80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme seyhan ablacım bu tartıda ilk tartıldığına inan bikaç çıkmaya hep fazla gösterir pili zayıflamıştır biz hepimiz topluca pil alalım bari oo senin bu sınavların bitsin adetin bitsin beni sollarsın yaa inşallah bu ayın sonunda 75 li kilolara düşeriz

bu arada yaptım yemeğimi 2 buçuk kaşık bulgur oldu tabi şişince o kadar az koymuşum 2 domates doğradım nane maydonoz dereotu bide yarım biber doğradım azıcık salça koydum baharat koydum limon koydum valla çok güzel oldu tavsiye ederim bide yanında 2 yemek kaşığı yoğurt koydum

oh oh afiyet olsun canim birazda bana vereydin okuldayim yemek hayalleri kuruyorum sanirim eve gidip kendime yemek yapsam olur, ne hazirlasamkii

bugünki yediklerim

sabah
1 yumurta kavrulmus, 1 cay kasigi sivi yag ile
1 dilim kepek ekmek
1 kivi
1 fincan bitki cayi

öglen
2 armut
1 dilim kasarli kepek ekmek

1,5 lt su

aklim gözüm yemekde eve gideyim baride ne yiyim ne hazirlayim fikrim yok

oh oh afiyet olsun canim birazda bana vereydin okuldayim yemek hayalleri kuruyorum sanirim eve gidip kendime yemek yapsam olur, ne hazirlasamkii

vermez olurmuyum ayol cd rom a takıp yollansa keşke süper olur şuan aklıma geldi patlıcan varsa közle salatasını yap nefis olur yoksa kırmızı biber varsa onu közle yoğurtla oda nefis olur valla kokulu kokulu yarında onu yapayım bari

baslangic 84,0 kg
gecen hafta 78,1 kg
bugün 79,1 kg
hedef 70 kg

giden bu hafta + 1,0 kg
giden toplam 4,9 kg

bir kilo aldim tam adet dönemindeyim onun etkisi olmasi lazim

sıkma canını seyhancımmm biz birlikte ilerliyoruz ben veremedim yaaa sende oyüzden veremişsindir sempatiksalakcinni
haftaya birlikte eksilcez inş.olumunekankayizsmile

bende yazayım menümü...

SABAH
1 bardak su+troid ilacı
yolda
1 küçük şişe su

KAHVALTI
1 kk yağsız peynir
2 yaprak marul
1 tutam maydanoz
yarım domates
1 dilim ekmek ( çavdar )
zeytini fazla kaçırdım hiç yazmıyım..:)))
şekersiz çay

ARA
1 yeşilçay+2 galeta

ÖĞLE
4 kaşık kıymalı patlıcan
1 küçük kase şehriye salatası
1 dilim ekmek ( çavdar )
1 bardak diyet kola

ARA
1 avuç kiraz

AKŞAM
zeytinyağlı barbunya
salata
ekmek

ARA
meyve veya süt

darkolive meraba nedersin artık listede olmalımıyım aşağı kukarı 1.5 aydır buradayım bebişten vakit buldukca paylaşımda bulunuyorum yeterlimi canm

yeterli tatlım ama bana özelden kilo bildirimini atarsan sevinirim
İzlemmm cnm ya ben baktım ama nasıl hesaplıycaz almamız gereken karbonhİdratı

ayyyyy bulamadım ne kadar karbonhidrat almam gerektigini

canım başarı öyküsünün 2. sayfasında kadıncağız yazmış ya değerleri, o değerleri baz alarak günlük yediğin şeylerdeki karb. topla bu sayyıı kilondan çıkardığında ne kadar fazla ise o kadar çok ve çabuk kilo veriyorsun yani kilon ile orantılı olarak kilonu geçmemesi lazım karb. değerinin

listeyi görünce abooowww dedim ne kadan çok, ama incelediğimde gayet kararında yemişsin canım tebrikler güzel menü

kızlar 2 haftadır burda olup dıyet yarıŞması lıstesıne gırmek ısteyenler lÜtfen kılo bıldırımını bana Özelden mesaj atsın daha 8 kıŞı atmıŞ lıstede 15 kıŞıyız ((((

bugünkü menümü TEKRAR söliyim (degisti)

sabah: 1 cok pismis yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin

ara: 10 ince kraker, 1 yesil cay

öglen: 1 tabak pirasa (icine 1 yk pirinc kattim), salata

ara: kek hamuru 3 yk (dayanamadim cok severimde)

aksam: 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek

ara: 1 yesil cay

böyle pilanliyorum

bitanem16 nerdesin??????

seyhan üzülme canim verirsin tekrarr....

ha bu arada kek yemicem hic merak etmeyin

arkadaşlar merhaba ikigündür giremiyordum siteye çünkü rejim yapamadığım için yüzüm yok yazmaya
başlangıç kilo :97
geçen hafta:85
bu hafta:86

bu sitede yazmaya başladığım ikinci hafta ve kendime kızıyorum sizin gösterdiğiniz iradeyi gösteremediğim için

bugünkü menüm:
sabah:
sadece neskafe
ara:
6 tane minik kepekli galeta
öğlen:
2 kaşık bulgur ve salata
biraz döner
2 kaşık yoğurt

ara:
bir yeşil elma
bir paket diyet tuzlu bisküvi 146kk imiş

KIZLAR

ben yazıyım hemen kilomu geç kaldım ama arkadaşımın bebe mevlüdü vardı sabahtan beri koşuyorum..
geçen hafta :80600 gr
bu hafta 80000 gr
giden :600 gram hadi 600 lerde takıldık bakalım nolcek

KIZLAR

ben yazıyım hemen kilomu geç kaldım ama arkadaşımın bebe mevlüdü vardı sabahtan beri koşuyorum..
geçen hafta :80600 gr
bu hafta 80000 gr
giden :600 gram hadi 600 lerde takıldık bakalım nolcek

ooo tebrikler canim gayet iyi ya 600 gr,
cizelgenide yenile canim söyle 80 parlasin haftaya en az 79lari görcez varmi dahasi

üzülme canim bende bu hafta bir kilo almisim, regl olduguma bagliyorum artik... seninde öylemi canim öncesi falansa vucut su topluyormus

bitanem16 nerdesin??????

seyhan üzülme canim verirsin tekrarr....

ha bu arada kek yemicem hic merak etmeyin
insallah ya yani kilom ayni kalsa hic bozulmicaktim yine mutlu olacaktim, cokta yemedimki bu hafta

kek hamuruda gayet yagli ve sekerli canikom bende cok severim

he canim yolla cdle :)
eve gelmeden carsiya ciktim biraz dolandim, acligimda gitti
1 dondurma aldim sade onu yedim geldim eve baktim annem makarna yapmis birde balik kizartmis onlardan yemedim, baktim sag sol hic yemek yapmalik birsey yok patlican kabak fasulye falan tembihleyip liste yapim anneme bana sunu sunu al diye olmicek yoksa

sıkma canını seyhancımmm biz birlikte ilerliyoruz ben veremedim yaaa sende oyüzden veremişsindir sempatiksalakcinni
haftaya birlikte eksilcez inş.olumunekankayizsmile

ya canim hatta ben üzüldüm seni gecmisim diye onun icin bu hafta bi kilo aldimki haftaya esit zayiflayabilelim, ne düsünceliyim ama kaydirigubbakcemile5
ah aaah

kismecikler yokkkkkk
sen nerdesin canim bakim?
ben bugün eczaneden civan percemi aldim, ot halince ama ufaltilmis, bir bardak ictim demleyip tadi fena degil,
pakette yaziyor günde 3 defa yemekden yarim saat önce icerseniz istahsizlik icin iyimiskafamçokkarıştı
yemeklerden sonra iste hazimsizlik icin iyimis

ama adet döneminden falan birsey yazmiyor, biz nezaman icecez bunu? ve ne kadar süreyle

ben kaçarrrr....kızlarr iyi hafta sonları...iyi tatiller herkeseeee...öpüldünüzzzzzz....

kaydirigubbakcemile3

bugünki yediklerim (güncellendi)

sabah
1 yumurta kavrulmus, 1 cay kasigi sivi yag ile
1 dilim kepek ekmek
1 kivi
1 fincan bitki cayi

öglen
2 armut
1 dilim kasarli kepek ekmek

ara

sade dondurma 115 kal falan

aksam
5 minik domates 2 yk peynir, düsük kalorili
1 dilim ekmek
bir parca sucuk, cig yedim
1 kase cornflakes kuru
1 bardak civan percemi

1,5 lt su

nemesisi narin kızlar sizde çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

evet canım ee diyet yapıyoz nede olsa evde hep bulundurmak lazım böyle sebzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…