Slmmmm bendende fazla gitmemiş 84 kg olmuşum haftaya kesin en az 1 kg gitcek!
Bu arada zayıflayıp hamile kalmayı düşünen arkadaşlar zayıfladığınız zaman bi müddet o kiloyu koruyun güzel beslenin öyle hamile kalın çünkü diyet sonrası vitaminler açısından vücut depoları tükenmiş oluyomuş ve bebek tutunamıyomuş bazen ,Allah göstermesin bi arkadaşın başına gelmişti o yüzden vücut yerine otursun öyle...
Ben tam gaz devam ediyorum dün nöbette birazcıkk karışıklık olsada bugun yine aynen devam 1 saat yürüşüyümü yaptımm bakalımm 3 gün oldu ama tartılmıyorumm 1 haftayı tamamlayınca umarım güzel sonucu bulucamm ve yazıcam bugunde lahana yağına başlıyorummkaydirigubbakcemile2
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum,87 kiloyum evlendiğimden bu zamana kadar tam 35 kilo aldım:1shok:10 yıllık evliyim ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum,siteye katılalı çok olmadı ama bu diyet gruplarını görünce çok şaşırdım ve bi umut oluştu içimde birbirinize destek olarak kilo vermek çok güzel umarım benide aranıza kabul edersiniz.
arkadaşım lahana yağı nedir merak ettim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hg aramıza inan burası süper bir yer..hep beraber zayıflayacağız..bir iki gün giremesem aklım burda kalıyor.umarım sende başarılı olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?