80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nalcy çok güzel kilo vermişsin.gerçekten başarmışsın.çizelgeni görünce motivasyonum artıyor. süpersinopuyorumnanaktan

bebeq ablammmmmmmmmmmm hjosgeldinnn

kizlar ben sju an kosu bandindayimmmm, nasil pc girion dersenizz üzerine koydummm ay ne zevkli oluyooo. hem yürüyom hem yaziom hahaa
hoşbuldum güzelim.. alemsin hee.. ne güzel bak yürürken canında sıkılmaz opuyorumnanaktan
bebeg , eflatun güle güle büyütün bebeglerinizi, Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım.. amiin inşallahh.. Rabbim isteyen herkese versin...
çok saol canım... dediğin gibi bebişim çok küçük daha.. şöyle 6 aylık olsa boshayallersmile daha da rayına oturucaktır herşey.. bir de kızımın okulu var şu an.. oda vaktimin büyük bi kısmını alıyo.. hem bi tatile girelim bakalım :)

SLM CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ARAMIZA TEKRAR DÖNMEN DİLEĞİYLE KENDİNE VE BEBİŞE İYİ BAK CANIM...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan slm tatlım.. çok teşekkürler.. inşallah yakında düzenimizi tam oturtunca dönücem... bu arada seninle denk gelemedik benim bu topikte olduğum dönemde yoktun.. ama çok iyi kilo vermişsin tebrikler.. alkisalkisalkis a.s. darısı başıma 70 i görsem daha da bişey istemem :roflol:

meraba bayanlar bende yazamıyorum bayadır bişey sorucam kilo vermek ne zaman dan sonra yavaşlıyorki bundan sonra bende her gün paylaşımda bulunca

bu gün tam 42 günüm giden 9 kilo ama bir haftadır kilo veremiyorm sabah kalkıyorum 85 akşam 87 neden siz bilirsiniz cevap bekliyorum lütfen normalmi acap

kızlar bir fikir verin bana...biliyorsunuz ben yemeğimi evden getiriyordum..malum haftasonu düğündeydim...düğün sonu teyzem eniştem yalnız kalmasın diye onlara gittik...geç döndük yemek yapamadım...

eee hafta sonuda ipin ucu bayağı bir kaçtı...

dışardan ne yesem...benim fikrim simit domates peynir yemek...

bir alternatif de büfeden ton balıklı sandviç...

vee bir alternatif daha köfte sizce hangisini söyliyim??????

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

!!!!!!!!!!!!!!!negüzel fikir demii (bu smily yeni cikmis cok hosuma gitti haha)
valla NALCY kendimle gurur duydumm, tam 1 saat yürüdüm su gibiii terledimmm, dusumu aldimmmm, veee gidip bi giyineyim dedim... baska 3/4 pantolonumu cikardim tam oturduu, zayiff gösterdiii, vee dügmesi kapanmayan gömlegimi giydim olduuuu, üzerine yelek, dügmesi kapanmiyordu simdi kapandiiii :lepi: :lepi: kendimi süperrr hissediyorummmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

hoşbuldum güzelim.. alemsin hee.. ne güzel bak yürürken canında sıkılmaz opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım.. amiin inşallahh.. Rabbim isteyen herkese versin...
süper oldu valla 1 saat yürüdüm terledim su gibiii....

ben 3 köfte ve bol salata yerdim galiba???

bu gün tam 42 günüm giden 9 kilo ama bir haftadır kilo veremiyorm sabah kalkıyorum 85 akşam 87 neden siz bilirsiniz cevap bekliyorum lütfen normalmi acap

negüzel vermissinn... biraz fazla olmus ama vermissin, tebrikler...
kilonun durmasi normal vermissin bayaa
sabah aksam tartilmak hicc mantikli degill, cünküü sabah ac karni tartiliyoruz, aksam tartilmak nekadar sacma, bütün gün yiyoruzz, lütfen yani bosuna moral bozuyorsunuzz

teşekkürler aylincim...köfte yicem....)) sende cevap vermesen açlıktan bayılcam şuracıkta....)) kırk yılın başı bişey sordum kimse oralı olmadı....((

selam
bende yemek yiyorum şimdi bende artık hergün menümü paylaşmaya devam eidcme yoksa kaçıyo ipin ucu
ögleden sonra kayınvaldemleri çagırdım markete gidicem evde sebze filan kalmamış bol bol sebze alayım

bebeg
cnm valla bebek kokusu çokkkkk özleniyor ama benim 3. ye hiç ama hiç. cesaretim yok
sen 83 dogumlumusun bu arada?

burçinnn
valla benim senin gibi 5 kilom kalsa verecek göbek atarım heeee bi davul zurna tutup
süpersin valla

semacım köfte ii fikir bence ama sne yemişsindir bu saate kadar

adaaaaaaaa
yanlış hatırlamıyorsam sende adet sorunu yaşıyorsun dimi
bak ben progestanla adet olmuştm adetin 1. günü civanperçemi içmeye başladım ve 15 gün sonra tekrardan adet oldum biliyormusun şimdi yeni bitti bu kezde bitince başladım civan perçemine

resim yüklemeye çalışıyorum olmuyor ya
hızlıresim yükleden yüklüyorum hiç bişiy çıkmıyo sonunda boş bir sayfa açılıyor
nasıl yapcam yardım

saol canım benim...valla senin işin benimkinden kolay ama ben nedense kilo veremiyorum..30 nisanda doğum yaptım..1 hafta sonra tartıldım 10 kg gitmişti..ama bidaha gitmedi..benim de okula giden kızım var ve 2 yaşında canavar bi kızım daha var..nasıl oluyor vermiyorum anlamış değilim..
evet topiğe döndün ama kendimi zorluyorum..vermek zorundayım diye..yoksa ben de 6 aya kadar diyet yapmayı düşünmüyordum..bakalım devam edebilecekmiyim..
bebeg , eflatun güle güle büyütün bebeglerinizi, Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
teşekkür ederim..
tebrik ederim canım..darısı bize artık..

aylin tebrik ederim cnmmm ne güsle eski kıyafetlerini giymek dimi

hemde nasillllllll... 90 kiloyum amaa zayiflamak yinede güzelll, cok alistim artik böle yemege, nedense saldirmiyorum ay sunu yiyim bunu yiyim acimmm demiyorumm. migdem yavas yavas kücülüyorr...

işte kilo vermenin en güzel yanlarından biri kıyafetler..tebrik ederim aylincim

a.s.

ay hemde nasilllll.......boshayallersmile

bugünkü menüm:

sabah 10.30 da(biraz gec oldu): 1 yumurta bir dilim kepekli ekmek, 2 domates, 1 kücük kasar peynir
ara: yok (1 saat kosu bandi) spor
öglen: 14 de, bir koca tabak taze fasulye....
ara: 2 nektarin
aksam: 1 tabak bulgur pilavi yemegi düsünüyorumm

3 litre su icmeye calisicam

aferin aylincim böle devam her şyden yeidign için canın istemiyor sanırım

dün avm gittik eşim kendine hamburger aldı
bende bitane ısırdımm hımmmmmmm nefisti valla dedi sanada alayım bişiy olma zbir kereden
yok dedim

BıR LOKMANINDA TADI BıR BıR TABAGINDA felsefesinden yola çıkaraak yemeidm yani

5 temmuzda istanbulda olucaz ve 75 olmak istiyorum umarım olurumm inşşş

eylül 27 dede çocuklaırn dogum günü ondada 65 olmak isterdim ama biraz zor gibi bakalım

evet cnm pko luyum.civan perçimi işe yaradı demek offf bilmiyorum.dün soğan kürünü araştırdım pko için olan kürünü yazdım.civan perçimide deniyebilirim.bu ayda ilaç ile regl olmak istemiyorum.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…