80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla abla saat gec oldu birsey yiyemem öle fazla... yemek de yok evde, halamda bahcedeydik, sözlümlede bütün gün disardaydim... ögle yemegini beraber yedik.. konustuk felan... önce basta kavgali gecti, sonra tatliya baglandi...

valla sözlüm ne latte icer ne kahve icer... onda laktose intoleranz var, tüekcesi ne acaba? süt ürünleri süt tozu olan seyleri yiyemiyor... isim cok zor valla... sadece süt degil yani, yogurt, tereyagii felan filan...
öle makine almam sacma olur kafamçokkarıştı ama isterdim tabi... senseo hic sevmem mesela...

bu aradaa kahve ve cayi sekersiz icmeye alistim gibii zemuszemus

hmmm tmm.... kimseyle aram bozulsun istemem.. ablamsiniz hepiniz :1hug:

sen nasilsin bu arada=? nasil gidiyor rejim?
ben ne yiyebilirim sence bu saatde,,,

vallah simdilik fena degil iki haftadir kilo verebiliyorum, bir ara yerimde sayiyordum, cok kötü oluyordu.
vallah ben daha yeni yedim bulgur pilavi ve kusbasi et.

bugün yediklerimi yazayim
sabah daha dogrusu saat 3 dogru yedim oglen gibi: az simit ekmek domates salatalik bal biber cay tpolam puanim 8
ara: yok
aksam: bulur pilavi et yogurt ekmek toplam puanim 10

simdide kendime bir mocca yapayim, umarim yatana kadar bir sey yemem, yediklerim biraz agir olmus ya simdi söyle sayinca

valla 2 kayisi, 1 elma, ve üzüm koydum tabaga yiyorum :))
bugün burasi felaket sicakti yaaa, 28 dereceye bilee dayanamiyorummm... yapis yapis oldum dusa girdim az öncee.... yarin yagmur var oh be

hmm onun yüzündenmi demek istiyorsun alamam. canim normal kahvede yapabilirsin cesit cesit sütsüz, yada arkadaslarin gelnincde iyi oluyor. ama tabikii sen bilirsin

hmm anladimm.... bulgur pilavini cokkk seviyorummm...
pilav ve makarnadan uzak durmaya calisiyorum, daha dogrusu haftada bir kere yemeye calisiyorum, bak canim cekti simdi :gitme:

hmm onun yüzündenmi demek istiyorsun alamam. canim normal kahvede yapabilirsin cesit cesit sütsüz, yada arkadaslarin gelnincde iyi oluyor. ama tabikii sen bilirsin

onu alicagima (yani kahve düskünü olmadigim icin) mutfak robotu alirim daha iyi yemek yapmayi cok severimya, RAHAT yemek yapmayi... rendeleyen makine felan...
ay iyi olur ama hediyede cok geliyor
su tabak setim gelsee hemencicik, merak ediyomm nasil

bende senin gibi düsünüyordum, kahve fazla icmem, hatta eltim hediye olarak almak istedi bende ona kahveyle fazla aram yok sen en iyisi baska birsey al dedim, sonrada yani söyle 7 sene sonra tükürdügümü yaladim ve gittim kahve makinasi aldim, ama mutfak robotu kahve makinasindan daha mühim.

dogrudur, bazi misafirler kahve makinesinden istiyor kahve... normal birsey alabilirim belki.... ama o koca makineleri sevmiyorum, illaki süper oluyordur.., ama pahali onlar galiba...

dogrudur, bazi misafirler kahve makinesinden istiyor kahve... normal birsey alabilirim belki.... ama o koca makineleri sevmiyorum, illaki süper oluyordur.., ama pahali onlar galiba...

normalinde 139 € ama bizim burfa toom diye bir yer var orda bazen indirim oluyor. benim aldigimda 77,77 € düsmüstü, sonra erkek kardesim evlendi ona ev hediyesi olarak aldim genimiz cok begenmisti, yine ucuzlamasini bekledim, o zman da 69,90 € ya düsmüstü. noraml fiyati pahahli tabi, cok kahve icmeyen biri icin.

anladim... bakariz artik...
kaydirigubbakcemile2

selammmmmm

izloş seni görüyorum birtek nasılsın cnm
ay 42 bedene girdim ama cnm birazcık dar oldu dedim bir kaç kilo verdimi idaha rahat olur deidim ve aldım cnm

benim sorunumda yanlarım ve göbegim mekik çekmem şart oldu nasıl yapcma bilemiyorum
acaba t&s kullansammı yeniden diye düşünüyorumm

gıcık oluyorum çıkınca oralar

aylincimm sana nedne kırlıyımki oldu bitti cnm

kendimle ilgili sorunlarım var çocuklar ev ,yemek,temizlik, derken bunaldım bu ara cnm

yardıme den varmı diye sormuşsun kayınvaldem ,annem her hafta görüşüyoruz ama 100 kişide gelse yardıma sorumluluk sende cnm öle yani senlik bişey yok

dün gittim saçıma tarçın bakır aldım boyuycam saçlarım kızıl nasıl durcak bilmiyorum önce açıcam saç rengimi sonra boya

5 temmuzda istanbulda olucaz oraya 70 kilo ile gitmek istiyordum ama hayal yani mümkün degil
75 ile gitsem öpüp başıma koycam

allah kolaylik versin ablam
olur ablam olur hepsi olur...
o yorgunlukla spor yapmaya bile gerek yok galiba...

olumunekankayizsmile

diger olaya gelince bahar 544

ben kendii ile çok yazışmadım ama gördügüm kadarıyla herlkese bir tavır takınmış

sen degil siz
yok listede neden yokum

burda kimse kimseden hesap soramaz
hep iyoruz ya geliyorlar ilk haftadan listeye girip birinci oluyorlar çünkü vücuttaki suyu atıyorlar
sonra yoklarrrr

huri,atomik,asimavi daha bir çok isim vardı ama aklıma gelmiyor

önemli olana listeye girmek degil,paylaşım yapıp diyeti sürdürmek motive olmak ve motive etmek

yanlış mı ?

alkisalkisalkis

eflatun24... abla??? sen bizim topikte degilmiydinn??????

merhaba arkadaşlar...ben geçen sene bu topiğin müdavimlerindendim...84 kiloyla başlamıştım ortalama 3 ayda 69a düşmüştüm..15 kilo vermiştim yani..
tam kilo verdim sefasını süreyim derken hiç beklenmedik bir anda hamile olduğumu öğrendim ve eşim de ben de şok olduk..2 kızım vardı ve kızlarım üçlendi...doğum yaptım ve 1 aylık oldu minik kızım..
hamileliğim tehlikeliydi..doktor kalkmamamı söyledi..erken doğum riskim falan oldu ...derken.....
24 kg aldım....10 kilosu gitti doğumda...ve şimdi yine malesef 84 kiloyum...:sinifsinif:
moralimin en bozulduğu şey şu...geçen yaz kilo verince kıyafetlerimin hiçbiri olmadı..eteklerim belimden düşüyordu ve hepsini terziye verip daralttımmafoldumben şimdi de kilo aldığım için olmuyor...
ve 1,5 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var...geçen sene nişan olmuştu harika bi elbise almıştım...kınaya da onu giymeyi planlıyordum...ben nasıl giricem o elbisenin içineeeeeeee:bbo:
emzirdiğim için sıkı diyet de yapamıyorum..yürüyüşe de çıkamam bebeği bırakamam kimseye..ortanca kızım 2 yaşında o da küçük yani..annemde koşu bandı var haftada 3 gün falan gidersem orda yürürüm belki...
moralim çok bozuk kızlar..geçen sene burdaki dayanışmayla çok güzel kilo vermiştim...yine buraya geldim çünkü hayatımda hiç bir diyette burda yaptığım kadar başarılı olamamıştım...neyse çok uzattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…