80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün abartılı değil canım güzel ama dondurmanın ardından grissinileri yemeseydin daha iyi olurdu...opuyorumnanaktan

ewet canım ama o çok sıkı yapıyor neredeyse hiç karbonhidtat almıyor, ben o kadar sıkı yapamam yanii benim amacım 30u geçmemek vereliniortak

anam ben bu diyeti yapsam 5 değil ayda 10 kilo veririm kızzzzz...ne bu ölüm diyetine mi girdiniz bacularrrrrr NEYSE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAHH FAYDASINI GÖRÜRÜSÜNÜZ...akannehirakannehirakannehir

yaparsın bacuuuu yaparsın sen ama maleseff puanlarla uğraşamam ben canım ne isterse yirim ben....inşallah başarılı olursun sen canummmmm...:jeyyar::jeyyar:

offffffffffff kimsecikler yok benim kociş hala uyuyor..en iysi gidiyim bir bayo yapıyım süsleniyim dışarı çıkarıyım uykucuyu...hava çok sıcak çokkkkkkkkkkkkkkbayanssulusmilebayanssulusmile

burÇın kaÇmıŞsın hemen,
valla 2 gÜndÜr bı dıyet bı dıyet topıktebende dÜŞÜndÜm ma yapamıycagıma karar verdımmm

darkolive:liste güzel olmuş.ellerine sağlık cnm.benim motivasyon biraz azaldı kilo olarakda artı çıkınca bildirim bile yapmadım.üzgünüm bundan sonra artıda çıksam özelden bildiririm cnm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

banucum civan perçimi içiyordun yanlış hatırlamıyorsam.onu içmeye başladıktan sonra bu ay regli oldunmu?oooooofffff benim 15 inde olmam gerekiyor.ama hiç bir belirti yokkkmafoldumben

adacım cnm kusura bakma temizlik yapıyorumda daldım birden
unuttum burayı

cnm ben civanperçemini içtim 19. günü adet oldum hemde yogn bir adet
ilaçla olmuştum ama çok azdı
19 gün sonra c.perçemi ile oldum hemde çok ii bütün şişlikleirm gittti

adet bitiminde tekrar başladım 1 de adet olamam laızm bakalım olabilecekmiyim

............

izloş bak cnm aldıgım pantolon bu
ama şu göbek ve simit kısımlarım beni deli eiyor çok çirkinn

Son düzenleme:
selam masumm cum bende esimi disari gönderdim is yapicam diye buranin basina oturdum gine.

selin tepenin topigini simdi bitirdim. ve bugünde itibarende bu diyete basladim.

bakalim sonuna kadar dayanabilecemmi, ay insallah.

anladigim kadariyla sen vaz gecmissin.

bugün sabah ben gine tartildim 82,7 ciktim bakim cumaya kadar bu diyeti yaparsam kac kilo vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…