nemesis bence olur canım 1 dilim ekmekle
kaptannn masummm
hatun23 nikli bayann 10 günde 5 kg verdim diyoo
gercekmi bbu yaa
nemesis hadi bakalım inşallah alırsın canım, e-okuldan göremiyormusun notlarını puanlarını hesapla ama belki öğretmenler bütün notları vermemişlerdir...
yaa ben senin adının feryal olduğunu biliyorum neden nemesis diyorum ki sempatiksalakcinni bu diyeti düşünüyorum ya şimdi kafam daldı sositososito
masumm bir msj yazdım sana az önce ama gözden kaçtı sanırım 5 fincan yeşil çay çok değilmi canım?
nemesis belki sporu çok yapmadığın için incelme olmamıştır o yüzden olabilir canım kilo gitmiştir ama toparlayıcı birşey yoktur.
kızlar bu diyette öğün filan yok ne zaman acıkırsan o zaman yiyorsun kalori hesabı da yok yeter ki k.b kilonun 20 puan filan altında kalsın o zmana verirsiniz diyor arkadaş... ama şekere ve yağa çok dikkat edin zinciri kırmayın özellikle de şekere
meyvelerden en masumu kiraz ve çilek listede herşey var kilosu fazla olanların işi daha kolay aslında sempatiksalakcinni
spor ben hiç spor yapmadımki ama bi beden küçük pantolonlarım oluyo ama son günlerde birazda olsa yapıyorum spor daha toparlarım ben etim çok sıkı benim ya bide benim kemiklerimde çok ağır basıyo hiç kimse kilomu söyleyince inanmıyo ondan böyle olabilir
bide annem televizyonda duymuş yürümek hiç bi zaman zayıflamak için yapılmazmış hiç zayıflatmıyomuş sadece sağlıklı yaşam için ağrılar içinmiş sadece spor yapmak zayıflatıyomuş ama ben inanamadım sonuçta yürüyünce kalori kaybı oluyo
fıstık yürüyüş zayıflatıyor çünkü efor harcıyorsun ben yürüyüşle zayıfladım ( nasılmı) yürüyüş yaparken kalp bir hormon salgılıyor adı neydi hatırlamıyorum ve bu hormon vücudundaki yağların yanmasına sebep oluyor
sadece yürüdüm bu hafta fazla yürüyemedim o yüzden de fazla veremedim haftada 4 kez yürüdüğümde çok iyi sonuçlar alıyorum
75 olunca egzersiz hareketlerine başlıycam şimdilik sadece yürüyor ve fitness yapıyorum ( buda yine yürüyüş gibi birşey fitnesi ayakta yapıyorum aletli değil yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?