aferin aylincim böle devam her şyden yeidign için canın istemiyor sanırım
dün avm gittik eşim kendine hamburger aldı
bende bitane ısırdımm hımmmmmmm nefisti valla dedi sanada alayım bişiy olma zbir kereden
yok dedim
BİR LOKMANINDA TADI BİR BİR TABAGINDA felsefesinden yola çıkaraak yemeidm yani
5 temmuzda istanbulda olucaz ve 75 olmak istiyorum umarım olurumm inşşş
eylül 27 dede çocuklaırn dogum günü ondada 65 olmak isterdim ama biraz zor gibi bakalım
selam kizlar...masumcum 27 eylüle kadar düsersin bence 65 e ayda 4 kilo versen 3 ayda ulasirsin bence ,
aylin evet sana zayiflik yakisir yüzün ck güzel ,bmi 25 olana kadar zayfila bence ,kilo almaya müsait bünyen belliki gerci burda herkes bunun icin burda ya,cünkü hamilelikde aliniyor birde dogum sonrasi felan derken ,daha yasin 20 güzel bir kizsin kiloluk hic kimseye yakmismiyor,ben böyle iyim memnumum diyen cok duydugum oldu yada nisanlim esim beni böyle seviyor diyen,ama benim inanasim gelmedi ,insan kilolu rahat edemiyor kim ne derse desin bu böyle.böyle devam et canim insallah hedefine ulasirsin
eflatun ve bebeq hoşgeldiniz kızlar. bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah
canım sizleri her daim aramızda görmek isteriz opuyorumnanaktan
herkese merhaba
selma geçmişi okudum canım vermek için ne kadar uğraşıyoruz bu kadar kaçamağa ne gerek vardı
adatoprak sende dikkat et vermek için ne kadar çabalıyoruz
ya kızlar ben spor yapamıyorum bebiş yüzünden evde step alaeti var bi iş yararmı sizce bi fikir verin bana
slm baharnaz diyarkin aylin narin nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?