80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitanem daha büyük yapamıyorum ben yaa böle oluyor ancak bulucma inşş en kısa zmanda

evet cnm ben vazgeçtim k.h diyetinden yani ark konuştum ve açıkcası gözüm korktu verdigim kilolalrı tekrar almaktan

haid bakalım inşş sen,izlem ve aylin başarırsınız

ben birde şöle düşündüm haid evde dikkat ettim ama 3 hafta sonra
görümceme gidicem istenbula ve orda bozulucak diyetim ordan 3 kilo almış olarak dönmek istemiyorum
ama kalori diyeti yaparsam eger fazlada yesem kalorisini ayarlayabilirim

bitanem

8 aylık hamileyim cnm o resimde
87 kilo filanım ben 80 kilo ile hamile kaldım
toplamda zaten 12 kilo aldım ama işte dofumdan sonra yaptım hatayı ben

selam arkadaşlar...ben de karbonhidrat diyetini uygulamaya çalışıyoum bir kaç gündür..bu grubtada yapanlar var..ben de size takılayım..13 gruptayım aslen ..
bu diyete çok umut bağladım..akupunktura gidiyorum ve bu hafta doktorum akşamları et verdi..ve kesinlikle bezelye patates kuru yasak...bi bakıma karbonhidrat diyetiyle uyan tarafları varrr...umarım zayıflarızz...

selam kizlar
topigi biraz geri aldim gecmiside okuyamicam malum dersler...

masumum bakiyorum pili degistirdin herhalde 77,5 harikasin ya ben ne zaman gelicem o kiloya

dün baya karisik yedim daha dogrusu pek birsey yemedim aksam yedim

bugünki yediklerim unutmadan

sabah (iste)
2 dilim ekmek üstünde peynir sürdüm
2-3 kahve

öglen
2 yumurtadan omlett
1 dilim ekmek

ara
bitki cayi

aksam
mechul

ayyy çok mutlu oldum ilk kez 1. oluyorum sositososito bi keresinde sadece 2. olmuştum.herneyse izlemcim ellerine saglık canım.çok çok teşekkür ederim sevincime ortak oldugun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…