80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek (24p), üzerine recel (14p), 1 yumurta (0)
ara: yesil cay ve 2 kk peynir (1)
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (52p, bunu bilmiodum iste bidaha fasulye yemicem) (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran (250gr yogurt 12 p=150gr 7p diyelim)
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) (200gr diyelim=4p) ve salatalik 2 tane (8p), (pilav asla yemicem)
ara: yesil cay

=24, 14, 1, 52, 7, 4, 8, === 110 aboooooowww yanlismi yapmisim yavv???

fasulye yemek iyi olmadiii

izlemmmmmmmmmmmm ablammm dogrumu hesaplamisimm

fasulye yasak demi

abla fasulye derken kuru fasulye mi kast edilmis????????

ben taze fasulye yedim, listede göremedim puanini ozaman?

DENıZCıĞıM TEBRıK EDERıM ŞEKERıM, KENDıM KıLO VERMıŞ GıBı SEVıNDıM VALLAHıı AYNEN DEVAM ÖZELLıKLE NALCY BAHARNAZ VE NEMESıSı DE KUTLUYORUM 1 KıLO ÇOK GÜZEL 1 HAFTADA...

RESıM KOYMAYANLAR VAR KIZLAR ÖZELLıKLE ÖNCESı VE SONRASI OLARAK KOYARSANIZ DAHA MAKBULE GEÇER :)))

KIZLAR 4 KıŞı BANA ÖZELDEN MESAJ BıLDıRıMıNDE BULUNMAMIŞ ONLARI SABıT BIRAKTIM LÜTFEN HER CUMA ÖZELDEN BANA KıLO BıLDıRıMıNDE BULUN...

YOK AYLıN 110 DEĞıL AMA GENE BıRAZ FAZLA KAÇMIŞ KıLONUN 30 PUAN FıLAN ALTINDA KALMAN GEREKıYORMUŞ akannehir

BENDE SAYCAM ŞıMDı BU BANA ÇOK EĞLENCELı GELıYOR YAA

YOK AYLİN 110 DEĞİL AMA GENE BİRAZ FAZLA KAÇMIŞ KİLONUN 30 PUAN FİLAN ALTINDA KALMAN GEREKİYORMUŞ akannehir

BENDE SAYCAM ŞİMDİ BU BANA ÇOK EĞLENCELİ GELİYOR YAA

alla hallah kafam karistiii...... ozaman ekmegi tam kesmem lazim galiba????

2 bardak ayran daha ictim....
neyse birinci günüm...
yarin daha cok dikkat ederim...

fasulye 4 puan mi eminmisin

abla sende menünü yazoip sayarmisin merak ettim

KIZLAR BU HANIMLARI DÜNYA BASEN GÜZELLERı SEÇıYORUM :))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

BUNUDA DÜNYA GÖBEK GÜZELııı :))))))))))))) :lepi:

sabah 9.30 da: 2 dilim kepekli ekmek (24p), üzerine recel (14p), 1 yumurta (0)
ara: yesil cay ve 2 kk peynir (1)
öglen 15 de: 1 tabak taze fasulye (4p) (1 yk zeytinyagiyla, 1 domatesle, 1 soganli pisirdim)
ara: 150gr yogurtla yapmis oldugum Ayran (250gr yogurt 12 p=150gr 7p diyelim)
aksam: 2 but tavuk (tavada tavuk baharatiyla kizartilmis) (200gr diyelim=4p) ve salatal (10p), 2 ayran (14p)
ara: yesil cay

24,14,1,4,7,4,10,14 = 78 puan

abow cok olmus... ayran pek fazla icmiyim... onun yerine peynir daha iyi olucak... ekmegi kesmek lazim tamamen... veya 1 tane... recel hele tam kesicem o kesin... ozaman olucak gibi... anladim bu isi ben

bende geldim yemeğimi yedim yemekte aslında çok yedim gibi görünsede normal bakın ne yediğimi sayayım
sabah;1 tane yağsız kabaklı gözleme,domates,salatalık,lor,yeşillik
ara;1 bardak form çayı,çok az kuru üzüm avucumum çeyreği kadar
öğlen;3 tane domates,3 tane biber közlemesi 2 yemek kaşığı yoğurt,1 kaşık makarna
akşam;2 kepçe çorba,1 buçuk kepçe bezelye yemeği,2 kaşık yoğurtlu semiz otu salatası,normal salata,yarım lavaş
ara;1 bardak form çayı

darkolive ellerine sağlık canım listre güzel olmuş resimlerde güzel göbekli olan fenaaa
etekli olanın baseni güzel :) pardon beli bende ince bellere hastayım

bu 1 kiloda ne hallerle verildi geçen hafta durmuştuk çok şükür verdik bu hafta regl sonrası tabi birde maydonoz suyu filan içtim fayda gösterdi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…