80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz benim başıma gelen sanada gelmesin yoksammmm senin tartındamı acep yanlış tartıyor????benim eski tartı 72 gösteriyordu yeni aldıgım tartı 69 gösterdii...bende boşuna sinirlenmiştimmm bir bak belki tartıda sorun vardır...aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bende bildirim yapıyım...

geçen hafta:65.5
bu hafta:64.5
giden:1000 gr :lepi:

kilo veren herkezi canı gönülden kutlarımmmmmm

ben cok üzgünümmm :gitme: telefon geldi is yerinden,,,, artik issizimm :sinifsinif:

daha tartilmadim wc cikmadim bir dk...

burçin bilmiyorum ki cnm tartımda sorun var sanırım yada veremeidmm kafam karıştı

tebrik ederim sneide yaww maş tak tak veriyosunn

baslangic kg 93,2
gecen hafta kg 89,8
bu hafta kg 89,7
verilen 100gr

bunada süküür... gecen hafta 1800 vermistim, iki haftada 1900 oldu yani 950gr her hafta
iyidir

günaydın fıstık hanımlarrr...a.s. hayırlı cumalar...

kilolar verilmiş tebrikler...
denizcim bu yeni diyet yöntemi yaradı sana maşallah
neslicim sende süpersin...
nihalcim özledik seni...
aylincim elbise çok yakışmış..

kilo bildirimi özelden yapılıcak kızlarrr...

narin nazenin yagmurum tsk ederim iltifatlariniz icinnn...
issiz kaldim moralim cok bozuk ama yinede rejimime hakim oldugumu gördügüme cok seviniyorumm... tr ye gelicemmm bir yandan buda güzell......
her genc issiz kalmistir sanirim... moralleri yüksek tutayimm

kızlar ben hep soruyorum ama kaynıyo
şu işini nasıl yapıyorsunuz içtiginiz bitki çaylarınıda su olara k sayıyormusunuz

cok güzel kilo vermissiniz tebrik ederimmm
nalcy nasil basarion her hafta 1000gr vermeyi yaaa

kızlar ben hep soruyorum ama kaynıyo
şu işini nasıl yapıyorsunuz içtiginiz bitki çaylarınıda su olara k sayıyormusunuz

banucum...ben öyle litre falan saymıyorum...susadıkça bol bol içiyorum..doktorum demişti ki aşırı su tüketimi böbrekleri yoruyormuş...zayıflarken sağlıktan olmayalım...idrara çıktığınızda idrarınızın rengi çok açık sarı ise yeterli su içtiğinizi gösterirmiş...koyu sarı ise yeterli su içmediğinizi gösterirmiş...

cok güzel kilo vermissiniz tebrik ederimmm
nalcy nasil basarion her hafta 1000gr vermeyi yaaa

canım valla bazen bende anlamıyom diyetimi hiç bozmadığım kesin ama spor yapmıyorum eğer yapsam herhalde vucudum daha sıkı olucak ve daha fazla kilo verirdim ama artık sporada başlıyacam...kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım valla bazen bende anlamıyom diyetimi hiç bozmadığım kesin ama spor yapmıyorum eğer yapsam herhalde vucudum daha sıkı olucak ve daha fazla kilo verirdim ama artık sporada başlıyacam...kaydirigubbakcemile

tebrik ederim cnm
bu hafta ben cumartesi pazartesi sali carsamba spor yaptim terledim su gibii ama 100gr verdim bu nasil oluyor yaa offf
haftaya 2000 vermek istiomm... yediklerimi azalticamm...
yani porsiyonlari... yinede tabagimi dolduruyordumm

kizlar ben solaryuma gidiyorummm
biraz bronzlasiyimm TR icinn... makyaj yapasim yok hayalet gibi cikmiyimm

byby

kilo veren herkesi kutluyorum.tebrikleriniz içinde çok teşekkür ederim kızlar.veremeyenlerde azimlerinden hiçbirşey kaybetmeden haftaya fazlasıyla verebilmelerini canı gönülden diliyorum.

semacım evet bu yöntem bana yaradı 1 ayda 3 kilo verdim. hatırlarsanız eger ben son 2- 3 aydır yerimde sayıyordum.ayda 3 kilo benim için süper bi sonuç.montignac gerçekten benim için dogru bir yöntem oldu.

banu baskülünü kalibrasyona gönderebilirsin canım.ama fiyatı ne olur bilemem.sorman lazım.belkide yeni bir baskül alman gerekiyordur.sıkma canını.sen herşeye ragmen azimle devam ediyorsun ve asla bu işin peşini bırakmadın.seni cnaı gönülden tebrik ediyorum canım.

tebrik ederim cnm
bu hafta ben cumartesi pazartesi sali carsamba spor yaptim terledim su gibii ama 100gr verdim bu nasil oluyor yaa offf
haftaya 2000 vermek istiomm... yediklerimi azalticamm...
yani porsiyonlari... yinede tabagimi dolduruyordumm

VALLA AYLİNCİM BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYOR KİLO VERMEK..BAYA SPOR YAPIYORSUN VE BU HAFTA SADECE 100 GR VERMİŞSİN...DEMEKKİ ŞÖYLE BİR GÖZDEN GEÇİR NERDE YANLIŞ YAPTIĞINA BAK...AMA BELKİDE ADET ÖNCESİ VUCUDUN SU TOPLAMIŞTA OLABİLİR...ÇOK DERT ETME..BENDE BAZEN HAFTA BOYUNCA GRAM GRAM VERDİĞİMDE OLUYORRR...GERÇİ BEN DİYET YAPMASAMDA YAZ AYINA GİRİNCE ZAYIFLIYORUM..AMA ŞU KAHROLASI GÖBEK YOK MU BENİ DELİ EDİYOR..MEKİK ÇEKMEYE BAŞLIYACAM AMA KORKUYORUM SEZERYANLI OLDUĞUM İÇİN...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…