teşekkür ederim canım..walla 3. çocuk plansız geldi..eşimle ben 2ye bile çok oldu derken...neyse Allah kolaylığını verir inş..mutfagı topladım,tarçınlı süütmü içtim geldim
eflatunntekrardan hogeldin diyim ben sana
ben banu
valla seni tebrik ediyorum hatta ayakta alkışlıyorum 2 bebekten sonra 3. süne cesaret etmişsin hemde digeri daha 2 yaşındaykesnn valla büyük başarı
kiloya gelince dogum kilolalrı çokk çabuk veriliyor sıkma canını verirsin bende 80 kilo ile amile kaldım 12 kilo aldım hamilelikte çünkü dikkat etmek zorundaydım zaten kilolu idim
ben hatayı lohusalıkta süt olsun diye içtigim şerbetlede ve tatlıularda yaptım sonra düzensz yemeyle 90 kiloya çıkmıştım şimdi çok şükür önce buradaki arkadaşlar ve sonra azmimle 78 kilo ya düştüm
sıkı bir diyet yapamazın evet ama ekmek pilav makarna bular bebek için çokta faydalı degil cnm zaten biz 6 ögün yiyorsan sen 8 ögün yersin bunlar meyve yogurt sütten oluşur veya kuruyemiş
akıl vermek degil amacım yanlış anlama lütfen ben emzirme döneminde çok hata yaptım
bebeklerim hala emiyor onları yiyip içmesemde emerdi zaten sütü yapan su sadece ve sadece suu 4 aydır diyet yapıyorum ve sütüm 4 aydır dahada arttı sankii
kolay gelsin :)
çenem düştü sanırım
eflatun 24 hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun saglıkla büyüt
bi de şu var arkadaşlar zayıflayalım diye sağlığımızdan olmayalım..ben geçen sene sıkı yaptım gerçekten diyeti..o zaman kızım dokuz aylıktı..yani çok da geçmemişti hamileliğimin üstünden..hamilelikte vücut çok şey kaybediyor..bi de sıkı diyet yaptım..sonra bi hamilelik daha..şimdi bi vitamin eksikliği var bende ama ne bilmiyorum..haftaya doktora gidicem..
başım çok terliyor..saçımdan sürekli ter damlıyor su gibi..başım ve boynum daha doğrusu....gece 3-4 kez üstümü değiştiriyorum...yastığım komple ıslanıyor....ne yapıcağımı şaşırdım..netten baktım ya kalsiyum eksikliği ya da d vitamini eksikliğinden olabiliyormuş..
herşeyden yiyelim ama ölçülü olsun..bütün besin gruplarını soframızda bulundurmaya gayret edelim...
neyse ben kaçtım...bebişim ağlıyor...ara ara girmeye çalışırım...iyi geceler..
günaydın fıstıklar...
diyet açısından berbat bir hafta sonuydu...onun dışında süper geçti....cumartesi 90 dk...pazar 90 dk dışarda yürüyüşümü yaptım...
düğünümüz vardı...kuzenim yani teyzemin kızı evlendi...bütün kurtlar döküldü....))))
ama düğün yemeklerinden tadınca...sizce tatmakla kalmışmıdır?....)) ) tabiki hayır..neyse yediklerimi hiç yazmıyım..topikten atılma sebebim olur....))
bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum kızlar..sıkıldım artık yerimde saymaktan...
üzülme bu gün az yersin bende cok yedim dün berbattı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
slm kızlar.. opuyorumnanaktan herkes iyidir umarım...
biz gayet iyiyiz oğlum ve kızımla.. oğluşum 2ay 7 günlük oldu bugün.. resmi " 2010 nisan bebişlerinin fotoları -sayfa 34 " de var :)
doğumdan sonra gruba tekrar katılıcam dedim ama malesef nete girmeye bile pek vaktim olmuyo.. 2010 nisan annelerine bile bazı günler bakamadığım oluyo...
ama kilo verimim çok şükür iyi.. emzirdiğim için sanırım bide faydası oluyo... kızlar ben son zamanda çok kilo alıp gittim doğuma.. ayrıntılara girmiyim şimdi ama doğuma girerkenki kilomdan 17 kilo azım şu an :)) son 1ayda da 5 kilo verdim.. herşeyi de yiyorum aslında ama sanırım hem okula giden bi çocuk hemde bebek.. hemde emzirme.. ondan veriyorum.. ama iyi oluyo tabi.. topiğe kayıtlı üye :) olaraktan devam edemesemde arada bakıyorum size... tekrar girip bakmaya çalışırım..şimdilik çok öptüm herkesi... opuyorumnanaktan
yagmurgozlu.. çok teşekkür ederim tatlım... eskilerden yani beni bildiğim çok az kalmışsınız... listeyi de göremedim.. görsem bakıcaktım kimler var diye.. selma,baharnaz bide seni gördüm tanıdığım :)
nalcyy merhaba cvnmmm
sen her hafta asagi yjukari kac kg veriodun baslarda
slm kızlar.. opuyorumnanaktan herkes iyidir umarım...
biz gayet iyiyiz oğlum ve kızımla.. oğluşum 2ay 7 günlük oldu bugün.. resmi " 2010 nisan bebişlerinin fotoları -sayfa 34 " de var :)
doğumdan sonra gruba tekrar katılıcam dedim ama malesef nete girmeye bile pek vaktim olmuyo.. 2010 nisan annelerine bile bazı günler bakamadığım oluyo...
ama kilo verimim çok şükür iyi.. emzirdiğim için sanırım bide faydası oluyo... kızlar ben son zamanda çok kilo alıp gittim doğuma.. ayrıntılara girmiyim şimdi ama doğuma girerkenki kilomdan 17 kilo azım şu an :)) son 1ayda da 5 kilo verdim.. herşeyi de yiyorum aslında ama sanırım hem okula giden bi çocuk hemde bebek.. hemde emzirme.. ondan veriyorum.. ama iyi oluyo tabi.. topiğe kayıtlı üye :) olaraktan devam edemesemde arada bakıyorum size... tekrar girip bakmaya çalışırım..şimdilik çok öptüm herkesi... opuyorumnanaktan
canım ben ilk başlada haftada 1 ile 2 kilo arası veriyordum ama bir süreden sonra gramlara düştük ama hiç pes etmedim..mesela bu hafta gramlardan sonra ilk defa 1.100 verdim gerisi gelecek inanıyorum..zaten artık acelemde yok..vereceğim son 5 kilom yavaş yavaş versemde olur...zemuszemus
AMA KİMBİLİR BELKİ HEDEFİ 55 TE YAPABİLİRİM....sempatiksalakcinni
SANA TAVSİYEM ŞİMDİ HIZLI KİLO VERECEKSİN AMA DAHA SONRA YAVAŞLADIĞINDA KİLO VERMEN SAKIN PES ETME TAMAMMI AYLİNCİMMMM.olumunekankayizsmile
bebeq ablammmmmmmmmmmm hjosgeldinnn
kizlar ben sju an kosu bandindayimmmm, nasil pc girion dersenizz üzerine koydummm ay ne zevkli oluyooo. hem yürüyom hem yaziom hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?