80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ablammm hatirladinmi benii??? bende döndüm dolastim ayni yerdeyimm... 83 kiloydum yve 93 kiloyla döndüm...

cok üzüldümmmm ve cok da sevindim, allah anali babali büyütsünnn...
24 kilo???????sempatiksalakcinni galiba ben dogurmicam aman allahim ben kac olurum ozaman öle yaa......... korkuyorum acikcasi....
madem okadar azimliydinn, yine basarirsin ablammm....
aramiza hosgeldinnnnnnnnnnnnn cok servindimmm geldigine
hatta gecenlerde bir olay oldu... olay degilde benim tarafimdan bir karistirma eflatun mnikli bir bayan geldi, ben onu SEN sandimm.. kaydirigubbakcemile3 bi sevinmistimki

canım benim yine geldim buralara..geçen seneki kadar istikrarlı olamam belki ama elimden geleni yapıcam..kurallar aynı mı acaba..

kurallar ayni, her cuma bildirim...
ama handerya kaptanimiz gitti... anlasmazliklar olmus... baska takima gitti..
kaptanimiz DARKOLIVE, yardimcisi masumm
listeye girme kuralida 2 hafta bildirim yapmak, ama sen eskilerden oldugun icin belkiii seni alirr listeye hemen.... kendisiyle konus... ben karismiyim..
zaten azmini herkes biliyor...

canım benim sen de benim gibi verip aldın demek...çok zoruna gidiyor insanın ya...
ben hamile olmasam almazdım dikkat ederdim...dediğim gibi hem tehlike vardı hamileliğimde hem de bebek gelişmiyodu fazla..doktor ancak 2,5 kg doğar dedi...ben de yedim de yedim bebek kilo alsın diye...neyse şükür 3100 gr doğdu..ama ben de aldım alacağımı işte...
listeye alınma konusunda benim için farketmez..hele bi başlıym bakalım iki hafta dayanırsam alsın beni listeye benim işim belli olmaz...inşallah yaparım..bu sefer öyle hızlı kilo verme derdinde değilim ama düğüne kadar biraz toparlansam iyi olur...

bi de şu var arkadaşlar zayıflayalım diye sağlığımızdan olmayalım..ben geçen sene sıkı yaptım gerçekten diyeti..o zaman kızım dokuz aylıktı..yani çok da geçmemişti hamileliğimin üstünden..hamilelikte vücut çok şey kaybediyor..bi de sıkı diyet yaptım..sonra bi hamilelik daha..şimdi bi vitamin eksikliği var bende ama ne bilmiyorum..haftaya doktora gidicem..
başım çok terliyor..saçımdan sürekli ter damlıyor su gibi..başım ve boynum daha doğrusu....gece 3-4 kez üstümü değiştiriyorum...yastığım komple ıslanıyor....ne yapıcağımı şaşırdım..netten baktım ya kalsiyum eksikliği ya da d vitamini eksikliğinden olabiliyormuş..
herşeyden yiyelim ama ölçülü olsun..bütün besin gruplarını soframızda bulundurmaya gayret edelim...
neyse ben kaçtım...bebişim ağlıyor...ara ara girmeye çalışırım...iyi geceler..

mutfagı topladım,tarçınlı süütmü içtim geldim

eflatunn
tekrardan hogeldin diyim ben sana
ben banu
valla seni tebrik ediyorum hatta ayakta alkışlıyorum 2 bebekten sonra 3. süne cesaret etmişsin hemde digeri daha 2 yaşındaykesnn valla büyük başarı

kiloya gelince dogum kilolalrı çokk çabuk veriliyor sıkma canını verirsin bende 80 kilo ile amile kaldım 12 kilo aldım hamilelikte çünkü dikkat etmek zorundaydım zaten kilolu idim
ben hatayı lohusalıkta süt olsun diye içtigim şerbetlede ve tatlıularda yaptım sonra düzensz yemeyle 90 kiloya çıkmıştım şimdi çok şükür önce buradaki arkadaşlar ve sonra azmimle 78 kilo ya düştüm

sıkı bir diyet yapamazın evet ama ekmek pilav makarna bular bebek için çokta faydalı degil cnm zaten biz 6 ögün yiyorsan sen 8 ögün yersin bunlar meyve yogurt sütten oluşur veya kuruyemiş

akıl vermek degil amacım yanlış anlama lütfen ben emzirme döneminde çok hata yaptım
bebeklerim hala emiyor onları yiyip içmesemde emerdi zaten sütü yapan su sadece ve sadece suu 4 aydır diyet yapıyorum ve sütüm 4 aydır dahada arttı sankii

kolay gelsin :)
çenem düştü sanırım

allah saglik versin tabiki, biryandan bebegide düsünmek dogruu... biz yine kilo veririz o yeterki saglikli dogsun demi kaydirigubbakcemile2
basarilar ablam

herseyden ölcülü yemeye calisiyorum zatenn... makarna pilav haftada bir kere yeterli sanirim

hmmm dikkatli dikkatli okuyorum püf noktalari, bebegim yok ama güzel bilgiler

öyle bugünki yediklerimi paylasayim sonra gecmise dönüyorum

sabah
2 dilim kepek ekmek
cok az margarin
bol recel :-/
2-3 kahve

ara
kahve

aksam, görümcemin bahceye gittim mangal vardi, baya bi kalabalikti zorla yedirdiler yarisinida geri cevirdim zaten
1/2 tavuk kanadi
1 parca tavugun gögüs etli yerinden
4-5 köfte
birde közlenmis patlicanli biberli salata vardi bir tabak

su nerdeyse 2 lt

üc gündür et yiyorum ya düzenimde bozuldu 3 gündür mangal iyiki ekmek yemiyorum
sizce cok etin zarari olurmu?
kilo aldim sanki geri ve karnim sis

masumm gecmis olsunn, kötülesirse baktir ihmal etme

seyhan valla bilemiyorumkii.... bende bugün dogruduzgun birsey yemedim sayilir valla...

kizlar bana taki setleri ekleyin buraya nolur yaaa
Ni$andaa neler takildi sizlere??? nisan icin zarifff gerdanlik seti bulun bana nolurr

seyhann sana ne takildi canim yaa ekle lütfen

artik o yarim tavuk olayi burda tamamen kalkti arasan bulamassin hep güzel güzel yemek veriliyor dügünlerde, ama ben o tavuklari özlediiim hele derisini sempatiksalakcinni

eşim rahatsızlandı.acile felan gittik baya yoğun bir gündü.neyse ki eşim şimdi iyiii
cok gecmis olsun canim acil sifalar

aynen sana katiliyorum ablacim

Seyhan gözünaydın canım bak senide düşünmüş ve çok ince bir davranışta bulunmuş aferin ona
evet nasil sevindim bilemessin beklenmedik olunca insan duygulaniyor baska türlü anlami yok ben söyleyince almis almamis

üstünde cok yük var canim zaman zaman pilimiz bitmis gibi oluyor ama enerjini tekrar tekrar toplaman lazim, saclari simdiden merak ettim severim öyle renk saclari

sorma canim bizde büyük kahve makinesi aldik cafelerdekinden bohnen kaffeden yapiliyor direk ögüterek, eskiden hic icmezdik ama aldigimizdan beri hepimiz kahve kolik olduk resmen sempatiksalakcinni
t&s ne canim bilemedim

canim baristiginiza sevindim kaydirigubbakcemile3

benim nisanim evde oldu söz gibi ayriyeten söz yapmamistik cünki, ama 70 kisi falan vardi
kaynanam bana bir bilezik takti kelepceli olanlardan, simdi bilezik ilerde alicaz zaten onlardan ayri olur simdiden alirsam diye düsünmüs böyle modelli hem gündelik hem özel günde takabilecegim bisi almis cok iyi düsünmüs bence

onun harici kaynanam birsey takmadi iste bohca verildi bana

bizde nisanda takida olur bilmiyorum bazi yörelerde nisanda gelen misafirler takmiyor ama bizde mutlaka vardir

görümcelerim kayinlarim hepsi 100er euro taktilar türkiyeki görümcemde yazin görüstük beni kuyumcuya götürdü yüzük aldi begendigim

yani evde oldugu icin set falan takilmadi, ama bizde salonda olunca normal altin set takilir, yani dügünde aynisi tekrar takilir
ve misal iki altin bilezik alinmissa dügünde bu yeni alinanlarla berber tekrar takilir

yer yerin adedi baskadir, bizde öyle siz sunu takacaksiniz diye denilmez yani

ama gecen sene kaynanam izine gitti geldi kurban bayraminda, bana bir tane daha almis cok hos kelepce bileziklerden, gönlünden gecmis almis sagolsun kaydirigubbakcemile3

gözümde para pul hic birsey yok isterlerse bakir bilezik taksinlar umrumda degil, yeterki huzurumuz yerinde olsun

cok uzattim sanirimkaydirigubbakcemile3

bende coook tesekkür ederim kaydirigubbakcemile3
acaba toplam yazan yerde listeye giristen beriki kilo durumumu yazili yoksa rejime baslamadan öncekimi? cünki buraya girdigimden itibaren verdigim daha fazla ama o zaman girdigimde liste yoktu bir kac hafta :)
ama sanirim o kilo geciri bir durumdu bu hafta artiyla karsinizda olucam regl olmam gerek olamadim karnim davul gibi bilmiyorum ozaman sumu topluyor vucutta kilo fazla oluyor ? CADIARZU

ayriyeten resimde cok sekersin oglusun pek yakisikli sendi cok sempatik duruyorsun, biz nezaman o kilolarda olucaz aceba?opuyorumnanaktan

hmmm anladim canimm
kaynanam dedi beyen resmini drucken yap yazdir dedi. TR ye gidecek ordan alicakmis...
bende güzel bir set takimi beyenmek istedimm

hmmm anladim canimm
kaynanam dedi beyen resmini drucken yap yazdir dedi. TR ye gidecek ordan alicakmis...
bende güzel bir set takimi beyenmek istedimm

tabi canim o teklif etmisse bence bir kac tane model begen sonra bir iki üc diye numaralandir, birincisini bulamassa ikiyi alsin falan

selam kizlar nasil gidiyor diyetler,bende hastalik oldu bir sabah bir aksam yatmadan tartiliyorum,sabaha bakarak 1.200 kg fazla gösteriyorum sinirlerim bozuldu

selam kizlar nasil gidiyor diyetler,bende hastalik oldu bir sabah bir aksam yatmadan tartiliyorum,sabaha bakarak 1.200 kg fazla gösteriyorum sinirlerim bozuldu

aynen canim bazen 2 kg bile olabiliyor :-S kiyafet falanda fark ediyor, birde ictigimiz sular üzülme gece ruyanda gider onlr yinekaydirigubbakcemile3

otistikleri anlamak biraz zor.ama hepsi çok tatlılar melekler verilen sevgiyi çok iyi hissediyorlar.başarılar dilerim.bende bu alanı zor olmasına rağmen çok sevdim.farklı bir dünya gibi geldi bana bu işe başlamadan önce bir çok şeyin farkında olmadığımı ve değerini bilmediğimi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…