bebeq ablammmmmmmmmmmm hjosgeldinnn
kizlar ben sju an kosu bandindayimmmm, nasil pc girion dersenizz üzerine koydummm ay ne zevkli oluyooo. hem yürüyom hem yaziom hahaa
opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım.. amiin inşallahh.. Rabbim isteyen herkese versin...bebeg , eflatun güle güle büyütün bebeglerinizi, Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
çok saol canım... dediğin gibi bebişim çok küçük daha.. şöyle 6 aylık olsa boshayallersmile daha da rayına oturucaktır herşey.. bir de kızımın okulu var şu an.. oda vaktimin büyük bi kısmını alıyo.. hem bi tatile girelim bakalım :)rica ederim güzelim..seni tekrar burda görmek çok güzel....bebişindaha çok yeni kendince bir düzen oturtunca düzenli paylaşım da yapabilirsin canım..
meleklerine ve sana sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum...
opuyorumnanaktan slm tatlım.. çok teşekkürler.. inşallah yakında düzenimizi tam oturtunca dönücem... bu arada seninle denk gelemedik benim bu topikte olduğum dönemde yoktun.. ama çok iyi kilo vermişsin tebrikler.. alkisalkisalkis a.s. darısı başıma
SLM CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ARAMIZA TEKRAR DÖNMEN DİLEĞİYLE KENDİNE VE BEBİŞE İYİ BAK CANIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
süper oldu valla 1 saat yürüdüm terledim su gibiii....hoşbuldum güzelim.. alemsin hee.. ne güzel bak yürürken canında sıkılmaz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok teşekkürler tatlım.. amiin inşallahh.. Rabbim isteyen herkese versin...
kızlar bir fikir verin bana...biliyorsunuz ben yemeğimi evden getiriyordum..malum haftasonu düğündeydim...düğün sonu teyzem eniştem yalnız kalmasın diye onlara gittik...geç döndük yemek yapamadım...
eee hafta sonuda ipin ucu bayağı bir kaçtı...
dışardan ne yesem...benim fikrim simit domates peynir yemek...
bir alternatif de büfeden ton balıklı sandviç...
vee bir alternatif daha köfte sizce hangisini söyliyim??????
bu gün tam 42 günüm giden 9 kilo ama bir haftadır kilo veremiyorm sabah kalkıyorum 85 akşam 87 neden siz bilirsiniz cevap bekliyorum lütfen normalmi acap
[/COLOR][/B][/COLOR]
semacım köfte ii fikir bence ama sne yemişsindir bu saate kadar
[/B]
saol canım benim...valla senin işin benimkinden kolay ama ben nedense kilo veremiyorum..30 nisanda doğum yaptım..1 hafta sonra tartıldım 10 kg gitmişti..ama bidaha gitmedi..benim de okula giden kızım var ve 2 yaşında canavar bi kızım daha var..nasıl oluyor vermiyorum anlamış değilim..masumm.. çok teşekkürler tatlım.. koklamaya doyamıyorum zaten :asigim: insan zamanla özlüyomuş bebek kokusunu.. bende kızım 7 yaşındayken kavuştum 2. meleğime.. nasıl özlemişim kokladıkça daha da farkediyorum...
hımm bu arada..
eflatun... canım güle güle büyüt bebeğini. geçmiş sayfalara baktım birkaç yere sadece tabi :) dönmüşsün topiğe.. hayırlı olsun..
ben sürekli paylaşım yapamam diye cesaret edemiyorum... listede görünüpte sadece kilo bildirmek için girmiş olmak istemem.. böyle uzaktan seyredip kendimce veriyim kilomu :))
teşekkür ederim..bebeg , eflatun güle güle büyütün bebeglerinizi, Allah hayırlı evlat eylesin inşallah
tebrik ederim canım..darısı bize artık..canım ben ilk başlada haftada 1 ile 2 kilo arası veriyordum ama bir süreden sonra gramlara düştük ama hiç pes etmedim..mesela bu hafta gramlardan sonra ilk defa 1.100 verdim gerisi gelecek inanıyorum..zaten artık acelemde yok..vereceğim son 5 kilom yavaş yavaş versemde olur...zemuszemus
AMA KİMBİLİR BELKİ HEDEFİ 55 TE YAPABİLİRİM....sempatiksalakcinni
SANA TAVSİYEM ŞİMDİ HIZLI KİLO VERECEKSİN AMA DAHA SONRA YAVAŞLADIĞINDA KİLO VERMEN SAKIN PES ETME TAMAMMI AYLİNCİMMMM.olumunekankayizsmile
!!!!!!!!!!!!!!!negüzel fikir demii(bu smily yeni cikmis cok hosuma gitti haha)
valla NALCY kendimle gurur duydumm, tam 1 saat yürüdüm su gibiii terledimmm, dusumu aldimmmm, veee gidip bi giyineyim dedim... baska 3/4 pantolonumu cikardim tam oturduu, zayiff gösterdiii, vee dügmesi kapanmayan gömlegimi giydim olduuuu, üzerine yelek, dügmesi kapanmiyordu simdi kapandiiii :lepi: :lepi: kendimi süperrr hissediyorummmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!
işte kilo vermenin en güzel yanlarından biri kıyafetler..tebrik ederim aylincim
a.s.
aylin tebrik ederim cnmmm ne güsle eski kıyafetlerini giymek dimi
işte kilo vermenin en güzel yanlarından biri kıyafetler..tebrik ederim aylincim
a.s.
selam
bende yemek yiyorum şimdi bende artık hergün menümü paylaşmaya devam eidcme yoksa kaçıyo ipin ucu
ögleden sonra kayınvaldemleri çagırdım markete gidicem evde sebze filan kalmamış bol bol sebze alayım
bebeg
cnm valla bebek kokusu çokkkkk özleniyor ama benim 3. ye hiç ama hiç. cesaretim yok
sen 83 dogumlumusun bu arada?
burçinnn
valla benim senin gibi 5 kilom kalsa verecek göbek atarım heeee bi davul zurna tutup
süpersin valla
semacım köfte ii fikir bence ama sne yemişsindir bu saate kadar
adaaaaaaaa
yanlış hatırlamıyorsam sende adet sorunu yaşıyorsun dimi
bak ben progestanla adet olmuştm adetin 1. günü civanperçemi içmeye başladım ve 15 gün sonra tekrardan adet oldum biliyormusun şimdi yeni bitti bu kezde bitince başladım civan perçemine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?