80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet sanirim öyle oluyorr....
diyet listeleri olsa sanirim skilirdim, ay sunu yemek zorundayim, evde yok napcan
canim fasulye cekti aldim yaptim...
aksamda bulgur pilavimi yerim, 1 haftadir yemedim sanirim canim cekti...
öle öle olcak insallah

basaricam busefer... gördümki askim da seviniyor.... 1 saat spor yaptim diye cok sevindii.... cok kiziyorum kiriyor beni diye ama sonunda da cok tsk edicem kirginligin k si kalmicak....

iyiki yememissin, en cok kalori onlarda var, mc donalds gibi yerlerde fast food

teşekkürler aylin senin adınada çok sevindim simdi bir kaçamak yaptım1dlm su böreyi yedm üzülüyorum ama giitti dayanamadım

selam kizlar...masumcum 27 eylüle kadar düsersin bence 65 e ayda 4 kilo versen 3 ayda ulasirsin bence ,
aylin evet sana zayiflik yakisir yüzün ck güzel ,bmi 25 olana kadar zayfila bence ,kilo almaya müsait bünyen belliki gerci burda herkes bunun icin burda ya ,cünkü hamilelikde aliniyor birde dogum sonrasi felan derken ,daha yasin 20 güzel bir kizsin kiloluk hic kimseye yakmismiyor,ben böyle iyim memnumum diyen cok duydugum oldu yada nisanlim esim beni böyle seviyor diyen,ama benim inanasim gelmedi ,insan kilolu rahat edemiyor kim ne derse desin bu böyle.böyle devam et canim insallah hedefine ulasirsin

sabah 2dlm ekmek peynir 2 dolma öğlen 1dilm su böreği akşam taze fasulye düşünüyoru hafif olsun diye gündüz fazla kaçtıda

tsklerrr, insallah basaririm... yok yaa ben bile sisman erkege bakmam..... hak veriorum erkeklere...
tsk ederim bu arada,,,, o senin güzelliginn

selma geçmişi okudum canım vermek için ne kadar uğraşıyoruz bu kadar kaçamağa ne gerek vardı

adatoprak sende dikkat et vermek için ne kadar çabalıyoruz

eflatun ve bebeq hoşgeldiniz kızlar. bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah
canım sizleri her daim aramızda görmek isteriz opuyorumnanaktan

eflatun ve bebeq hoşgeldiniz kızlar. bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah
canım sizleri her daim aramızda görmek isteriz opuyorumnanaktan

teşekkürler canım..hoşbulduk..inşallah devam ederim..çok emin değilim kendimden ama yapmak zorundayım..ben şimdi yazayım yediklerimi..akşam anneme gidip kalıcam giremem.
sabah--1ince dilim beyaz ekmek,1kk kaşar,5zeytin,1 h yumurta,1 bardak süt,1 t k reçel
ara--5 kiraz
öğle--1dilim b ekmek,1kase yoğurt ve 1 közlenmiş patlıcanla yapılmış salata
ara--1elma,1 yemek kaşığı sade dondurma
akşam--6-7 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt çobası(prinçlerini süzücem yemiycem)
ara--meyve veya süt olabilir
2 lt su fırsatım olursa anneme gidince yürürüm koşu bandında
her an pes edecekmişim gibi bi his var içimde..aşk-ı memnuda firdevs hanıma bakıp motive olmaya çalışıyorum..:bbo:

bugün yediklerim ve yiyceklerim
sabah ılıksu incir
ara-yok
öğlen yoğurt ve 8 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek
ara yarım kase çorba hava soğuk üşüdüm eve gelince içtim .(( olmasa daha iyiydi belkide reglimin 1.günü belki rahatlatır dedim
1 yağsız süt ve elma

akşama kahvaltı düşünüyorum umarım abartmam

1 lt su şu ana kadar 1 kupa yeşil çay uyuyana kadar sıvı limitimi doldururum

selma geçmişi okudum canım vermek için ne kadar uğraşıyoruz bu kadar kaçamağa ne gerek vardı

adatoprak sende dikkat et vermek için ne kadar çabalıyoruz

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ya kızlar ben spor yapamıyorum bebiş yüzünden evde step alaeti var bi iş yararmı sizce bi fikir verin bana

canım ben fitness ve yürüyüş yapıyorum. ( bebişten dolayı çıkamıyorsan leslie sansone programını indir canım bebiş uyurken 45 dk çalışırsın ben faydasını görüyorum) step ne işe yarar bilmiyorum?

haftasonu yazamadım ama çok kaçırmadım

sabah : 2 dilim kepekli elmek dil peyniri ve salam yedim
ara : yok
öğlen: yarım kase sebze çorbası
3 tane tavuk köfte
salata
ara:bir dilim kek yedim
akşam için 1 saat spor yapmam lazım ve sadece yoğurt yemeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…