80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elma,armut,kayıs,şeftali nekadar degerleir yüksek

yani bu demek oluyorki kısaca yarındna itibaren
pataes
makarna
pilav
dolma
ekmek

veda edicemm

ewet selma abla ama düşük k.b li meyvelerden yenmesi gerekir vudün vitaminsiz kalmaması lazım sebze et ürünleri ve süt ürünleri

hadi bende yatıyorum egeye süt içirdim şimdi inşallah deliksiz uyurda anası da uyur :)

iyi geceler selma abla

günaydın kızlar tartımın pili degişti akşam tartıldım ve 77.5 çıktım yani 600 gr fark etti

evt galiba öyle abla.... göbek olsaydi yakismazdi... biz yine sükredelim kaydirigubbakcemile2

aylincim geçmiş olsun yoksa nazar mı deydi.elbisen çok yakışmış
tsk ederim canim,

izlos ablamm ve masum ablamm, bugünden itibaren yediklerinizi tane tane hepsini yazin, ben tam anlamadim o bayanin rejimini, takip edeyimm....
ekmek k.b yasak yani, protein yencek, yogurt et türleri?
bukadar anladim... ve k.b. düsük olan meyveleri yicez,,
elma muz yasak, ve üzüm sekerli..
gerisi az miktarda?

arkadaşlar meraba ben bişey paylaşıcam bizm sağlık ocagının dr bu karbonhidrat diyetiyle 22 kilo verdi kadın dal gibi o bana söylüyordu kesinlikle unlu gıdalar ve şeker yasak gerikalan her şeyi yiyorum diyordu banada tavsiye etmişti demekki buymuş

aylincim aslınd akrışık evet şu karışık mesela sebzenin puanı 4 ama nekadarı 4?

bende yavaş yavalş başlıycam işte izloşun dediig gibi 1 dilim ekmek yeidm bugün

kalori hesabı yapmıyorusn bunda yaglıda yieyyebiliyorsun ama ben şimdi şöyle düşünüyorum yine 6 ögün beslnecem

ama yediigm meyveleri daha az karbonhidratlı seçicem
eskiden azda olsa pilav makarna pataes yerdim onları yemiycem

ama işte yemeye başlayınca o gıdalrı tekrar alırmıyız verdigimiz kiloyu bilemiyorum

kaydirigubbakcemile2 benimde ilgimi cekti simdi yaaaa

izlos ablamm káptanimiz olarak söylee biiir konusma yapsan öne buyur
bildigin herseyi buraya yazip KIM BANA KATILMAK ISTER de ben parmak kaldiririm :lepi:
ve bir önerim var, bu karbonhidrat rejimine katilanlara ekstra liste yap bence... ozaman farki görrüz... yada listemizde bu rejimi yapan kisilerin niklerin arkasina önüne bir isaret yap, kalp veya yildiz nebilim.... bu sekilde görürüz....

ben malesef bu sabah 2 dilim cok kepekli ekmek yedim...
neyse artik ekmek yemem
...

valla ablam birak pilavi, ben bulgur makarna hastasiyimm......
haklisin geri alirsak kg lari nolucak... kafam karistii...
bende 2 dilim ekmek yedim, cokk kepekli olanindan... hemen wc cikardi.. afedersin

bu diyeti bu hafta bende denicem zaten meyve tatlı çikolata sevmiyorum et yemeyide çok seviyorum bana göre tam pilavda zaaten hç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…