80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebgm nasilsin canim cok tebrik ediorum seniiii

ya peki size bi soru, iki gün lapa diyetini yapip isgence cekersin, daha sonra iskender yiyip, spor yapmasin ayrica aksam 8.30 da yemek yersen noluuuuur???

birincilik iddaadan vazgecmek zorunda olursun cünkü topu topu 800 gr vermis olursun
nese vazgecmek yok yolum uzun illa vercem ben bu kilolari

(kendi avutma) hii hem nede olsa diyetsiyenm demisti haftada 200-900 grm en saliklisi die:)))

öpüyorum fistiklar cayimi icip kahvlati yapip derse gitcem aksam görüsürüzz

lavitacımm günaydın... evet cnmm bi dahakine yalnız gel.. inş.. denk gelir de görüşürz.. gezeriz bol bol...
kıyamamm bilmediği diyarlarda yalnız mı kalmış benim kuzummmm... keşke alsaydın numaramızı cnm... bursa da başın sıkışınca arayabileceğin biri var bakk.. pardon 3 ü kaydirigubbakcemile3 ben,selma,ceren..
sen tartılmadın mı canmm.. ben şimdi çizelgemi değiştireyim..

cnmm bende haftada en fazla 1 kilo vermenin doğru olduuna inanırım ama bu benim ilk haftam ya ondan sanırım...bi dahaki haftalar yavaşlıcaktır benimde.. ama bu haftalık ta olsa sevindirici...

bana iskender demeee.... bana iskender demee... az önce bilg. daki fotolarıma bakıyodum.. heykelde iskender yerken de var... iskender süper ama ben ((
kat kat görünüyorum maşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydııınnn...çok üzgünüm dün giremedim.akşam aniden misafir geldi.gece geç gittiler.ayrıca moralim de bozuk.çünkü bugün tartılamıycam..anneme gitmem gerekiyor ama gidemicem annem evde değil.artık yarın gider tartılır yazarım..olur mu????kabul edermisiniz öyle????ama verdiğime eminim.herkes çok farkediliyor diyor.dün yediklerimi yazayım
sabah---klasik kahvaltı
ara---elma
öğle---1 kepçe çorba(komşya gideceğim için geçiştirdim)
ara---1kaşık patates salatası,çeyrek dilim kek,1çatal mozaik
akşam---3 kaşık etli p pilavı bol salata
ara---1avuç ay çekirdeği yedim
kızlar salı günü ebru şallının sezeryan yapanlara karın eritme hareketini yapmıştım.ameliyat yerim çok ağrıyor.sanki 3-4 gün önce ameliyat olmuş gibiyim.ya dikişlerime bişi olduysa?? benneyaptımki mahvolurum.1yıl dolmak üzere halbuki doğum yapalı.biraz zorladım galiba...çok korkuyorum....

kizlar gunaydin
bende 1 kilo vermisim. 76 kilo olmusum.. Flatliners bana gelip gelemeyecegini bir gece onceden bildirirsen cok sevinirim.. Cunku oglumun okulla ilgili mutlaka bir isi oluyor kendimi ayarlamam lazim. Gulme arkadasim ben yakama ya da elime mutlaka kk papatyasi alip gelicem. Sonra birbirimizi nasil taniycaz dimi ama . Simdi gidip cizelgemle ugrasayim.. bu arada aksam esim beni yemege goturdu kizlar. Yalvardim cuma aksami gidelim diye yok illa dun aksam.. Sanki bir komple seziyorum bu durumdan sizce de oyle mi? Ben mi killik yapiyorum.. bilemedim.. ama yemedim.. Soylemesi ayip kofte yemeye gittik. Gelen porsiyonunu bir kismini bana cok diye o ogluma verdim. 4 kofte bol salata, 2-3 parca altinda kesilmis pidelerden yedim o kadar.. Umarim fazla degildir..

kızlar spor yapayım derken sakın zorlanmayın aklınızda bulunsun..ne yapacağımı şaşırdım.dün de tesadüf oldu komşuma gitmiştim ya.komşunun biri hastaneden geldi.daha önce rahmini aldırmış ameliyat olmuş yani.geçenlerde ağır bişi kaldırmış karın eti içten yırtılmış.ameliyat olacakmış.ben de sesimi çıkarmaya korktum.bişey diyemedim bende de oldu diyemedim.çok korkuyoruuuuuummmmm.....
bana dua edin noluuurrr:Saruboceq:

bebeq tebrik ediyorum canım bu ilk haftanın azmini sonuna kadar korursun inşallah

saol canım... inşallah hepimiz için geçerli olur budileğin cnm.. inaş. kalıcı bolkilolar veririz... akşamki listeyimerak ediyorum doğrusu... nasıl olacak bakalım.. bu hafta azimli ve iddialı kişiler gördüğümden sanırım yada ilk listede sonucumun yazılması olcak ondan sanırım heyecanım... kaydirigubbakcemile2

GÜnaydın arkadaŞlar kılo verenler tebrıkler bende verdım sayılır ama cok degıl reglıde oldum belkı daha az cıkardım ama o yÜzden vermemıŞ olabılırım 82300 olmuŞum

selmacım sanada günaydın. kızlar ben şimdilik kaçıyorum... sabah işleri malum... benim cadı uyanmadan bitireyim en iyisi... gün içinde girmeye çalışırım yine... bu arada siz kaynatın kiloları yazın ben toptan okurum.. byyy

LAVİTA CANIM ARASAYDIN BİR KOŞU GELİR SENİ BİZ ALIR GEZDİRİRDİK
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kadın dayanışması olurdu seninkide bakardı başının caresine herhalde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın kzılarrrrrrrrrrrr ya anlamadım benn hafta içi tartıldım75düşmüştüm ama şimdi aynı kilodayım 4 gündür kabızlık problemim var onlamı alakalı yoksa reglimin son günleri bilmiyorum yaa neyse bugün yine tartılıcam bakalım hadi hayırlısııııı kilo verenleriii tebrik ediyorummmmmmm

halbukii görüntümde değişiklik varr fark ediyorumm resmen yanladaki yağlarım kalmadı diyebilirim kızlarrrrrya gerçi bu hafta vere mesemde üzülmüycem çünkü ben biliyorum kaçamak yapmadım mm

eflatuncum bence hiç üzülme bende yaptım ama ben sezeryanlı değilim ayy kaç gün karnımın etleri ağrıdı bence seninde öyle olmuşturr korkma bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…