80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canim bazen 2 kg bile olabiliyor :-S kiyafet falanda fark ediyor, birde ictigimiz sular üzülme gece ruyanda gider onlr yinekaydirigubbakcemile3

evet ya hergün tartiliyorum benim tartida bib bib diye ses veriyor her cikisda esimde icerden bagiriyor bazen kac kilon gitmis 10 gitmismi bari tartida sasirdi senin yüzüne diyor kaydirigubbakcemile3 pes etmek yok ama su yaz bitmeden gelsem kiloma millet civil civil giymeye basladi gerci bizim burada soyunmaya basladilar kaydirigubbakcemile3

haha, yaz geldi 3 gün oldu millet resmen ciplak... ama bu günden itibren önümüz yine hep yagmur nasil yagdi kova kova simsekler cakti... hala devam

ben bu ay sonu 75 hefefliyorum insallah olursa cok mutlu olurum, diger ayda 72e düssem, düsünmesi bile beni heyecanlandiriyor ama uzak geliyor bana daha

sagol canım hiç iyi degilim bu gün buzdolabını temizledim ne var ne yok yedim güzel temizlik oldu alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :2: :2: :2: :2:

kaydirigubbakcemile3 bugün bizde arkadaşlarla toplandık.2tane elmalı pasta yedimklava: klava: klava: tutamadım kendimi yalnız değilsin merak etme topiktekiler duymasınnnn

klava: hadi ben neyse size ne okuyor çok zararlı şey yemeğin bakın yatakda cepten giriyorum size kızmak için. Yarın kaçamak yok dimi?

günaydın kızlar yürüdüm geldim
10 mekik birde yan hareketlerimi yaptım

ya dün elma sirkesi içtim beni mahvetti gaz sorunu yapıyor bende ya karnım nasıl şiş
içmiycem bir daha

seyhann

cnm kilolalrımı aynı farkettin mi?
bende temmuz 5 te ist da olucma ozmana kadar 75 olmak isityorum inşş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…