banucum bende aynen senin gibi heyecanlandım yaa, aç kalmıyorsun ben ekmeği sadece sabah yiyorum, selinde demiş zaten karbonhidratı sabahları alın diye, dikkat et banucum meyvelerde de çok karb. var... vereliniortak
aylin geçmiş olsun gülüm, allah korumuş
banucum bende aynen senin gibi heyecanlandım yaa, aç kalmıyorsun ben ekmeği sadece sabah yiyorum, selinde demiş zaten karbonhidratı sabahları alın diye, dikkat et banucum meyvelerde de çok karb. var... vereliniortak
e ozaman sadece sebze mi yicez?????
1 dilim ekmegi de sabah
izlem sne sadece sabah mı yiyorsun ekmegi
ewet canım sadece sabah yiyorum, bu diyette et olayı ne kadar çok yersen o kadar iyi çünkü vücut o proteini parçalamak için karbhidrat arıycak bulamayınca depolanmış yağlardan kullanıcak zaten 3-4 gün sonra istesende yiyemiyorsun diyor selin mide küçülüyormuş yani selinin sayfasını incelerseniz mantığını kavrarsınız arkadaşlar
ewet canım sadece sabah yiyorum, bu diyette et olayı ne kadar çok yersen o kadar iyi çünkü vücut o proteini parçalamak için karbhidrat arıycak bulamayınca depolanmış yağlardan kullanıcak zaten 3-4 gün sonra istesende yiyemiyorsun diyor selin mide küçülüyormuş yani selinin sayfasını incelerseniz mantığını kavrarsınız arkadaşlar
valla gidip bi hassas terazi alcma şimdi heee
ilgincc gercekten....
et derken kusbasi kavrulmus et mi? patlican yemegi icinde kiyma oluyor yoksa ölemi?
kızım alsana bi tane, bizimkininde pili bitmişti bim kampanya yapmış 15liraya dijital almıştı kaç aydır tık demedi maşallah kaydirigubbakcemile3 yani diyeceğim dünyanın parasını dökmene gerek yok çok düşünmenede şakkıdı
15 mi iyimiş valla bunların pilini ben 2-3 milyona alıyom git bitane daha al daha iyi biz zamanında tartıyı 75 liraya almıştık yağını suyunu hesaplıyoda ben yapamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?