80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydın 300 gr daha gıtmıs..bu hafta pek dıkkat edemedım yedıklerıme ama yınede ıyı gıtmıs..oldukmu 83,30 kılo verenlerı tebrık edıyorum..

kılo cızelgeme bakıyorumda..bır gerı bakıyorum..89 kıloymusum suankı kıloma bakıyorum 83 hedefıme bakıyorum..baya arada mesafe var..:1no2:

ve kızlar benım rejıme baslayalı tam dun 1 ay oldu..cok mutluyum..1 ayda 5,700 gr vermısım bu benım ıcın cok buyuk bır basarı

günaydın kızlar üzgünüm çok fazla uğrayamıyorum aranıza çalışmaya başladım ben kilom bu hafta 77.5 eğer sorun olursa çıkarabilirsiniz benia.s.

ben tartilmadim tartilmicamda ;( rejime baslayamiyorum bitürlüü......
eminim 90a geri döndüm.... hissediorum cünkü, hic dikkat etmedim, bu benim bogazim nolucak ah ahhhhh bi bilsem.....
yine en fazla olan benim benimmmm HIRSLAN AYLIN YAAA....... bu sinav stresinden kaynaklaniyo..... moralim yokk..... neyse yarindan itibaren basliyim en iyisii dicem yine baslayamicam kesinn.......
bakalim görecez...... özür diliyorum bunalimdan cikamiyorum.......
kilo verenleri tebrik ediyorum

canim benim 7 kilo fazla degil, üzme canini, bak bir ayda vermisin masallah
7 kiloyuda insallah iki ayda verisin bitanem, skma canini
4 hafta dayandin, hepimiz uzun süredir dayanioruz birakmak yok canini skmam yooook:)

hersey cok güzel olcaaaak

Tamam canım ben bir gece önceden haber veririm. Kızlar ben de bu hafta 1000gr. vermişim, 74,300 olmuşum, yine yavaşlamaya başladı bakalım haftaya ne olacak. Öpüyorum kocaman.

aylincim skma canini ilk zaman zor olur aliscaksin
hayatini düzene koyama calis

nasilsiniz fisitiklarim

beni listeden cikarmayin sakin....
2 hafta sonra 2 hafta izin alicam yine, 2 hafta boyunca yatakta masa basinda olucam, spor yapmama imkan yok. o yüzden yediklerime dikkat edicem. ben yarin sabah tartilcam, eminim 90 göstericek.... listeye sen 90 yaz abla. dikkat edicem bundan sonra....
14 mayis gectikten sonra SPORAAAA baslicam, stres gidecek, ve 22-26 haziran bilgisayar basinda sinavim var, son sinav, sonraaaaaa MIMARI CIZIMCI oluyoruum ALLAHIM NASIP EDER INSALLAH......... dualarinizi eksik etmeyin nolur.....

canlarim benim bugün 7 ci haftam ve 7.2 kilo vermisim:) mutluyum

az az gitsin ama garanti gitsin:) kilo almamiz ne kadar uzun sürdüyse vermemizde o kadar sürcek canlarim, belki biraz daha uzun ama sonu güzel olcak:)

benim kalan 22 kiloyu yaza kadar veremicem büyük bi ihtimal ama en azindan yarisi gitmis olcak :)
cok güzel olcaaaz cooook

tebrik ederim cok cok sevindimm senin adina abla, ama peki nasil basariyorsun bu morali nerden aliyorsun......
off insallah bende zayiflicam.....
gecen yaz negpzel 81 dim yaaa, nasil bu 9 kiloyu aldim ben yaaaaaaaklava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso

canim ne die moralimi bozim ki hayatta hic birsey icin degmez... ha arada üzülüyruz ama uzatmamak gerek. hayat cok güzel degilmi, biz saglimiz icin zayiflioruz, hele senin ve benim gibiler biz daha cocuk bile dogurmadik, ve kiloluyuz...
mesela burasi benim cok büyük moral kaynagim... ailem... canim... arkadaslarim... ve tabikide kendim... kücükseylerden mutlu olmak belkide moralin sirri. mesela 100 gr mi verdim.... canim sagolsun ya az olsun ama gitsin nie bunun icin moralimi bozimki... ertesi gün dikkat ederim. veririm yine kilolarim:)
öpüyorum cnm hic birsey icin moralini bozma... tartisirsin-barisirsin, kalbin kirili- zamanla unutursun, aglarsin- ama yine güleceksin
cok klise olcak belki ama, her kisin sonu bahar :)

söle bi hesap yapiorum, her hafta bi kilo versem 22 hafta oluor :) buda 5 bucuk aya denk gelior :)
sonuc nasil olcak ama harika....

ya benim moralim sinav icin bozuk, son sansim, kazanmaliyim. kaybedemem o yüzdne stresliyim :)
basaricammm ben neleri basardimm bunuda basaricammm

kızlar gençsiniz güzelsiniz bunun avantajını kullanın 30 u geçince kilolar çok zor gidiyor... hele bir de doğumdan sonra, işte ben ne kadar yavaş veriyorum görün örnek olsun size sakın vazgeçmeyin pes etmeyin...

ya benim moralim sinav icin bozuk, son sansim, kazanmaliyim. kaybedemem o yüzdne stresliyim :)
basaricammm ben neleri basardimm bunuda basaricammm
karar vermek basarmanin yarisi canim sen basarmaya karar verdin ve bence basarcaksin

benden nacizane bi tavsiye, ögretmenlik okudum icin, ben uyguluorum ve basarli oluor

sabahlara kadar calisma canim, 8 saat uykunu uyu,
mesela 3 saat calisacaksin ya, 45 dk konuyu calis 5 dk tekrar et ve 10 dk ara ver, ara vermeden uzun süreli verimli calisalim, 45 dk calistin da ne cep telefonun ne müzik nede baska birsey olsun seni engelicek, bide calistin masa veya odan toplu olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…