merhaba arkadaşlar...ben geçen sene bu topiğin müdavimlerindendim...84 kiloyla başlamıştım ortalama 3 ayda 69a düşmüştüm..15 kilo vermiştim yani..
tam kilo verdim sefasını süreyim derken hiç beklenmedik bir anda hamile olduğumu öğrendim ve eşim de ben de şok olduk..2 kızım vardı ve kızlarım üçlendi...doğum yaptım ve 1 aylık oldu minik kızım..
hamileliğim tehlikeliydi..doktor kalkmamamı söyledi..erken doğum riskim falan oldu ...derken.....
24 kg aldım....10 kilosu gitti doğumda...ve şimdi yine malesef 84 kiloyum...:sinifsinif:
moralimin en bozulduğu şey şu...geçen yaz kilo verince kıyafetlerimin hiçbiri olmadı..eteklerim belimden düşüyordu ve hepsini terziye verip daralttımmafoldumben şimdi de kilo aldığım için olmuyor...
ve 1,5 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var...geçen sene nişan olmuştu harika bi elbise almıştım...kınaya da onu giymeyi planlıyordum...ben nasıl giricem o elbisenin içineeeeeeee:bbo:
emzirdiğim için sıkı diyet de yapamıyorum..yürüyüşe de çıkamam bebeği bırakamam kimseye..ortanca kızım 2 yaşında o da küçük yani..annemde koşu bandı var haftada 3 gün falan gidersem orda yürürüm belki...
moralim çok bozuk kızlar..geçen sene burdaki dayanışmayla çok güzel kilo vermiştim...yine buraya geldim çünkü hayatımda hiç bir diyette burda yaptığım kadar başarılı olamamıştım...neyse çok uzattım..
canım benim yine geldim buralara..geçen seneki kadar istikrarlı olamam belki ama elimden geleni yapıcam..kurallar aynı mı acaba..
kurallar ayni, her cuma bildirim...
ama handerya kaptanimiz gitti... anlasmazliklar olmus... baska takima gitti..
kaptanimiz DARKOLIVE, yardimcisi masumm
listeye girme kuralida 2 hafta bildirim yapmak, ama sen eskilerden oldugun icin belkiii seni alirr listeye hemen.... kendisiyle konus... ben karismiyim..
zaten azmini herkes biliyor...
canım benim sen de benim gibi verip aldın demek...çok zoruna gidiyor insanın ya...
ben hamile olmasam almazdım dikkat ederdim...dediğim gibi hem tehlike vardı hamileliğimde hem de bebek gelişmiyodu fazla..doktor ancak 2,5 kg doğar dedi...ben de yedim de yedim bebek kilo alsın diye...neyse şükür 3100 gr doğdu..ama ben de aldım alacağımı işte...
listeye alınma konusunda benim için farketmez..hele bi başlıym bakalım iki hafta dayanırsam alsın beni listeye benim işim belli olmaz...inşallah yaparım..bu sefer öyle hızlı kilo verme derdinde değilim ama düğüne kadar biraz toparlansam iyi olur...
bi de şu var arkadaşlar zayıflayalım diye sağlığımızdan olmayalım..ben geçen sene sıkı yaptım gerçekten diyeti..o zaman kızım dokuz aylıktı..yani çok da geçmemişti hamileliğimin üstünden..hamilelikte vücut çok şey kaybediyor..bi de sıkı diyet yaptım..sonra bi hamilelik daha..şimdi bi vitamin eksikliği var bende ama ne bilmiyorum..haftaya doktora gidicem..
başım çok terliyor..saçımdan sürekli ter damlıyor su gibi..başım ve boynum daha doğrusu....gece 3-4 kez üstümü değiştiriyorum...yastığım komple ıslanıyor....ne yapıcağımı şaşırdım..netten baktım ya kalsiyum eksikliği ya da d vitamini eksikliğinden olabiliyormuş..
herşeyden yiyelim ama ölçülü olsun..bütün besin gruplarını soframızda bulundurmaya gayret edelim...
neyse ben kaçtım...bebişim ağlıyor...ara ara girmeye çalışırım...iyi geceler..
mutfagı topladım,tarçınlı süütmü içtim geldim
eflatunntekrardan hogeldin diyim ben sana
ben banu
valla seni tebrik ediyorum hatta ayakta alkışlıyorum 2 bebekten sonra 3. süne cesaret etmişsin hemde digeri daha 2 yaşındaykesnn valla büyük başarı
kiloya gelince dogum kilolalrı çokk çabuk veriliyor sıkma canını verirsin bende 80 kilo ile amile kaldım 12 kilo aldım hamilelikte çünkü dikkat etmek zorundaydım zaten kilolu idim
ben hatayı lohusalıkta süt olsun diye içtigim şerbetlede ve tatlıularda yaptım sonra düzensz yemeyle 90 kiloya çıkmıştım şimdi çok şükür önce buradaki arkadaşlar ve sonra azmimle 78 kilo ya düştüm
sıkı bir diyet yapamazın evet ama ekmek pilav makarna bular bebek için çokta faydalı degil cnm zaten biz 6 ögün yiyorsan sen 8 ögün yersin bunlar meyve yogurt sütten oluşur veya kuruyemiş
akıl vermek degil amacım yanlış anlama lütfen ben emzirme döneminde çok hata yaptım
bebeklerim hala emiyor onları yiyip içmesemde emerdi zaten sütü yapan su sadece ve sadece suu 4 aydır diyet yapıyorum ve sütüm 4 aydır dahada arttı sankii
kolay gelsin :)
çenem düştü sanırım
artik o yarim tavuk olayi burda tamamen kalkti arasan bulamassin hep güzel güzel yemek veriliyor dügünlerde, ama ben o tavuklari özlediiim hele derisini sempatiksalakcinnibugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek, recelli sürme peynirli, 1 yumurta
ara: yok (yarim saat kosu bandi) spor
öglen: 1 tabak tereyagli makarna, cevizli
ara: yarim elma
aksam: dügünde= tavuk derisiyle malesef, 1 parca cicek ekmekden, az tursu (klasik almanya dügün yemegi)
ara: 3 bardak ayran (icim yanmis) ve üzüm
cok gecmis olsun canim acil sifalareşim rahatsızlandı.acile felan gittik baya yoğun bir gündü.neyse ki eşim şimdi iyiii
aynen sana katiliyorum ablacimgünaydın neler oluyor böyle
artık kk ya girdiğim neyle karşılaşacağım diye düşünür oldum karşılaştım ve üzüldüm
darkolive liste için ellerine sağlık canım
bahar niye ayrılıyorsun canım ben paylaşımını beğenmiştim
bence karşılıklı olarak bir yanlış anlaşılma içine girmişsiniz darkolive ve bahar
hiç gerek yoktu böyle restleşmelere
evet nasil sevindim bilemessin beklenmedik olunca insan duygulaniyor baska türlü anlami yok ben söyleyince almis almamisSeyhan gözünaydın canım bak senide düşünmüş ve çok ince bir davranışta bulunmuş aferin ona
aman bu aralar çok depresifim bahar sorma
nedn bilmiyorum ama çocuklar beni bunaltıyor biraz
bazen çok kötü hissediyorum kendimi
dün dışarı çıktım eski bir ark görüştüm kendime bi pantolon aldım 42 benden((((((
ama hep istedigim giyemedigim pantolanlardna aldım
sonra saçımı degiştirmeye karar verdim tarçın bakır boya aldım boyuycam haftaya böle işte danırım biraz kendile ugraşmam lazım:)
bende senin gibi düsünüyordum, kahve fazla icmem, hatta eltim hediye olarak almak istedi bende ona kahveyle fazla aram yok sen en iyisi baska birsey al dedim, sonrada yani söyle 7 sene sonra tükürdügümü yaladim ve gittim kahve makinasi aldim, ama mutfak robotu kahve makinasindan daha mühim.
t&s ne canim bilemedimselammmmmm
izloş seni görüyorum birtek nasılsın cnm
ay 42 bedene girdim ama cnm birazcık dar oldu dedim bir kaç kilo verdimi idaha rahat olur deidim ve aldım cnm
benim sorunumda yanlarım ve göbegim mekik çekmem şart oldu nasıl yapcma bilemiyorum
acaba t&s kullansammı yeniden diye düşünüyorumm
gıcık oluyorum çıkınca oralar
masumm gecmis olsunn, kötülesirse baktir ihmal etme
seyhan valla bilemiyorumkii.... bende bugün dogruduzgun birsey yemedim sayilir valla...
kizlar bana taki setleri ekleyin buraya nolur yaaa
Ni$andaa neler takildi sizlere??? nisan icin zarifff gerdanlik seti bulun bana nolurr
seyhann sana ne takildi canim yaa ekle lütfen
seyhancım tebrikler, kızlar sadece 6 kişi bana özelden kilo bildirimi yaptım gecenin 12sinde mesajlar arasından kilo bildirimlerini ayıkladım, gelecek hafta bildirimleri özelden atarsanız sevinirim 15 kişiyiz artık :)
]
artik o yarim tavuk olayi burda tamamen kalkti arasan bulamassin hep güzel güzel yemek veriliyor dügünlerde, ama ben o tavuklari özlediiim hele derisini sempatiksalakcinni
cok gecmis olsun canim acil sifalar
aynen sana katiliyorum ablacim
evet nasil sevindim bilemessin beklenmedik olunca insan duygulaniyor baska türlü anlami yok ben söyleyince almis almamis
üstünde cok yük var canim zaman zaman pilimiz bitmis gibi oluyor ama enerjini tekrar tekrar toplaman lazim, saclari simdiden merak ettim severim öyle renk saclari
sorma canim bizde büyük kahve makinesi aldik cafelerdekinden bohnen kaffeden yapiliyor direk ögüterek, eskiden hic icmezdik ama aldigimizdan beri hepimiz kahve kolik olduk resmen sempatiksalakcinni
t&s ne canim bilemedim
canim baristiginiza sevindim kaydirigubbakcemile3
benim nisanim evde oldu söz gibi ayriyeten söz yapmamistik cünki, ama 70 kisi falan vardi
kaynanam bana bir bilezik takti kelepceli olanlardan, simdi bilezik ilerde alicaz zaten onlardan ayri olur simdiden alirsam diye düsünmüs böyle modelli hem gündelik hem özel günde takabilecegim bisi almis cok iyi düsünmüs bence
onun harici kaynanam birsey takmadi iste bohca verildi bana
bizde nisanda takida olur bilmiyorum bazi yörelerde nisanda gelen misafirler takmiyor ama bizde mutlaka vardir
görümcelerim kayinlarim hepsi 100er euro taktilar türkiyeki görümcemde yazin görüstük beni kuyumcuya götürdü yüzük aldi begendigim
yani evde oldugu icin set falan takilmadi, ama bizde salonda olunca normal altin set takilir, yani dügünde aynisi tekrar takilir
ve misal iki altin bilezik alinmissa dügünde bu yeni alinanlarla berber tekrar takilir
yer yerin adedi baskadir, bizde öyle siz sunu takacaksiniz diye denilmez yani
ama gecen sene kaynanam izine gitti geldi kurban bayraminda, bana bir tane daha almis cok hos kelepce bileziklerden, gönlünden gecmis almis sagolsun kaydirigubbakcemile3
gözümde para pul hic birsey yok isterlerse bakir bilezik taksinlar umrumda degil, yeterki huzurumuz yerinde olsun
cok uzattim sanirimkaydirigubbakcemile3
hmmm anladim canimm
kaynanam dedi beyen resmini drucken yap yazdir dedi. TR ye gidecek ordan alicakmis...
bende güzel bir set takimi beyenmek istedimm
adatoprak geçmiş olsun caım, allah şifa versin önemli bişiy yoktur inşallah
tşk ederim cnm inşallah önemli birşey değildir.yarın gidecek bakalım doktora opuyorumnanaktan
selam kizlar nasil gidiyor diyetler,bende hastalik oldu bir sabah bir aksam yatmadan tartiliyorum,sabaha bakarak 1.200 kg fazla gösteriyorum sinirlerim bozuldu
hımm ne güzel benim sınıfımdaki partner öğretmenimde çocuk gelişimci rehabilitasyonlarda çalışmış daha önce evet sadece otistik çocuklar yok çok karışık gruplardan eğitime geliyorlarmış arkadşım anlatmıştı. bizim okulda sadece otistik tanısı konmuş çocuklar var canım ilköğretimde de çalıştım ama bu alan çok zor olmasına rağmen severek çalışıyorum, bu çocukları seviyorum ve çalışmayıda isterim. Çok haklısın Allaha şükretmemiz için o kadar çok sebep varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?