80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar bende bildirim yapıyım başlangıç 94 geçen hafta 85 bu hafta84.5 bu hafta baya kaçamağım oldu malesef ginede mutluyumm

dün akşamki aşırı yemeğim kapıya sofra kurduk makarna salatası közlenmiş biber havuç salatası az barbunya yani bol bol yedim ama tekrar toparlamam lazım

bugünkü menümü söliyim

sabah: 1 cok pismis yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin

ara: 10 ince kraker, 1 yesil cay

öglen: taze fasulye 1 tabak, 1 dilim ekmek

ara: 1 yesil cay, 1 elma

aksam: 1 tabak ispanak yemegi, 1 kasik makarna

ara: 1 yesil cay

böyle pilanliyorum

darkolive meraba nedersin artık listede olmalımıyım aşağı kukarı 1.5 aydır buradayım bebişten vakit buldukca paylaşımda bulunuyorum yeterlimi canm

Merhaba arkadaşlar bugün size yeni denediğim ve benim, arkadaşım, annem ve kuzenim için mucize olan bir karışımdan bahsedeceğim :))
(tv programına başlar gibi oldu)
Ben çok kilolu değilim artık yaklasık 3 yıldırda kadınlar klubunu takıp edıyorum ıyıkı var :)) ve nasıl kılo verdıgım nelerı denedıgım hep yazıyor bakarsanız sureklı kılo alıp alıp verıyordum ve sureklı bır sıslik vardı vücudumda şimdi 59 ıle 60 arasında degısıyor kılo rejım yapmıyorum kı ben 74 kılodan hatta bi dönem 83 kilodan bu kıloya geldım neler kullanmadım neler..... şimdi sabıt uzun bir suredır kılom.
Kuzenım bana bır karısımdan bahsettı ve denedık ınanın aynı hafta 3 kılo gıttı vücuttakı şişliği atıyor terletıyor ve açıktırmıyor ha bunun belkı kullandığımız zayıflama yüzüğüylede ilgisi olabılır oda akapunktur etkisi yapıyor ve yağ yakımı saglıyor metabolizma kolay çalıştığı için kolay kılo verıyorsunuz süpr bişey yaklasık 5 aydır ayrılmaz parçam oldu manyetik zayıflama yüzüğümde. Kullandığımız bıtkısel karısım daha öncekılerden çok farklı bununla kuzenım 13 kılo verdı hamılelıkten sonra kılo veremıyordu bellı bı kıloya gelıp durmustu çayla ve akapunktur yüzüğüyle metabolızması hızlandı.
Çayın tarifi: sinameki, ardıç tohumu, funda yaprağı, biberiye, at kuyruğu (mucize bir bitki), papatya, limon yağı!
bitkileri bır kupaya veya demliğe birer tutam karıstırarak koyuyoruz önemli papatya ve sinameki az mıktarda olacak şekilde üzerine kaynar su döküp 2-3 damla limon yağı damlatıyoruz üstüne kapatıp on dakika demlenmesini bekleyip sabah öğlen aksam ılık bırer su bardağı içiyorsunuz. ve üç gün içinde inanın farkı görüyorsunuz...
umarım yardımcı olabılırım...

selam kızlar bende şimdi kendime öğlen yemeği yapcam annem börek yaptı misafirler var halamlar falan ama genede ben yemicem kendime bir domatesi doğrucam içine maydonoz nane dereotu koycam bide ince bulgur ıslıcam çok az içine sadece salça koycam onu salatamın içine koycam sadece 2 yada 3 yemek kaşığı bi nevi kısır işte diyet kısırı yağsız hadi herkese afiyet olsun öğlen yemeği yiyen veya yicek olanlara by by

Merhaba kizlar Almanyada yasiyorum gecen yil bu kapsüller deste ile 8 kilo verdim
cünki elma sirkesini yutamiyordum bi göz atin dilerseniz

xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
banucum benim 8 yıllık kilolarım gidiyor canım.ben kızıma hamile kaldıgımda 6 yıl önce 75 kiloydum.Allahım inşallah evlendiğim kiloma düşmeyi nasip et bana.ben evlenirken 65 kiloydum.6 ay için herhalde 75 olmuşumdur.uzun süre 75 te kaldım .artık 6lı rakamları görmek istiyorum inşallah.

banu kalibrasyon demek ölçü aletlerine ayar çekmek oluyor.kalibre firmaları var.oraya gönderiyorsun onlar ayarına bakıyorlar eger varsa bir sapma düzeltiyorlar.ama kaç paradır hiçbir fikrim yok.

cok tesekkür ederim cok motive ediyorsunuz beni ben sanki her kiloda ayni görünüyorum bir fark yok gibi :S

kilo bildirimimi yapayım.

başlangıç kilo :86.000

geçen hafta : 73.700

bu hafta : 72.100

giden : 1.600 gr. :dance:

wow süpersin canim ya masallah kiskandim yaniii

canim en azindan sabit kalmissin buda bir sey ben aldim malesef
birde sen hemen bugün pil al tartina yarin sabah tekrar tartil ve bildir bize

bende bildirim yapıyım...

geçen hafta:65.5
bu hafta:64.5
giden:1000 gr :lepi:

kilo veren herkezi canı gönülden kutlarımmmmmm

harikasin canim darisi basimizaa

baslangic kg 93,2
gecen hafta kg 89,8
bu hafta kg 89,7
verilen 100gr

bunada süküür... gecen hafta 1800 vermistim, iki haftada 1900 oldu yani 950gr her hafta
iyidir

canim en azindan yavas ama emin adimlarla su 90dan uzaklasiyorsun bir kacamak yapip sakin üstüne cikma bu hafta, toplamdada bakarsan 3,5kg vermissin az degil

kızlar ben hep soruyorum ama kaynıyo
şu işini nasıl yapıyorsunuz içtiginiz bitki çaylarınıda su olara k sayıyormusunuz

canim ben su ile sayfamiyorum caylari, cünkü bazi caylarin idrarla su attirma özellikleri var misal isirgan otu gibi, onlari icince yaninda mutlaka yeterli su icin diyorlar

bu yüzden su ile cay benim icin iki ayri

günaydın kızlar aşşağısı baya kalabalık maşallah
malesef tartımın pili bitik o yüzden beni sabit geçizlemim yaa
başlangıç 84
geçen hafta 79
bu hafta 79
arti olmasin varsin sabit olsun, bugün hemen gisip pil aliyoruuuz

seyhan fizigi cok güzel cikintilarin yok,birka kilo verdimi manken gibi olacagin kesin,kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ,vermeyenlerin cani sagolun haftaya gider nasilsa

sagol canim cok mutlu ettin beni, benim cikintilarim basenler etekden görünmüyor bir ara pantolonlu cekip eklicem görün diye :)

ama vucut hatlarim cok sükür hepsi birbirine orantili belim kalcam gögüslerim, bi 70 kilo olsam manken gibi olmasada gayet düzgün fizigim olacak ama oraya daha coook

yediklerin bana az geldi ya okurken doymadim sahsen böyle oldugu halde vucut direniyorsa direk spoooor

bende yapayım kilo bildirimi
başlangıç:85
geçen hafta:78.8
bu hafta:77.8
giden:1000 gr :lepi:

harikasin gülüm solladin gectin beni ben arti sen eksi su adedim gecsin yetisecem sana :)

offfffffff çok mutsuzummmmmm hiç birşey yakışmıyor.dışarı çıkıcam giyecek güzel birşey bulamıyorummm herşey çirkin duruyor.:çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama
az daha sabret gülüm bi 80in altina in cok daha güzel olacaktir kiyafetlerin, bende ayni dertdeydim 1 saat dolaba hüzünlü hüzünlü bakip birsey yakistiramiyordum, taki 80in altina düsesiye kadar,
biraz sabir ve gayret olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar bende bildirim yapıyım başlangıç 94 geçen hafta 85 bu hafta84.5 bu hafta baya kaçamağım oldu malesef ginede mutluyumm

canim tebrik ederim cok iyi gidiyorsun kacamak oldugu halde yarim kilo süper bence, sen liste icin darkolive a özel mesaj at burda cok arada kayniyor

kahvaltidan doydunmu kiiiz ekmeksiz, gecmi yaptin? yoksa niye böyle

biraz ispanak fasulye bana yolla canim istedi okuldayim ben

sagol canim tarif icin, benim icin malesef bunlari biraraya getirip toplamak imkansiz

aferim kiz hic isirik falan alma tadi geldikce daha insanin istahi aciliyor beeeee

Merhaba kizlar Almanyada yasiyorum gecen yil bu kapsüller deste ile 8 kilo verdim
cünki elma sirkesini yutamiyordum bi göz atin dilerseniz

Elmasirkesi kapsülü+cVitamini+biotin Almanyadan, #28065995 Gittigidiyor.com

merh sagol canim paylasim icin ama biz burda hic hap kapsül ilac birsey kullanmiyoruz, beslenmemizi degistirerek zayifliyoruz

ozaman özelilikle tebrik ederim kilo verdigini, ne güzel bir duygu ya

benimde tartımın pili bitcek bende alcam bitane böyle bazen tartılırken 62 de kalıyo çok komik oluyo resmini çekcem bigün

haha yerim öyle tartiyi, benimkide bugün arti 500gr gösterdi 4üncü tartilmamdan sonra arti 1 kg ya gecti, bendemi pili degistirsem neye inanacagima sastim

baslangic 84,0 kg
gecen hafta 78,1 kg
bugün 79,1 kg
hedef 70 kg

giden bu hafta + 1,0 kg
giden toplam 4,9 kg

bir kilo aldim tam adet dönemindeyim onun etkisi olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…