80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nemesis çok gibi görünmüyor canım ya ne güzel bol bol sebze yemişsin

yaa bana çok gibi görünmüştü ama bugün çok yürüdüm ya su içinde kaldım resmen nefes nefese geldim gözlerim karardı uyuya kaldım çok yoruldum bugün bu arada kesin alıyom teşekkürü çok mutluyum diyete daha bi sarılırım bu hırsla sınıfta 2 kişi alıyo zaten biri ben seneye kilo verince almazsam iyidir öss sıkıntım olcak ama bugünlerde geçerrr

bide ben hep sebze yerim et yemediğim için tek besin sebze yemediğim bi tür yoktur sebzelerde aç kalsam ağaç yaprağı kavurur yerim o derece otculum

menümü yazayım bugün ilk günüm

sabah
1 bardakk süt
1 incir

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
bol peynir

öglen
tavuk ciger
salata
yarım kase şehriye çorbası

ara
1 kase yogurt
1 salatalık

ara
1 minik büskivi (dayanamdım)

akşam
kanat ızgara
yogurtlu mantar sote
közlenmiş biber
domates

yatmadan
1 bardak süt ve çilek yiycm

ne ara yedin kız bu kadar şeyi

mantarda da sanırım biraz fazla k.b yasakkelime

birde ben yazayım bakim...

sabah koca 2 bardak ılık su

yarım domates, 3
salatalık, 4
biraz peynir, 1
3 zeytin 1 yağsız 1
sahanda yumurta 0
2 yemek kaşığı yoğurt 2
1 dilim ekmek 112

3 yeşil erik tatlıydı tadı ağlamak istiyorum 4+4 8

1 bardak rezene çayı 0

1 tavuk butu kemirdim 0
2 kaşık yoğurtla 2

3yemek kaşığı kadar da taze fasülye... 4

3 litre kadar su... yarım saat ege gezdirme

sayın bakalım kızlar
:))

34 oldu sanırım iyi gibi eriği yemeseymişi iyiymiş o kadar önemli değil belki ama, benim iradem açısından çok önemli

Son düzenleme:
ben geldim izlem ya şu senin cigerden bulamadım carşıda her girdigim yerde bitmiş yarın ilk iş onu bulmak baharnazın erikli tarcınlı cayından birde mısır patlagından aldım PÖRTLEMİŞ MISIRLI sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

fasülye yedim ablam, tavuğu 6 gibi yemiştim acıkmadım aslında da taze fasülye yedim 2-3 yemek kaşığı kadar ekmeksiz mis gibi kepek ekmeği vardı sıcacık ama yemedim vallahi...

ewet selma ablam, ciğer güzel oluyor bazıları hiç sevmiyor bazıları da benim gibi baylıyor bakalım sen sevecekmisin taze getiriyorlar zaten bitiyor hemen yürekli ciğer al içince yüreği de olsun süper oluyor amaninn ne caniyiz yaaa sempatiksalakcinni

izloş ben ne zman ciger alsam aklıma sen geliyosunn

valla mantar kb bilmiyorum yedim
ama senn menün bana az geldi cnm çok az yemişsin

bende akşam tavuk kanat kaçırdım biraz valla bu diyeti yapıyorum ama kilo almaktanda korkuyorum

izloş ben 94 saydım yaaaaaa
allahım bune böle ekmek yesem daha iyiymişş

0 karbonhidrat olan bi kanat birde yumurta yemişim hepsi karbonhidratlıı
eee ne olcka böle yine karıştırıdm ben

izloş ben 94 saydım yaaaaaa
allahım bune böle ekmek yesem daha iyiymişş

0 karbonhidrat olan bi kanat birde yumurta yemişim hepsi karbonhidratlıı
eee ne olcka böle yine karıştırıdm ben

canım alışıyorsun, sen neden şu 6 öğüne taktın ki kalori hesabı yok burda, 2 hafta deneyelim kilo alırsak da eski düzenimize döneriz ben zaten bene bu şekilde besleniyordum ama öğlende ekmek yiyordum akşam içinde pirinç olan bişiy de yiyordum bunları kaldırdım birde meyvelere dikkat ediyorum alkisalkisalkis bu kadar :1shok:

selam herkese o kadar cok alinti yapmistim ki benim nette bir sorun oldu kapandi ve hepsi silindi.
o yüzden aklimda kalanlari yazayim.
aylin cim gecmis olsun canim
masumm bende senin afacan gibi dis cikariyorum
darkolive canim liste icin ellerine saglik
ha su diyette bende varim aslinda tam benlik bir diyet ha, tam et ci diyeti, ohhh simdi bol bol istedigim kadar et yiyebilirim oh be..
ben ama bugün arastirdim daha, o yüzden yarin basliycam.

sagol ablam nerelerdesin sen yaa
cok mu sinavlar var??? kolay gelsinn

ben yatiyorum byy

ya marul bile 8 puan birtane yaa
ben simdi 5 marul yapragi alsamm 40 puan mi? cok sacma...
anlamadim bunu ben...

canım sen puan hesabı yapıyordun ya birde eti sevdiğin aklımda kalmış, sen geldin hemen aklıma tamam sende varsın o zmana listeden kontrol ettim de yerinde sayıyorsun kaç zamandır burdasın şekerim?

ya marul bile 8 puan birtane yaa
ben simdi 5 marul yapragi alsamm 40 puan mi? cok sacma...
anlamadim bunu ben...

canım neden anlamıyorsun 1 adet orta boy maruldan sen ne anlıyorsun 1 yaprak mı anlıyorsun :mymeka: tamamı 8 puan 3-4 yaprak yersen 1 say 2 say domates biber koyduysan onları da say işte hesap bu kadar neyi anlamadın ki bende bunu anlamadım -tatlicadiarzu-

izlem abla yaa
bu rejim kilo aldirir birakincaa
korkuyorumm
tamamen makarnayi pilavi kesmek dogrumu yaa

türkcem süper degil eyvahedigeldismile
böle ölcüleri pek anlamiyorum iste... neyse tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…