80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sıze bırŞey sÖyleyecegım ayıp olmassa ben hıÇ hayatımda cıger yemedım ama sız bahsedınce merak ettım nasıl tadı bırde ne cıgerı

tabi hakılsın izlemcim yalinci zaten anladıgım kadarıyla yapa yapa ögrencez bunu

Kızlar sİze bİrŞey sÖyleyecegİm ayıp olmassa ben hİÇ hayatımda cİger yemedİm ama sİz bahsedİnce merak ettİm nasıl tadı bİrde ne cİgerİ

ayy abla ne ayıbı aşk olsun valla izloşla bizim fiks yemegimiz ciger tavuk ciger yapıyoruz biz güzel oluyor

BAHARNAZ canım senide tebrik ediyorum kolay gelsın temizlik yapıyorsun galiba ben bu gün iş yapmadım izinliyim kendim kendime izin verdim temizlik yok bu gün

Kızlar sİze bİrŞey sÖyleyecegİm ayıp olmassa ben hİÇ hayatımda cİger yemedİm ama sİz bahsedİnce merak ettİm nasıl tadı bİrde ne cİgerİ

yok ayıp olmaz selmacığım ben una bulayıp arnavut ciğeri gibi kızartıp yapmıyorum, bol kuru soğanlı domates yeşil biber yapıyorum tavuk dana farketmez denemeni tavsiye ederim tam az k.b siz bir öğün geçmiş olur aklinialirimsmile

bu 14 mayis 93,2 kilo ile...

bu da 89,7 kilo ile...

dikkat ederseniz üzerimdeki kot yelek mi diyorsunuz ne diyorsunuz, kapandiiiii, hemde zorlanmadann
ay nasilllll sevindim anlatamamm, az önce sebze aldimm, pirasa fasulyee, yogurttt, sürme peynirr, kepek ekmegii yeni rejimimiz icinn..

meyve yogurtlari severek yiyorum ya benn... onlarda karbonhidratt varmiii yaa

ha gayret aylincim, iyi görünüyorsun,

meyveli yoğurtlar içinde şeker olmamak kaydıyla tüketebilirsin sanırım canım bi zararı olmaz

seker olmadigini nerden anlicam onu bilmiom istee

karbonhidrat
yag
protein diye yaziolarya ve kalori
hangisinde yaziyorki

aylin

şimdi tabloyu yapıyorum da, tablo pek önemsenmiyor gibi geliyor bana herkes bir kere bakıyor sonra 1 hafta yok nasıl motive ederki bu insanı güncellenmiyor bile :sinifsinif:

seker olmadigini nerden anlicam onu bilmiom istee

karbonhidrat
yag
protein diye yaziolarya ve kalori
hangisinde yaziyorki

ee tadından anlarsın be canım, meyvenin şekeri bellidir zaten aşırı tatlı ise şeker vardır, bence şeker vardır içinde ben yemiyorum ama sadece meyve şekeri ile yapacaklarını tahhmin etmiyorum bilmiyorumkismile

BAHARNAZ canım senide tebrik ediyorum kolay gelsın temizlik yapıyorsun galiba ben bu gün iş yapmadım izinliyim kendim kendime izin verdim temizlik yok bu gün

saol canım evde hazır kimse yokken yapayım dedim. sen tatil ilan etmekle iyi yapmışsın hafta içinde yaparsın boşver.

aylin

şimdi tabloyu yapıyorum da, tablo pek önemsenmiyor gibi geliyor bana herkes bir kere bakıyor sonra 1 hafta yok nasıl motive ederki bu insanı güncellenmiyor bile :sinifsinif:

ay ablam yapmamizlik etme nolur, ben kayit ediyorum listelerii...
hep bakarimm...

sen yapmak istemiyorsan ben bile yaparim sorun degil yeterki söle sen...
ben listesiz yapamam...

hmm ozaman yemiyimmm

bugünkü yediklerim

sabah 08.30 ılıksu-kayısı
9 da 1 dilim çavdar ekmek 2 kk peynir 3 zeytin 1 çayk çukulata
11 de yeşil elma
1 de 5 kaşık türlü 1 dilim çavdar ekmek 2 lokma beyaz ekmek canım çekti :)
saat 3 te minik bir dondurma yedim :))
saat 5 te 4 minik grissini 1 kk peynir
akşam 7: 30 da 2 kanat ızgara ve bol salata yiycem
akşam 9. gibide 2 dilim karpuz

1,5 lt su 2 yeşil çay 45 dk fitness bunlar şimdilik
az sonrada 45 dklık yürüyüşem gidicem

NALCY nerelerdesin menümü yorumlamıyorsun canım ya unutma bizi

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine recel, 1 yumurta
ara: yesil cay ve 2 kk peynir
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) yanina 1 kagse yogurt yicem ve salata, (pilav asla yemicem)
ara: yesil cay

karbonhidrat nekadar oldu simdi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…