sevindim canim gözün aydinzemuszemus
canim benim hesabima göre 13 puan falan yemissin, ona göre düsün ne yiyebirsin diye. ben suan tok oldugum icin aklima pek birsey gelmiyor.
bak simdi benim de canim latte cekti. kendime yapayim bari bir bardak, yok hatta mocca yapayim, canim tatli cekti simdi onda biraz kakao da varya tatli istegim gecer.
bak cegizine mutlaka onun makinesini al tavsiye ederim süper bi makine, ben dolce gusto dan aldim ve memnunum.
hmmm tmm.... kimseyle aram bozulsun istemem.. ablamsiniz hepiniz :1hug:
sen nasilsin bu arada=? nasil gidiyor rejim?
ben ne yiyebilirim sence bu saatde,,,
valla abla saat gec oldu birsey yiyemem öle fazla... yemek de yok evde, halamda bahcedeydik, sözlümlede bütün gün disardaydim... ögle yemegini beraber yedik.. konustuk felan... önce basta kavgali gecti, sonra tatliya baglandi...
valla sözlüm ne latte icer ne kahve icer... onda laktose intoleranz var, tüekcesi ne acaba? süt ürünleri süt tozu olan seyleri yiyemiyor... isim cok zor valla... sadece süt degil yani, yogurt, tereyagii felan filan...
öle makine almam sacma olur kafamçokkarıştı ama isterdim tabi... senseo hic sevmem mesela...
bu aradaa kahve ve cayi sekersiz icmeye alistim gibii zemuszemus
vallah simdilik fena degil iki haftadir kilo verebiliyorum, bir ara yerimde sayiyordum, cok kötü oluyordu.
vallah ben daha yeni yedim bulgur pilavi ve kusbasi et.
bugün yediklerimi yazayim
sabah daha dogrusu saat 3 dogru yedim oglen gibi: az simit ekmek domates salatalik bal biber cay tpolam puanim 8
ara: yok
aksam: bulur pilavi et yogurt ekmek toplam puanim 10
simdide kendime bir mocca yapayim, umarim yatana kadar bir sey yemem, yediklerim biraz agir olmus ya simdi söyle sayinca
hmm onun yüzündenmi demek istiyorsun alamam. canim normal kahvede yapabilirsin cesit cesit sütsüz, yada arkadaslarin gelnincde iyi oluyor. ama tabikii sen bilirsin
onu alicagima (yani kahve düskünü olmadigim icin) mutfak robotu alirim daha iyi yemek yapmayi cok severimya, RAHAT yemek yapmayi... rendeleyen makine felan...
ay iyi olur ama hediyede cok geliyor
su tabak setim gelsee hemencicik, merak ediyomm nasil
bende senin gibi düsünüyordum, kahve fazla icmem, hatta eltim hediye olarak almak istedi bende ona kahveyle fazla aram yok sen en iyisi baska birsey al dedim, sonrada yani söyle 7 sene sonra tükürdügümü yaladim ve gittim kahve makinasi aldim, ama mutfak robotu kahve makinasindan daha mühim.
canim benim cikmam lazim simdi sonra görüsürüz insallah
dogrudur, bazi misafirler kahve makinesinden istiyor kahve... normal birsey alabilirim belki.... ama o koca makineleri sevmiyorum, illaki süper oluyordur.., ama pahali onlar galiba...
normalinde 139 € ama bizim burfa toom diye bir yer var orda bazen indirim oluyor. benim aldigimda 77,77 € düsmüstü, sonra erkek kardesim evlendi ona ev hediyesi olarak aldim genimiz cok begenmisti, yine ucuzlamasini bekledim, o zman da 69,90 € ya düsmüstü. noraml fiyati pahahli tabi, cok kahve icmeyen biri icin.
aylincimm sana nedne kırlıyımki oldu bitti cnm
kendimle ilgili sorunlarım var çocuklar ev ,yemek,temizlik, derken bunaldım bu ara cnm
yardıme den varmı diye sormuşsun kayınvaldem ,annem her hafta görüşüyoruz ama 100 kişide gelse yardıma sorumluluk sende cnm öle yani senlik bişey yok
dün gittim saçıma tarçın bakır aldım boyuycam saçlarım kızıl nasıl durcak bilmiyorum önce açıcam saç rengimi sonra boya
5 temmuzda istanbulda olucaz oraya 70 kilo ile gitmek istiyordum ama hayal yani mümkün degil
75 ile gitsem öpüp başıma koycam
diger olaya gelince bahar 544
ben kendii ile çok yazışmadım ama gördügüm kadarıyla herlkese bir tavır takınmış
sen degil siz
yok listede neden yokum
burda kimse kimseden hesap soramaz
hep iyoruz ya geliyorlar ilk haftadan listeye girip birinci oluyorlar çünkü vücuttaki suyu atıyorlar
sonra yoklarrrr
huri,atomik,asimavi daha bir çok isim vardı ama aklıma gelmiyor
önemli olana listeye girmek degil,paylaşım yapıp diyeti sürdürmek motive olmak ve motive etmek
yanlış mı ?
eflatun24... abla??? sen bizim topikte degilmiydinn??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?