80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy pardon o zmn yaa :$
Gecen haftanin üzüntüsü hala icimde olduqundan bunu bu haftanin sandim (
Cok utandim simdi

kizlar iyi aksamlar bugun cok yogundum. Simdi hemen yediklerim ve yiyeceklerimi yazip kaciyorum. bu seferde evdeki isler beni bekliyor.. Pazar isimizde aradan cikardim onlar yerlesecek. Yikanacaklari yikiyacagim yarin gun var yapamam..
sabah: 2 dilim koy ekmegi, cok az peynir, 3 ad.y.zeytin, domates,salatalik
ara: 1 avuc kuru uzum ve leblebi
oglen: cok az corba, az semizotu yemegi, lapa olarak hazirladigim princ pilavi uzeri az kuru
ara: 1 tek altinbasak biskuvi ile 2-3 ad. cilek
aksam: bakla yemegi, kestirmeli corba, azcik da keskek

selam kızlar, ben de yediklerimi yazayım, yarın misafirim var pasta börek falan yapıcam, giremem heralde.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light dil peyniri, 5 cherry domates, 4 zeytin
ara: 2 tane bisküvi
öğle: 1 su bardağı haşlanmış makarna, 2 kaşık nohut, 1/2 kk peynir, 4 kokteyl sosis, 4 cherry domatesten salata
akşam: 1 kase çorba, 1 kase susuz cacık
ara: çilek
3 lt su ve 2 fincan yeşil çay
hepinizi öpüyorum, handeryacım listeyi merakla bekliyorum.

slm arkadaşlar... kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenler de üzülmesin yavaş gitsin ama gitsin yeter.. beni tebrik edenlere de teşekkürler ediyorum .. umarım verdiğimiz kilolar geri gelmez... herkes istediği kadar verir kilolarını...
yediklerimi yaziim bende...
sabah----1 dilim kepek ekmek,domates salatalık,1 kaynamış yumurta,3 tane zaytin,şekersiz çay(lapanın acısı çıktı sanırım)
ara-------- -
öğlen-----4 kaşık bezelye yemeği, 1 çimdirik kepek ekmek üstü 1 çay kaşığı bal(canım çekti valla)
ara-------- 1 tane elma
akşam--- 3 kaşık bezelye,3 kaşık pilav,3 kaşık vişne hoşafı(kendi imalatım:)))
ara-------- 1 top dondurma

2 kilo verdim diye fazla mı yemişim bugün sizce???

bu arada lavitam,selma,ceren,serra,handerya,alnağme..... ayy arkadaşlar bikaçisim yazıp bugün giremedim iyisiniz umarım dicektim.. baya arkadaşım olmuş benim kaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir... 23 nisan çalışmalarımız var okulda kızımın...
onunla kalıyorum gündüzleri birkaç saat dah.. o yüzden giremiyorum pek gündüzleri....
avukat oluca 23 nisanda sositososito ... inşallah ilerde de görürüm çocuğu olan herkes de görür inş. okuyup iyi biyerlere geldiklerini :Saruboceq:

ben yokken kaynatıyonuzz ..ben girince kimse yok :))
bende gidiyorum işte.. gece girmeye çalşırım yine...
handeryacım canımmm listeyi merakla bekliyoruz... kolay gelsin şimdiden sana... uğraşıyosun bizim için sağoll...

guzum ben burdayim:) ama canim gircen internete, ben bilgisayarin basinda oldummu oda wii oynuor bu sever tv izliyemiorum:)

hemen yediklerimi yazim, gece gircem yine fistiklaaar

sabah: bir dilim cavdar ekmegi + labne peynir

ara: -

ögle: iki kepce sehriye corbasi bir dilim cavdar ekmek

ara: yarim elmaaa

aksam: bir kepce sehriye corbasi, 4 tekirdag köftesi bir kasik yogurt

ara: elmanin diger yarisi:)

1 saat yürüyüs 5.0 speed ve 15 incline la yürüyüs:)
minder harekteri:)

hemen yediklerimi yazıyim,
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği (evde yaptığım için biraz büyük bir dilim oluyo) beyaz peynir, 4 tane yeşil zeytin, domates

öğle: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 tavuk baget, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: 2 yulaflı bisküvi 1 grisini 2 kuru kayısı

akşam: 1 kase kereviz saplı makarnalı çorba, 1 kase yoğurt

ayyy canim ablam sagoll yaaa.... yok kilolu degilim öyle, ama tabi bu kiloda kalirsam yas ilerledikce genislerim sanirim???? bilemiyorum, ama gercekten 81 kiloyken bile süperdim. 78 olsam yeter banaa, 70 yakismaz bana kemik kalirim :)

kızlar ben yanlız kaldım burda ama genede yazim yediklerimi
sabah.2 kaşık yumurta yedim tavada yapılmış 2 dilim domatez 2 zeytin 2 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek
öğlen 1 avuç çerez yemek yiyemedim performans ödevi yaptım
akşam.gene bişey yemedim ödev anca bitti şimdide geç oldu diye bişey yemiyorum sadece 1 salatalık yedim
bu hafta daha öncede söylediğim gibi düzenli diyet yapmadım genede 600 gıram vermişim hayret ettim demekki dikkat etsem baya bi kilo vercem neyse benden bu kadar herkeze iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar..yazdıklarınızı birazdan okuycamm..ben bu hafta 1 kg vermişim:teytey: demek ki gittikçe kg verme yavaşlıyor.
ilk hafta--2
ikinci hafta--2
üçüncü hafta--1,5
dördüncü hafta--1kg verdim.inşallah haftaya yarımmkg olmaz.ama öyle mutluyum ki anlatamam kızlar.bugün güne gittim.ordakiler adeta peşimde koştular.nasıl bu kadar zamanda böyle inceldin anlatacaksın diyolardı:)))harika bi duyguu:teytey::teytey::teytey:

canım tebrik ederim devam ben yarın enneme gidiyorum inşallah kiloyla dönmem

kızlar şimdi yatıcam dedim şöyle bir bakiyim biraz moralimm bozuk ondan fazla giremedimm benii affedinn neyse fırsat buldukça girerimm sabah 76 çıktımm akşam karnım tok tartıldım yine aynı ben anlamadım bu işten bir şey 4 gündür kabızlık problemim varr ne yapçam bilmiyorumm kızlarr yaa

kuzucuklar selam sanki herkes kilo bildirimi yapmadi gibime geldi. ben yarin hollywood diyetine basliycam iki gun ne edecemmirmirmirmir hafta ici yapamam is var anca haftasonu yapabiliyorum bakalim aslinda bir kac kisi ayni diyeti yapsak acaba arada ne kadar kilo farki olur.bu diyetle ben 1 haftada 1.5 2 kiloya yakin vermistim

ya qecen hafta da ekLenmemişti kiLo deişimim.. bu hafta da deişmemiş... ya Sevk heves faLan kaLmio ama insanda yaaaaaaa
qecen hafta da o kadar isyan ettim düzeltiLmesi icin bu hafta da ayni sey oldu : ((

Bunları yazarken keşke bu hafta kaç kilo verdiğini de yazsaydın be,2 hafta da 3 kilo onu önceki gün sayfalarından buldum ama bu hafta ne kadar verdiğini inan senin tüm msjlarını aratıp hesap yaptım ayın 11 de 85 kg demişsin başka bir topikte ona istinaden 2 kg diye bir çıkarım yaptım ama inan çok zamanımı aldı gece gece!

Kızlar eski listeyi herkes önceki hafta kaç olduğunu görsün diye özellikle son gün ekliyorum ama bazı arkadaşlar ne dediğini unutuyor galiba bende şaşırıyorum ne yazacağımı tek tek msj aratmak zorunda kalıyorum,bakın bu saat oldu halaaaa bitmedi liste haftaya lütfen geçtiğimiz hafta kilonuza bakın ona göre bu hafta şu kadar kilo verip şu kilo oldum şeklinde yazın ,ben eski listeye göre yenisini düzenliyorum hbriniz olsunnnn!:uhm:kafamçokkarıştı

Lolo listeye yazdım adını ama ilk kilon kaçtı,şimdi kaç oldun ideal kilon ne belli değil 600 gr verdim demişsin tatlım nasıl yani???
Joenil takip ediyorsun topiği biliyorum canım ama cumadan cumaya tartıldığımızı bilmiyorsun sanırım,girmişsin bugün ama naptın bu hafta yazmamışsın!!!

Son düzenleme:

Kıslarrrrrrr taptaze listemiz vatana millete hayırlı olsunnnn! Ay çok uğraştım bu hafta nolur açık ve net yazın şu kiloları eski tabloyla uyumlu olsun,turuncu olanlar bu hafta kilosunu bildirmeyenler haftaya da girmezlerse silcem,lolo canım sen bu hafta topiğe alış haftaya da bilgilerini ve yeni kilonu söylersin eklerim ok! çok uykummm geldiiii ben yatarrrrr...
Herkese günaydınnnnnn!

daha kimse uyanmamış ama yine de herkese günaydın..
handeryacım liste için çok teşekkürler canmmm... çok uğraşmışsın yine.. bizim için gece uykundan feragat ediyosun .. yavrun ve eşinle uzun mutlu bir ömür diliyorum sana... hepimize tabiki.. :Saruboceq:
bu hafta da 3 birincili liste.. ama sölemeden geçemicem kendmi birinciler arasında görmek güzel...

günaydıınn..handeryacım liste için ellerine sağlık canım..bebeg,cehennem fatene sizleri de tebrik ediyorum..hep bu azimle devam etmenizi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…