80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün giydigim elbise zayif gösterdi beniii dedim askima... hyr zayiflamissin hakketen dedi hehe

kilo bildirimi yapayim

baslangic 85,2
gecen hafta: 82,5
bu hafta: 82,8

malesef

gecmisi okuyamadim sonra okuyacagim herkese hayirli aksamlar.
aylincim bu arada resimde cok tatli cikmissin canim

kilo bildirimi yapayim

baslangic 85,2
gecen hafta: 82,5
bu hafta: 82,8

malesef

gecmisi okuyamadim sonra okuyacagim herkese hayirli aksamlar.
aylincim bu arada resimde cok tatli cikmissin canim

tskler ablam
özelden mesaj at darkolive

byby

aylincim maşallah canım çok hoş görünüyorsun, bak basenlerinden şikayeti olanların bizim gibi yani elbise giydiğinde çok avantajlı oluyor elma tipi bayanlara göre :))) dimi... biz daha az şikayet etmeliyiz :)

izzloşşşş yaa valla şimdi diyeceksin ki bana ne kalın kafalısın diyeceksin ama
şimdi bu karbonhidrat olayında yine 6 ögünmü beslencez

birde ben 1300 kalorlik diyeti filan unutucammmı ben yaaa

ayyy kusura bakma nolur yaaa çok heycanlandım saçmalıyorumm

selma abla valla iyi fkir izloş sagolsun

ama işte şu sorularada cvp bulursak tam olcak ben sabahtan başlıyorum

hahhaha kız dermiyim öyle bişiy ne anlamadıysan sor tatlişkom

ya öyle kesin şöle böle yiycen yok aslına bakarsan ama ne yediğin önemli, k.b sıfır olanlardan daha çok tüketmeye bak bende heyecanlandım inandım çünkü çok mantıklı

ay valla kendimi angut gibi hissettim birden sabahtan beridir buna bakıyorum kafayı yedim heee

ya dedim ya işte mesela 1300 kalorilik diyate takılmıycam mesela degilmi

artık yedigim karbonhidratları hesaplıycamm 2 hafta deneyim bakalım

selma abla valla iyi fkir izloş sagolsun

ama işte şu sorularada cvp bulursak tam olcak ben sabahtan başlıyorum

canım sen herşeyi boşver bu zamana kadar öyle denedik birde bu şkilde deneyelim vücudun çalışması açısından çok mantıklı

sen sabah 1 dilim ekmek yumurtalı filan bi başla aralarda kiraz ye çilek ye şeftalinin puanı 14 mesela ben bilmeden 2 tane yemiştim geçen gün işte et ye balık tavulk yanında yoğurt böyle diyete can feda vallahi saolsun selinde çok yardım ediyor

kesinlikle haklısın cnm selindende yardım alırız sen samimisin sanırım
ben sosili yumurta yiycem sabahh çok özledim hee sosisi

izloş bu sayede bide istanbula giderken 75 i görüyormusum dile benden ne dilersen bacuuuuuu

tatlı krizi tututyormuş 3 gün sonra ama artı dayanırız yaa deidign gibi nelerden vazgeçmedikk

kıss en güzelide doyana kadar tavuk cigeri yiycez hehehehe

izloş bu sayede bide istanbula giderken 75 i görüyormusum dile benden ne dilersen bacuuuuuu

wallahi benimde temmuza kadar pantolonda 40 bedene girmem lazım çığır açıcam hayatımda 2 haftadan ne olcak şekerim arada kontrol ederiz kilomuzu korma ne kadar protein alırsan o kadar iyi diyor yapanlar kaydirigubbakcemile5

cnm ben yerimde saymaya yada 300 grlarla ugraşmaya alıştım hiç veremesemde beni çok etkilemez en azındna denemiş olucam ve ümitliyimde

27 eylülde benim kuzucuklarımın dogum günü
valla 65 kilo olup kırmızı bir elbise almak istiyorum hayal gibi geliyor ama sanki bu diyetle o rakama yakın olcam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…