80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem abla yaa
bu rejim kilo aldirir birakincaa
korkuyorumm
tamamen makarnayi pilavi kesmek dogrumu yaa

aylin bak diğer tarafada yazdım, herşeyden etkileniyorsun canım, önce beynini inandır zaten istediğin kiloya inince yağlar gittikçe midende küçülücek ama sen gene her öğün makarna pilav yersen tabiki zaman içinde geri alırsın çok yemek istiyorsan o gün sıfır olarak geçirir pilav üstü tavuk yersin sınırı geçmeden... diğer diyetlerde de öyle kilo verince başlarsan mideni tıka basa tıkmaya tabiki alırsın ben seni anlamaıyorum gerçekten net ol canım inan sen bu işe 1 hafta dene bişiy kaybetmessin :lepi:

sen anlamadığın bşiy olursa sor o zaman bana, sebze değerleri 1 porsiyon için tane için değil marul tamamı yani 15-16 yaprak için

kilo konusunda karamsar olabiliyorum istee......
dedigin gibi 1 hafta denicem, cuma günü sonuc süper olursa devam edicem...
geri kilo alinir diye bir cümle yok haklisin, dikkat edilirse kimse almaz...
öpeyim seni icimden geldi

1-2 hafta deneyelim ben çok inandım bu diyete vücudun çalışma sistemi açısından çoookkk mantıklı :hulya:

ama zinciri kırmak yok bak dolapta oğluma yaptım 5 kase sütlaç var, tadına baktım ve tükürdüm yüzüne bakmadım düşün o derece işi sıkı tutuyorum 1 haftadan 2 haftadan kimse ölmez yemeden deneyelim sempatiksalakcinni

bende öyleyim ablammm
dün kek yaptim bir catal aldim, baska degil...... ne yemekler yapildi yemedimm......
gercekten beynime girdiii........ 4 hafta rejimdeyimm. alistimm...

darkolive, aylin 90, masumm, bitanem16, selma

baska kim yapicakti bu rejimi?

iyi geceler izlem bende yarın başlıyorum tartılıp yazacagım kg mi birde uno nun cok tahıllı ekmegini aldım nasıl olur acaba

iyi geceler izlem bende yarın başlıyorum tartılıp yazacagım kg mi birde uno nun cok tahıllı ekmegini aldım nasıl olur acaba

selinin topiginde biri yazmis sormus, degeri ayniymis ablam, bir dilim 12 puan

iyi geceler

nasıl hesap yapılıyor günlük almam gereken k . h galiba 90 kg civarıyım buna göre nasıl olacak izlemcim

aylin tam tahıllı degil cok tahıllı neyse üzerinde yazar k h degeri galiba sabah bakarım ayyyyyyy cok heyecen bastı beni

nasıl hesap yapılıyor günlük almam gereken k . h galiba 90 kg civarıyım buna göre nasıl olacak izlemcim

kilo almamak icin 90 puan
ama acil zayiflamak istiosan 40-50 yi gecme derim..
izlem ablam 30 yapmaya calisiyor bildigim kadariyla... 7li rakkami gördügü icin.
biz daha 8 deyiz,.... 30-40 bende yapmaya calisicamm...

ben yatiyorum iyi gecelerr

özelden msj atmayı atladığım için sende listedeki kilolarımı atmayı unutmuşsun izlemcim :)

haklısın dikkat etmeliydim ,neyse bu hafta böle olsun haftaya daha iyi koli kaybıyla gelirim artık hem... bugün kuzenin sünneti var 2 de koaföre gidicem ,yarın fotomu eklerim size ..çok öptüm kızlar olumunekankayizsmile

günaydınnn

izloş sabah bi ark görüştüm yıllar önce k.h diyti yaptıgını ver verdiig kiloyu geri aldıgını söyledi
aşırı yememiş ama yinede azda olsa 2 pilav makarna
bir dilim börek yemeye başlamış hedef kilosuna ulaşınca
ama tekradan almış o kiloyu

benimde gözüm korktu valla yaaa
ben şimdilik eski düzen devem edicem kalori hesabına
aslında çok ii bir yöntem ama k.h diyeti ama benimki godım gıdım verince kiloyu insanın gözü korkuyor verdikleirmide geri alırım diye

izloş ve aylin ben,i yanlış anlamyın valla ya sizinle devam etmek isterdim ama dedim ya korkuttu gözümü bu diyettt

birde 5 temmuda istanbula gidicem yani 3 hafta yapıcma bu diyeti sonra bozulacak devam etsem bile
görümceme gidicem her xman diyetme uygun yiyemeye bilirim
bu yüzden kalori hesabı yapmak daha kolay olacak benim için

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

''koli kaybı''

buna çok güldüm ben kilolarımı koliyle veriyom sempatiksalakcinni

günaydın kahvaltımı yaptım yazıyorum kac puan oldugunu

iki domates 12
bir yeşil biber 3
peynir 1

yumurta 0
bir dilim cok tahıllı ekmek 20

TOPLAM 36

izloşum ellerine sağlık canımmm süper listeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…