- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
kılo cızelgeme bakıyorumda..bır gerı bakıyorum..89 kıloymusum suankı kıloma bakıyorum 83 hedefıme bakıyorum..baya arada mesafe var..:1no2:
ve kızlar benım rejıme baslayalı tam dun 1 ay oldu..cok mutluyum..1 ayda 5,700 gr vermısım bu benım ıcın cok buyuk bır basarı
kizlar gunaydin
bende 1 kilo vermisim. 76 kilo olmusum.. Flatliners bana gelip gelemeyecegini bir gece onceden bildirirsen cok sevinirim.. Cunku oglumun okulla ilgili mutlaka bir isi oluyor kendimi ayarlamam lazim. Gulme arkadasim ben yakama ya da elime mutlaka kk papatyasi alip gelicem. Sonra birbirimizi nasil taniycaz dimi ama . Simdi gidip cizelgemle ugrasayim.. bu arada aksam esim beni yemege goturdu kizlar. Yalvardim cuma aksami gidelim diye yok illa dun aksam.. Sanki bir komple seziyorum bu durumdan sizce de oyle mi? Ben mi killik yapiyorum.. bilemedim.. ama yemedim.. Soylemesi ayip kofte yemeye gittik. Gelen porsiyonunu bir kismini bana cok diye o ogluma verdim. 4 kofte bol salata, 2-3 parca altinda kesilmis pidelerden yedim o kadar.. Umarim fazla degildir..
aylincim skma canini ilk zaman zor olur aliscaksin
hayatini düzene koyama calis
nasilsiniz fisitiklarim
alnagme, flatliners ben de gelmek istiyorum ne güzel kaynatırdık
canlarim benim bugün 7 ci haftam ve 7.2 kilo vermisim:) mutluyum
az az gitsin ama garanti gitsin:) kilo almamiz ne kadar uzun sürdüyse vermemizde o kadar sürcek canlarim, belki biraz daha uzun ama sonu güzel olcak:)
benim kalan 22 kiloyu yaza kadar veremicem büyük bi ihtimal ama en azindan yarisi gitmis olcak :)
cok güzel olcaaaz cooook
tebrik ederim cok cok sevindimm senin adina abla, ama peki nasil basariyorsun bu morali nerden aliyorsun......
off insallah bende zayiflicam.....
gecen yaz negpzel 81 dim yaaa, nasil bu 9 kiloyu aldim ben yaaaaaaaklava: klava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
Canım benim biz de İstanbul'da buluşuruz, gerçi İstanbul'da mesafeler çok problem olabiliyor ama, ben Ataköy'deyim belki yakınsındır.
canim ne die moralimi bozim ki hayatta hic birsey icin degmez... ha arada üzülüyruz ama uzatmamak gerek. hayat cok güzel degilmi, biz saglimiz icin zayiflioruz, hele senin ve benim gibiler biz daha cocuk bile dogurmadik, ve kiloluyuz...
mesela burasi benim cok büyük moral kaynagim... ailem... canim... arkadaslarim... ve tabikide kendim... kücükseylerden mutlu olmak belkide moralin sirri. mesela 100 gr mi verdim.... canim sagolsun ya az olsun ama gitsin nie bunun icin moralimi bozimki... ertesi gün dikkat ederim. veririm yine kilolarim:)
öpüyorum cnm hic birsey icin moralini bozma... tartisirsin-barisirsin, kalbin kirili- zamanla unutursun, aglarsin- ama yine güleceksin
cok klise olcak belki ama, her kisin sonu bahar :)
canim ne die moralimi bozim ki hayatta hic birsey icin degmez... ha arada üzülüyruz ama uzatmamak gerek. hayat cok güzel degilmi, biz saglimiz icin zayiflioruz, hele senin ve benim gibiler biz daha cocuk bile dogurmadik, ve kiloluyuz...
mesela burasi benim cok büyük moral kaynagim... ailem... canim... arkadaslarim... ve tabikide kendim... kücükseylerden mutlu olmak belkide moralin sirri. mesela 100 gr mi verdim.... canim sagolsun ya az olsun ama gitsin nie bunun icin moralimi bozimki... ertesi gün dikkat ederim. veririm yine kilolarim:)
öpüyorum cnm hic birsey icin moralini bozma... tartisirsin-barisirsin, kalbin kirili- zamanla unutursun, aglarsin- ama yine güleceksin
cok klise olcak belki ama, her kisin sonu bahar :)
karar vermek basarmanin yarisi canim sen basarmaya karar verdin ve bence basarcaksinya benim moralim sinav icin bozuk, son sansim, kazanmaliyim. kaybedemem o yüzdne stresliyim :)
basaricammm ben neleri basardimm bunuda basaricammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?