80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar aşşağısı baya kalabalık maşallah
malesef tartımın pili bitik o yüzden beni sabit geçizlemim yaa
başlangıç 84
geçen hafta 79
bu hafta 79

tülay nerelerdesin sen çabuk cevap ver :mymeka: bukadar kendini özletmeye ne hakkın var söyle bakayımmm klava:

selamlar ballı kurabiyelerim benim

denizzzz maşallah tatlım aynen devam süper bir kilo vermişsin

burçin kızım senin vücut hiç direnmiyor mu yahuu bu ne her hafta 1 kilo verilirmi aboowwww akannehir

aylin sende üzülme gülüm zaten biliyordun yanii, başka bir iş bulursun...

ballı kurabiyemi cokacimcoook sempatiksalakcinni

NAZAR ETME NOLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR BACUUUUU.......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

VALLA BİLMİYOM BACU HERHALDE CAZİBEME DAYANAMIYORLAR GİT DİYORUM GİDİYORLARRRR...
:roflol::roflol:

dünki menümü yazıyım sabah 1 tabak mercimek çorbası 1 dilim ekmek
öğlen 1 tabak erik ve kiraz
akşam 1 tabak yaprak sarma
ara 2 bardak çay 2 kaşık yoğurt
malesef spor yok kejndimi yeni toparladım

)
NALCY, zuzum24, narin_nazenin, adatoprak, masumm, yagmurgozlu, cokbilmis, nemesis_18, aylin90+

OOOOO TOPİK CANLANMIŞŞ NE GÜZELLLhihoyyythihoyyythihoyyyt

denizicm

alıntı yaptım ama gitti
tartım için dediign şeyi anlayamadım ama
valla cnm bi çok sıkıntımı aştım adetti,kabızlıktı ama vücut direniyor işte ne yaparsınn
e bird eben yıllardır yerleşmiş kilollarımı vermeye çalışıyorum cnm
hamileliktende önce bu kilollarım
artık NE ZMNA HEDEF KıLOMDAYIM OZMANA KADAR BU ıŞıN PEŞıNı BIRAKMIYCAM

seyhan fizigi cok güzel cikintilarin yok,birka kilo verdimi manken gibi olacagin kesin,kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ,vermeyenlerin cani sagolun haftaya gider nasilsa

KIZLAR BEN KAHVE ıÇMEYE GıDıYORUM KAHVEMı YAPIP GELıYıM ŞÖYLE MıSSS GıBı EN ŞEKERSıZıNDENNNNN...:içelim:

semacım özelden bildirimler bana kolaylık olsun diye, burayada yazalım muhabbet oluyor bilgi alışverişleri oluyor

bende bildirimmi yapim

başlangıç 89

geçen hafta73.00

bu hafta 73.00 vücudum direniyor mu napıyor bende anlamadım yaa, 2 kat hareketliyim ege bey sayesinde ama, anlamadım hergün düzenli spora başlıycam gene jimlastik aletimle...

dünkü menümü yazim

sabah 1 yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek şekersiz çay peynir

1 şeftali

şekersiz çay

16da domatesli ciğer tava ekmek yok

2 şekersiz türk kahvesi

akşamda 2 yemek kaşığı kadar dondurma bu şimdi az mı çok mu genelde bu şekilde yiyorum sanırım vücudumun direncini kırmalıyım akannehir

reglime de daha var... ((

banucum aynen tatlım yaa benimde yerleşmiş kilolarım bunlar, ben 77 kilo ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum sanırım o yüzden zorlanıyoruz biz sinir oldum bu karbonhidrat olayına dikkat ederek 1 hafta devam edicem çünkü meyvelerde bile o kadar çok karbonhidrat varki 1 dilim ekmek yediğim halde 70 puanı geçiyorum oysaki kilomdan fazlasını aşmamam gerekiyor monti diyete benziyor bu karbonhidrat ile proteini aynı anda vücuda almamak

günaydınnnnnn arkadaşlar a.s. kiko veren arkadaşlarımızı kutluyorum.benim durumum çok vahim +500gr azalacağım yerde artıyorum.klava: klava: listeye girmesem bile olur.kaptancım en yavaş kaplumbağa benimmmmmm

offfffffff çok mutsuzummmmmm hiç birşey yakışmıyor.dışarı çıkıcam giyecek güzel birşey bulamıyorummm herşey çirkin duruyor.:çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama

valla moralimi bozmuyorum yeterkiii artida olmiyimm....

ablam o biraz zor istee.......... ramazandan sonra bakincam is....

bende yapayım kilo bildirimi
başlangıç:85
geçen hafta:78.8
bu hafta:77.8
giden:1000 gr :lepi:

afferin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…