim sence bu saatde,,,

bu arada kizlar baristik sözlümle.... tatliya baglandii...

sevindim canim gözün aydinzemuszemus

bugünkü menüm:

sabah: 1 yumurta, domates, 1 dilim ekmek recelli
ara: latte macciato kahve
öglen: (dönercide) tavuk salatasi, 1 cola light
ara: 1 cappuccino
aksam: yok

ne yiyebilirim gec oldu????

canim benim hesabima göre 13 puan falan yemissin, ona göre düsün ne yiyebirsin diye. ben suan tok oldugum icin aklima pek birsey gelmiyor.

bak simdi benim de canim latte cekti. kendime yapayim bari bir bardak, yok hatta mocca yapayim, canim tatli cekti simdi onda biraz kakao da varya tatli istegim gecer.
bak cegizine mutlaka onun makinesini al tavsiye ederim süper bi makine, ben dolce gusto dan aldim ve memnunum.

masumm ablamm, bir degisiklik yap kendinde valla ferahlarsinnn... insan bazen skliyor kendisinden...
sac rengini tipini felan filan degistir... git alisverise...
bazen ben bile düsünüyom ikiz cocuklarim olsaa... sanirim bakmasi cok zorr...
kayinvaliden annen felan yardimci oluyorlarmi zaman zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…