yav ben bu listelerle ugrasamam valla yaa
ben bu diyeti yapıcam arkadaş, listeden takip etmesi zor demişsiniz ama zaten yaz mevsimi yenen herşey belli yanii, bana çok eğlenceli geliyor ama bende diyetin işe yarayıp yaramadığını görebilmem için bugünden itibaren sıfıra yakın yiyecekleri yani 20 puanı geçirmiycem k.b bakalım 1 hafta sonra neler değişecek :1rolleyes: :1rolleyes:
izloşş mesela salata yedin nasıl hesaplıycaksın 0 mı degeri
bende şimdi karbonhidrat değilde not hesaplama teylaşı var teşekkür alcakmıyım almıcakmıyım diye ee karneler yaklaştıdua edinde şu teşekkürü alayım yine ilk dönem almıştım
kızlar çok önemli bir nokta, vücut kişinin günlük enerji ihtiyacını karşılayabilmek için önce şekeri harcarmış ee biz sadece meyvelerden alıyoruz şekeri bulamayınca yediklerimizi yakmak için yağları ve kb leri arıycak ee onları da sınırlı aldığımıza göre depolanmış asırlık depolanmış yağlarımızı harcıycak bilmem anlatabildim mi yani k.b yi sınırlı aldığımız için vücut tatlı isteyebilir ama direnicez selin demiş ki 2-3 günde alışıyorsunuz aman diyim tatlı k.b yemeyin yoksa hayatınız boyunca ŞİŞMAN KALIRSINIZ((
kızlar ne diyeti bu böyle ?
aylin geçmiş olsun dolaba çarpmışsın galiba ciddi birşey yoktur umarım
siyah elbisede zarif durmuşsun
[
kuşum bak çok kolay salatana ne koydun mesela orta boy bir marulun puanı neymiş 6 diyelim 2-3 yaprak yiyosan 1 puan say domates y.biber koyduysan onları da say o şekilde
sebze puanlarının porsiyon değerleri yani 2 kepçe filan ama şeker yasak aklında olsun zinciri kırmayalım bakalım 1 hafta ne olcak kiraz filan ye 12-13 tanesi 6 mı 8mi ney öle bişiy
:) inşallah alırsın fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?