80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptannn masummm

hatun23 nikli bayann 10 günde 5 kg verdim diyoo
gercekmi bbu yaa

ay izlem diycekki şimdi yeterrrrrrrrrr bıktım sizdne
ben bişiy dmeeidm sizde duymadınız diycek kıza kafayı yedirttik valla

Sağol canım, ben kilo vermem durduğu zamanlar vücudumun dengesini bozuyordum bir ya da iki öğün, buna vücudu kandırmak deniyor, yememen gereken birşeyler ye bir öğün de olsa. Canın ne çekiyorsa ye mesela, sonra aynen devam. Ya böyle ya da tek çeşitle beslen bir gün, ondan sonra kilo kaybı devam ediyor.

bide o selin böyle demiş demekki kilo verme durduğu zaman böyle yapalım bu çok iyi bi fikir

nemesis hadi bakalım inşallah alırsın canım, e-okuldan göremiyormusun notlarını puanlarını hesapla ama belki öğretmenler bütün notları vermemişlerdir...

yaa ben senin adının feryal olduğunu biliyorum neden nemesis diyorum ki sempatiksalakcinni bu diyeti düşünüyorum ya şimdi kafam daldı sositososito

nemesis hadi bakalım inşallah alırsın canım, e-okuldan göremiyormusun notlarını puanlarını hesapla ama belki öğretmenler bütün notları vermemişlerdir...

ya işte hepsini girmemişler ama alcak gibiyim

yaa ben senin adının feryal olduğunu biliyorum neden nemesis diyorum ki sempatiksalakcinni bu diyeti düşünüyorum ya şimdi kafam daldı sositososito

olsun izlem abla bu diyetler hesaplar hepimizin kafasını karıştırdı ama alışılır ya benim ezber gücüm kuvvetli

nemesis belki sporu çok yapmadığın için incelme olmamıştır o yüzden olabilir canım kilo gitmiştir ama toparlayıcı birşey yoktur.

masumm bir msj yazdım sana az önce ama gözden kaçtı sanırım 5 fincan yeşil çay çok değilmi canım?

kızlar bu diyette öğün filan yok ne zaman acıkırsan o zaman yiyorsun kalori hesabı da yok yeter ki k.b kilonun 20 puan filan altında kalsın o zmana verirsiniz diyor arkadaş... ama şekere ve yağa çok dikkat edin zinciri kırmayın özellikle de şekere

meyvelerden en masumu kiraz ve çilek listede herşey var kilosu fazla olanların işi daha kolay aslında sempatiksalakcinni

nemesis belki sporu çok yapmadığın için incelme olmamıştır o yüzden olabilir canım kilo gitmiştir ama toparlayıcı birşey yoktur.

spor ben hiç spor yapmadımki ama bi beden küçük pantolonlarım oluyo ama son günlerde birazda olsa yapıyorum spor daha toparlarım ben etim çok sıkı benim ya bide benim kemiklerimde çok ağır basıyo hiç kimse kilomu söyleyince inanmıyo ondan böyle olabilir
bide annem televizyonda duymuş yürümek hiç bi zaman zayıflamak için yapılmazmış hiç zayıflatmıyomuş sadece sağlıklı yaşam için ağrılar içinmiş sadece spor yapmak zayıflatıyomuş ama ben inanamadım sonuçta yürüyünce kalori kaybı oluyo

bendeee yapiyorummm bu rejimiii

bugün 1 dilim cok kepekli ekmek yedim =25 puan sanirim

sen 30un altinda kal demissin.... tmm 5 puanim daha var...

bide demiski selin abla, sabah alin karbonhidrati...

:1hug: insallahhh ise yarar be ablammmmmmmm........

insallahhh incecikkk olucam nisanligimda süper görünücemm insallahhhhhhh yaaa

meyveli yogurtlarr oluryaa hanii. onlar kac puan oluyor??? karbonhidrat varmi onlarda izlem abla

darkolive an fazla 3 fincan yeşil çay fazlası zararlı diğer çaylardan da içiyor masumm

masumm canım 75 olursun istanbula gelene kadar biraz rahat ol stres yapma güzel veriyorsun bence

fıstık yürüyüş zayıflatıyor çünkü efor harcıyorsun ben yürüyüşle zayıfladım ( nasılmı) yürüyüş yaparken kalp bir hormon salgılıyor adı neydi hatırlamıyorum ve bu hormon vücudundaki yağların yanmasına sebep oluyor

sadece yürüdüm bu hafta fazla yürüyemedim o yüzden de fazla veremedim haftada 4 kez yürüdüğümde çok iyi sonuçlar alıyorum
75 olunca egzersiz hareketlerine başlıycam şimdilik sadece yürüyor ve fitness yapıyorum ( buda yine yürüyüş gibi birşey fitnesi ayakta yapıyorum aletli değil yani)

nemesis benim giden kilolarımın hepsi yağlardan gitti biraz vücudum toparlandı sanırım buda fitnesten kaynaklanıyor

evet işte bende onu dedim sonuçta efor harcanıyo yengemin diyetisyenide öyle demiş yürüyüş zayıflatmaz diye televizyondada ama onlar heralde bu toparlanmadan bahsediyo olabilirler eforu saymadılarmı ne ama bende yürüdüm bu diyet yaparken 2 km falan ama olsun oda bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…