aylincim örnek liste filan verme istersen ben adresi nasıl birşey olduğunu anlattım zaten, incelemeden deneyen olur proteinle ilgili bir rahatsızlığı olan olur yani gerek yok, ben bilerek vermedim zaten adres belli... isteyen inceler hazırcılık iyi bişiy değil emek vermek lazım dimi canım
Kızlar sİze bİrŞey sÖyleyecegİm ayıp olmassa ben hİÇ hayatımda cİger yemedİm ama sİz bahsedİnce merak ettİm nasıl tadı bİrde ne cİgerİ
ayy abla ne ayıbı aşk olsun valla izloşla bizim fiks yemegimiz ciger tavuk ciger yapıyoruz biz güzel oluyor
Kızlar sİze bİrŞey sÖyleyecegİm ayıp olmassa ben hİÇ hayatımda cİger yemedİm ama sİz bahsedİnce merak ettİm nasıl tadı bİrde ne cİgerİ
başım dönüyor bi halsizllik var bugün üsütmde
aylincim çok hoşsun devam cnm
meyve yogurtlari severek yiyorum ya benn... onlarda karbonhidratt varmiii yaa
ha gayret aylincim, iyi görünüyorsun,
meyveli yoğurtlar içinde şeker olmamak kaydıyla tüketebilirsin sanırım canım bi zararı olmaz
seker olmadigini nerden anlicam onu bilmiom istee
karbonhidrat
yag
protein diye yaziolarya ve kalori
hangisinde yaziyorki
BAHARNAZ canım senide tebrik ediyorum kolay gelsın temizlik yapıyorsun galiba ben bu gün iş yapmadım izinliyim kendim kendime izin verdim temizlik yok bu gün
aylin
şimdi tabloyu yapıyorum da, tablo pek önemsenmiyor gibi geliyor bana herkes bir kere bakıyor sonra 1 hafta yok nasıl motive ederki bu insanı güncellenmiyor bile :sinifsinif:
ee tadından anlarsın be canım, meyvenin şekeri bellidir zaten aşırı tatlı ise şeker vardır, bence şeker vardır içinde ben yemiyorum ama sadece meyve şekeri ile yapacaklarını tahhmin etmiyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?