günaydınnn
izloş sabah bi ark görüştüm yıllar önce k.h diyti yaptıgını ver verdiig kiloyu geri aldıgını söyledi
aşırı yememiş ama yinede azda olsa 2 pilav makarna
bir dilim börek yemeye başlamış hedef kilosuna ulaşınca
ama tekradan almış o kiloyu
benimde gözüm korktu valla yaaa
ben şimdilik eski düzen devem edicem kalori hesabına
aslında çok ii bir yöntem ama k.h diyeti ama benimki godım gıdım verince kiloyu insanın gözü korkuyor verdikleirmide geri alırım diye
izloş ve aylin ben,i yanlış anlamyın valla ya sizinle devam etmek isterdim ama dedim ya korkuttu gözümü bu diyettt
birde 5 temmuda istanbula gidicem yani 3 hafta yapıcma bu diyeti sonra bozulacak devam etsem bile
görümceme gidicem her xman diyetme uygun yiyemeye bilirim
bu yüzden kalori hesabı yapmak daha kolay olacak benim için
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam masumm cum bende esimi disari gönderdim is yapicam diye buranin basina oturdum gine.
selin tepenin topigini simdi bitirdim. ve bugünde itibarende bu diyete basladim.
bakalim sonuna kadar dayanabilecemmi, ay insallah.
anladigim kadariyla sen vaz gecmissin.
bugün sabah ben gine tartildim 82,7 ciktim bakim cumaya kadar bu diyeti yaparsam kac kilo vercem.
ayyy çok mutlu oldum ilk kez 1. oluyorum sositososito bi keresinde sadece 2. olmuştum.herneyse izlemcim ellerine saglık canım.çok çok teşekkür ederim sevincime ortak oldugun için.
aylin ben keten tohumu kullanıyorum
kuru kaysı ve incir birde
nacly biz ölüm diyeti filan yapmıyoruz canım, diyetisyenlerin de uyguladığı yöntemleri yapıyoruz belkide çok yazdığımız için sıraladığımız için sana öyle gelmiştir... makarna ekmek pirinç bulgur patates mercimek çok yüksek kb içeriyor sınırlı beslenmek lazım...
ben zaten bu şekilde besleniyordum öğlende ekmek yiyordum ve akşamları bazen az pilav mercimek patates filan yiyordum onları kestim, 2 haftadan bişiy olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3
ölmicez dimi abla kaydirigubbakcemile3
proteinden ölünseydi survivor adasında yaşayanlar ölürdü, sürekli balık yiyorlar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?