80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım..walla 3. çocuk plansız geldi..eşimle ben 2ye bile çok oldu derken...neyse Allah kolaylığını verir inş..
tabi ki yanlış anlamam akıl vermenize ihtiyacım var çünkü..deniycem bakalım..sütümde azalma olmazsa devam edicem..
eflatun 24 hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun saglıkla büyüt

teşekkür ederim..hoşbuldukvereliniortak

hoşgeldin canım...sağlıkla büyüt bebişini...opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar...

diyet açısından berbat bir hafta sonuydu...onun dışında süper geçti....cumartesi 90 dk...pazar 90 dk dışarda yürüyüşümü yaptım...

düğünümüz vardı...kuzenim yani teyzemin kızı evlendi...bütün kurtlar döküldü....))))

ama düğün yemeklerinden tadınca... sizce tatmakla kalmışmıdır?....)) ) tabiki hayır..neyse yediklerimi hiç yazmıyım..topikten atılma sebebim olur....))

bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum kızlar..sıkıldım artık yerimde saymaktan...

Son düzenleme:

üzülme bu gün az yersin bende cok yedim dün berbattı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

üzülme bu gün az yersin bende cok yedim dün berbattı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aklinialirimsmile
sabah 1 bardak su+tiroid ilacı

yolda bir küçük şişe su

1 kk yağsız peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 yaprak marul
1 dilim ekmek ( tam bugday )

1 fincan çayla kahvaltımı yaptım

ara
yeşilçay papatya karışık çay 1 dilim limonla

slm kızlar.. opuyorumnanaktan herkes iyidir umarım...

biz gayet iyiyiz oğlum ve kızımla.. oğluşum 2ay 7 günlük oldu bugün.. resmi " 2010 nisan bebişlerinin fotoları -sayfa 34 " de var :)
doğumdan sonra gruba tekrar katılıcam dedim ama malesef nete girmeye bile pek vaktim olmuyo.. 2010 nisan annelerine bile bazı günler bakamadığım oluyo...

ama kilo verimim çok şükür iyi.. emzirdiğim için sanırım bide faydası oluyo... kızlar ben son zamanda çok kilo alıp gittim doğuma.. ayrıntılara girmiyim şimdi ama doğuma girerkenki kilomdan 17 kilo azım şu an :)) son 1ayda da 5 kilo verdim.. herşeyi de yiyorum aslında ama sanırım hem okula giden bi çocuk hemde bebek.. hemde emzirme.. ondan veriyorum.. ama iyi oluyo tabi.. topiğe kayıtlı üye :) olaraktan devam edemesemde arada bakıyorum size... tekrar girip bakmaya çalışırım..şimdilik çok öptüm herkesi... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam

bebeg güle güle büyüt bebeg,ni cnm misss gibi kokar o şimdi bol bol kokla benim yerimede
özlewmişim snaırım bebek kokusunu

kızlar şu elma sirkei beni mahvcetti içmiycem bir daha
burası acaip sıcak nasıl ter döküyorum bilsenizzz
tıg gibin olcemm:)

Allah analı babalı büyütsün canım...opuyorumnanaktan

masumm.. çok teşekkürler tatlım.. koklamaya doyamıyorum zaten :asigim: insan zamanla özlüyomuş bebek kokusunu.. bende kızım 7 yaşındayken kavuştum 2. meleğime.. nasıl özlemişim kokladıkça daha da farkediyorum...

hımm bu arada..

eflatun... canım güle güle büyüt bebeğini. geçmiş sayfalara baktım birkaç yere sadece tabi :) dönmüşsün topiğe.. hayırlı olsun..

ben sürekli paylaşım yapamam diye cesaret edemiyorum... listede görünüpte sadece kilo bildirmek için girmiş olmak istemem.. böyle uzaktan seyredip kendimce veriyim kilomu :))

yagmurgozlu.. çok teşekkür ederim tatlım... eskilerden yani beni bildiğim çok az kalmışsınız... listeyi de göremedim.. görsem bakıcaktım kimler var diye.. selma,baharnaz bide seni gördüm tanıdığım :)

bebeq ablammmmmmmmmmmm hjosgeldinnn

kizlar ben sju an kosu bandindayimmmm, nasil pc girion dersenizz üzerine koydummm ay ne zevkli oluyooo. hem yürüyom hem yaziom hahaa

rica ederim güzelim..seni tekrar burda görmek çok güzel....bebişin daha çok yeni kendince bir düzen oturtunca düzenli paylaşım da yapabilirsin canım..
meleklerine ve sana sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum...

nalcyy merhaba cvnmmm
sen her hafta asagi yjukari kac kg veriodun baslarda

nalcyy merhaba cvnmmm
sen her hafta asagi yjukari kac kg veriodun baslarda

canım ben ilk başlada haftada 1 ile 2 kilo arası veriyordum ama bir süreden sonra gramlara düştük ama hiç pes etmedim..mesela bu hafta gramlardan sonra ilk defa 1.100 verdim gerisi gelecek inanıyorum..zaten artık acelemde yok..vereceğim son 5 kilom yavaş yavaş versemde olur...zemuszemus

AMA KİMBİLİR BELKİ HEDEFİ 55 TE YAPABİLİRİM....sempatiksalakcinni

SANA TAVSİYEM ŞİMDİ HIZLI KİLO VERECEKSİN AMA DAHA SONRA YAVAŞLADIĞINDA KİLO VERMEN SAKIN PES ETME TAMAMMI AYLİNCİMMMM.
olumunekankayizsmile

SLM CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ARAMIZA TEKRAR DÖNMEN DİLEĞİYLE KENDİNE VE BEBİŞE İYİ BAK CANIM...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tmm nalcycim. yeterki nisanimdan 80 den asagya olayim

BAHAR544 ÇOK AYIP ETMıŞSıN ıZLOŞUMA HıÇ YAKIŞTIRAMADIM...lmaz:lmaz:

GÜLE GÜLE.....
:umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…