izlem abla yaa
bu rejim kilo aldirir birakincaa
korkuyorumm
tamamen makarnayi pilavi kesmek dogrumu yaa
aylin bak diğer tarafada yazdım, herşeyden etkileniyorsun canım, önce beynini inandır zaten istediğin kiloya inince yağlar gittikçe midende küçülücek ama sen gene her öğün makarna pilav yersen tabiki zaman içinde geri alırsın çok yemek istiyorsan o gün sıfır olarak geçirir pilav üstü tavuk yersin sınırı geçmeden... diğer diyetlerde de öyle kilo verince başlarsan mideni tıka basa tıkmaya tabiki alırsın ben seni anlamaıyorum gerçekten net ol canım inan sen bu işe 1 hafta dene bişiy kaybetmessin :lepi:
ama zinciri kırmak yok bak dolapta oğluma yaptım 5 kase sütlaç var, tadına baktım ve tükürdüm yüzüne bakmadım düşün o derece işi sıkı tutuyorum 1 haftadan 2 haftadan kimse ölmez yemeden deneyelim sempatiksalakcinni
1-2 hafta deneyelim ben çok inandım bu diyete vücudun çalışma sistemi açısından çoookkk mantıklı :hulya:
iyi geceler izlem bende yarın başlıyorum tartılıp yazacagım kg mi birde uno nun cok tahıllı ekmegini aldım nasıl olur acaba
nasıl hesap yapılıyor günlük almam gereken k . h galiba 90 kg civarıyım buna göre nasıl olacak izlemcim
aylin tam tahıllı degil cok tahıllı neyse üzerinde yazar k h degeri galiba sabah bakarım ayyyyyyy cok heyecen bastı beni
özelden msj atmayı atladığım için sende listedeki kilolarımı atmayı unutmuşsun izlemcim :)
haklısın dikkat etmeliydim ,neyse bu hafta böle olsun haftaya daha iyi koli kaybıyla gelirim artık hem... bugün kuzenin sünneti var 2 de koaföre gidicem ,yarın fotomu eklerim size ..çok öptüm kızlar olumunekankayizsmile
DENİZCİĞİM TEBRİK EDERİM ŞEKERİM, KENDİM KİLO VERMİŞ GİBİ SEVİNDİM VALLAHİİ AYNEN DEVAM ÖZELLİKLE NALCY BAHARNAZ VE NEMESİSİ DE KUTLUYORUM 1 KİLO ÇOK GÜZEL 1 HAFTADA...
RESİM KOYMAYANLAR VAR KIZLAR ÖZELLİKLE ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK KOYARSANIZ DAHA MAKBULE GEÇER :)))
KIZLAR 4 KİŞİ BANA ÖZELDEN MESAJ BİLDİRİMİNDE BULUNMAMIŞ ONLARI SABİT BIRAKTIM LÜTFEN HER CUMA ÖZELDEN BANA KİLO BİLDİRİMİNDE BULUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?