80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geçen hafta ben 1.5 kilo vermiştim ve bu hafta içinde en az yine 1.5 kilo vereceğim diye söz vermiştim hepinize.sabah tartıya çıktım inanamadım tam 2 kilo vermişim 81 oldum .ayrıca diyete başlayalı bu hafta 6.cı haftam.çok güzel gidiyo toplam 8 kilo verdim
hihoyyyt

herkese hayırlı cumalar kızlar malesef bu hafta kilo verememişim anlaaım kaçamakda yapmadım ama niye vermediysemCADIARZU

kızlar aranızda sezeryan olan varmı ya kilolar gidiyor iy hoşda bu göbek olayı nolacak hiç bilmiyom buda gidermiki sanki bu kalacakmış gibi geliyor ya:roflol:

kızlar merhaba sabahtan beri giremedim yarın istanbula gidiyorum 1hafta kalacam anemlere gidiyorym ve çok korkuyorum anenem rin yemeklerini inşallah kaçırmam gelelim bu haftaki kiloma 82 200 olmuşum yani 500 gıram vermişim ama yine iyi çünkü regl haftamdayım

Kızlar süpersinizzzzz özellikle fatene ve bebeg,hepinizi tebrik ederim Allah idealinize kavuştursn inşallahhhhh!hihoyyyt

Bende 1 kg vermişim bu hafta 81 oldum,regl olcam onunda şişkinliği var gerçi ama bana göre süper veremiyordum.

Aylincim o 90 kiloyu nerene saklıyosun kısss,gerçekten ben aman aman bi fazlalık görmedim gerçi fotoların 2 si çok hatlarını göstermiyordu ama iyisin tatlım ama bu verme demek değil tabi!

Flatliners canım hedefe çok az kalmış senin çok iyi gidiyorsun yakında 60lı kiloları görürsün tatlım böyle giderse,tam gazzzzz devamm!

O sezeryan göbeği bende de var ve çok kötü yaaaaa nasıl gitcek bilmiyorum koca bir kütle liposuction falan yaptırasım geliyor,hiç gitmiycek gibi :1no2:

Eflatuncum umarım bişey yoktur bence fazla zorlamışsın ve biraz gerildi ameliyat yerlerin canım ama devam ederse ihmal etme nolur olmaz!

Herkesssss akşama kadar yazsınnnnn,gece yapcam yeni listeyiiiii,kıslar bi bakın geçen haftaki listeye silincekler varmı sizde yardımcı olun!:uhm:

aylin ben kesin yanına gelecem senin. Bu ne bir de kendine kilolumu diyorsun aşkolsun ablacım ya..Evet biraz verirsen supersin daha super olacaksın o kadar. Kısacası bir daha şikayet yok of aldım off yedim diye anlaştık mı?

selam kizlar cok yogundum bu aralar siteye bakip kaciyordum ben pirinc lapasindan verdigim 400 grami korumusum ama ben pazartesi baslamistim yinede iyi buna sukur almadim ya veremeyenlerde uzulmesin
bugun yaptiklarimimi yazayim
sabah:ekmek uzeri yagsiz peynir domates salatalik 2 bardak az sekerli cay
ara:yok
oglen:taze portakal suyu ve salata
aksam:daha karar vermedim

sezaryanla doğuranlardanım ben de kocaman göbişim var ama bu yapı meselesi... bir arkadaşım 2 çocuğunu da sezaryanla doğurdu ama 40 çıktığında eski formuna kavuşmuştu, emzirme olayıda aynı bazıları emzirirken zayıflar ben 1 sene emzirdim kilo vermeme hiç faydası olmadı bir doktor arkadaşım metabolizması hızlı olanlar emzirirken rahat kilo verir demişti ordanda kaybettim yani

evet canim benim dogumdan sanra 8 kilom kalmisti ve kizim emiyordu nasil gitiigini anlamadim.bu kilolarimi kizimdan once almistim halada veremedim zayif olsaymisim eski halime donermisimsenağlama

kımse yokmu?

of canım sıkılıyor gelınde az muhabbet edelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…