80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banucum bende aynen senin gibi heyecanlandım yaa, aç kalmıyorsun ben ekmeği sadece sabah yiyorum, selinde demiş zaten karbonhidratı sabahları alın diye, dikkat et banucum meyvelerde de çok karb. var... vereliniortak

e ozaman sadece sebze mi yicez?????
1 dilim ekmegi de sabah

banucum bende aynen senin gibi heyecanlandım yaa, aç kalmıyorsun ben ekmeği sadece sabah yiyorum, selinde demiş zaten karbonhidratı sabahları alın diye, dikkat et banucum meyvelerde de çok karb. var... vereliniortak

izloş bak bana çok mantıklı geldi bu diyet ve bence üzerine durup çözleim bu işi derim sanada tşkler ayrıca cnmm böyle bir olayı gündemem getiridn

ama kafam karıştı
şimdi 6 ögün beslencez yine degilmi sadece yapmamız gereken ögünlerde karbonhidrat degerlerini azaltmak yani elma yerine 1 salatalık yemek gibi

birde baklagiller ,ekmek,hamurişi ve tatlıdan uzak durmak

neleri denemdikki bunu deneriz bir sürede bu diyetin diger bir güzel tarafı hayatın boynca devam etmek zorund adegilsin bırakabilirisn istediignde

ama deidm ya kafa karıştıryor biraz mesela ıspanak yemegi yedik yada patlıcna nasıl hesaplıycaz?

e ozaman sadece sebze mi yicez?????
1 dilim ekmegi de sabah

hayır bol protein alıyosun süt ürünleri yumurta et tavuk balık yoğurt sebze meyve ama bunlad da az oranda karb. var topmamının kilonu geçmemesi lazım... selintepenin konusunu incelerseniz mantığını kavrayabilirsiniz çok güzel anlatmış diyet başarı öykülerinde 4 ayda 26 kilo veren hatun delikafadulden

ha birde şu var mesela benim 2 köfta kadar et hakkım var bu diyette böyle bir sınır yok snaırım

izlem sne sadece sabah mı yiyorsun ekmegi

ewet canım sadece sabah yiyorum, bu diyette et olayı ne kadar çok yersen o kadar iyi çünkü vücut o proteini parçalamak için karbhidrat arıycak bulamayınca depolanmış yağlardan kullanıcak zaten 3-4 gün sonra istesende yiyemiyorsun diyor selin mide küçülüyormuş yani selinin sayfasını incelerseniz mantığını kavrarsınız arkadaşlar

tskler kaydirigubbakcemile2

abla su linki yine göndersene tekrar okuyayim izlos ablam

ben başlıyorum yarın valla yattı kafama bakalım 1 haftada ne kadar fark etcek
sabah yiyim bend ekmegi sadece 2 dilim

ilgincc gercekten....

et derken kusbasi kavrulmus et mi? patlican yemegi icinde kiyma oluyor yoksa ölemi?

ya izloş valla ben sabahtan bei inceliyom ama sorularıma cvp bulamadım
yada benim jeton geç düşüyor kıııııı

valla gidip bi hassas terazi alcma şimdi heee

kızım alsana bi tane, bizimkininde pili bitmişti bim kampanya yapmış 15liraya dijital almıştı kaç aydır tık demedi maşallah kaydirigubbakcemile3 yani diyeceğim dünyanın parasını dökmene gerek yok çok düşünmenede şakkıdı

15 mi iyimiş valla bunların pilini ben 2-3 milyona alıyom git bitane daha al daha iyi biz zamanında tartıyı 75 liraya almıştık yağını suyunu hesaplıyoda ben yapamıyom

15 mi iyimiş valla bunların pilini ben 2-3 milyona alıyom git bitane daha al daha iyi biz zamanında tartıyı 75 liraya almıştık yağını suyunu hesaplıyoda ben yapamıyom

ewet feryalcim değiştirdik çok uygun fiyata diğerinin pilini, o eşimin oldu benle yarıştığı için tartının üstünden inmiyorda, bizde ayırdık tartıları sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…