80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar benim regli dönemim o yüzden kilomda değişiklik yok inşallah regli bitince düşerim ben akşamları bir saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum spor yaparak vucut kilolardan daha çabuk ve sağlıklı kurtuluyor bir ayda 10 kilo vermek çok zararlı arkadaşlar en fazla 4-5 kilo yeterli kendinizi sıkmadan vermemiz lazım yoksa tekrardan geri alışımız çok kolay oluyor beslenme şeklimizi değiştirip ömür boyu aynen devam etmeliyiz

Slmmmm bendende fazla gitmemiş 84 kg olmuşum haftaya kesin en az 1 kg gitcek!
Bu arada zayıflayıp hamile kalmayı düşünen arkadaşlar zayıfladığınız zaman bi müddet o kiloyu koruyun güzel beslenin öyle hamile kalın çünkü diyet sonrası vitaminler açısından vücut depoları tükenmiş oluyomuş ve bebek tutunamıyomuş bazen ,Allah göstermesin bi arkadaşın başına gelmişti o yüzden vücut yerine otursun öyle...

teşekkürler canım benimde başıma geldi ama tabi ona bağlamadılar bende 1,5 yıl önce 11 kilo verdim ve hemen ertesine hamile kaldım 20 haftalıkken erken doğum yaptım tama olarak sebep belli değildi ama belki o dediğinde geçerli olabilir a.s.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
veremeyenlerde morallerini bozmasınlar
dewam tam gaz dewammmmm

ben 1 kilo aldimsenağlama ama kacirmalarim cok oldu:icecream: bide ben 3 haftaya yakindir diyetteyim diye az yememden herhalde bu hafta agzimda yaralar tirnaklarim sekilsiz ve kirik kirik bi acayip uzadilar cift katli oncedende olurdu ama hepsi birden degil.meyve pek yemezdim vitaminsiz kaldim ondan haftaya kadar 1 kilo verebilsem insallah daha herkes yazmamis nerdesiniz huuuu

kızlar ben bu hafta sevindirik oldum :roflol:
geçen hafta 85 tim bu hafta 83 darısı sizlerde olsun canlarım
2 kilo birden gitti :teytey::teytey:

Ben tam gaz devam ediyorum dün nöbette birazcıkk karışıklık olsada bugun yine aynen devam 1 saat yürüşüyümü yaptımm bakalımm 3 gün oldu ama tartılmıyorumm 1 haftayı tamamlayınca umarım güzel sonucu bulucamm ve yazıcam bugunde lahana yağına başlıyorummkaydirigubbakcemile2

insallah canim verecegiz kilolarimizi bende hollywood diyetine basliyorum yarin ilk iki gun zor napacaaaammm-tatlicadiarzu-:1no2:lülülülülülü

arkadaşım lahana yağı nedir merak ettim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum,87 kiloyum evlendiğimden bu zamana kadar tam 35 kilo aldım:1shok:10 yıllık evliyim ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum,siteye katılalı çok olmadı ama bu diyet gruplarını görünce çok şaşırdım ve bi umut oluştu içimde birbirinize destek olarak kilo vermek çok güzel umarım benide aranıza kabul edersiniz.

hg aramıza inan burası süper bir yer..hep beraber zayıflayacağız..bir iki gün giremesem aklım burda kalıyor.umarım sende başarılı olursun...

hg aramıza inan burası süper bir yer..hep beraber zayıflayacağız..bir iki gün giremesem aklım burda kalıyor.umarım sende başarılı olursun...

teşekkür ederim umarım hep birlikte başarılı oluruz,dün başladım burası beni baya motive etti.kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar 89 değil ama 90 kiloyum perşembe günü rediyetisyen eşliğinde diyete başladım arkadışım olduğu için kale almıyodum ama şimdi arkadaşım değilmiş sadece diyetisyenimmiş gibi davranıyorum 3 ana 3 ara öğün yiyorum istediğim zaman yeşilçay şekersiz içiyorum kendimi iyi hissediyorum sizler nasıl zayıflıyorsunuz acaba kaç kilo verdiniz acaba benim troidim olduğundan yavaş vericem ama haftada 1 kilo bile versem süper benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…