80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kardeslerim evde yokken odamda oluru,, ev dolu olursa annemin yatak odasina geciyorum yatagin üstünde kitaplar doluyor :) topluyorum be canim okadarda diil :) hehe

sagolun moral verin moralsiz kalmiyim :)

eflatun abla nerdee ?????? en iyi kilolari o veriyordu :) güyaaa gecicektim onu hehe

bende iyiyim akşam yemegimi yaptım camaşır astım evi süpürdüm sildim şimdide cocuklara kahvaltı hazırladım bende burdayım işte

oh ohh ne güzell, cumaniz hayirli olsun :) neseli neseli kalkiyorsunuz temizliginizi yapiyorsunuz ohh ne güzel :) bende yakinda meslek sahibi oluyorum 19 yasinda :) kendimle gurur duyuyorummm. basaricaksin aylin ha gayretttt..... ondan sonra kapiya gelmeye baslarlar :) annemde kovar hehe :)
benim 90 kilo olduguma bakmayin, gercekten sisman degilim öle..... resim felanmi koysak? yüzümüzü kapatip? neden böle bir konu acmiyoruz? veya varmi öyle bir konu? fotomuzu koysak göstersek kendimizi?

nasil resim yükleyebilirim burdan? link istio http:// diye... kendimi göstermek istiyorummm, 90 kiloyum ama bi görün 90 gibi miii,....... göstermek istiyorum simdi, 90 diyince gözleriniz faltasi gibi acilio kesin bu daha 19 yasinda tahmin bile edemiom dersiniz kesin :)

aylin canım sanada hayırlı cumalar ev hanımı olmadan önce iycene düşünün öyle karar verin kolay iş degil cünki hep böyle ev şi işte hic bitmez ben artık bıktım bu ev işlerinden:roflol::roflol::roflol:

oldu sanirim acildimi linkler

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn canlarımm hepinize bol güneşli neşeli az kalorili bir gün diliyorumm..çok mutluyum bugün çooookk :) 1 kilo daha gittihihoyyyt:teytey:

tartıya çıktımm ne göreyim 85 :) Bu iş olacak galiba.içim kıpır kıpır dünde iş yerimize gelen ev yapımı muhteşem pastayı o kadar ucundan al ısrarlarına rağmen yemedim ya benden adam olcak :)

Aylin ben gördüm boyun kaç canım senin ben 80 kiloyum senin 2 katın gibi görünüyorum...

demedim mi ben size, ben henüz 19 oldugum icin et degilde kemik agir sanirim. halam da 86 kilo hatta, benden baya kalipli etli butlu. bende bilmiyorum neden böyle oldugunu.
gercekten 90 kiloyum!!!!!!! belkide 89 bilmiyorum. ama bu halimden gercekten memnunum, hatta 83 kilo oldugumdada memnunum, simdi biraz belim cikti ve hafif göbegim. bide bacaklarim kalin, etek de görünmüyor.

aminn allah nazarlardan saklasin tabi :)
güzel tombis bir kizim iste ama yinede 80 olsam yeterliii
yemin ediyorum 89 civariyim :) tarti dogru gösteriyo :) boyum 168

Aylin ben gördüm boyun kaç canım senin ben 80 kiloyum senin 2 katın gibi görünüyorum...

eylülce seninn yaşını bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım bende aylinden fazla gösteriyorum.yani aylin daha 19 yaşında onun için göbek bölgesinde yağlanma olmayabilir tabi birde boy olayı var haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…