80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugün evde yoktum ondan yazamadım bugün yediklerimi yazayım hemen

Sabah;1 dilim kızarmış ekmek,1 kaşık patates salatası,1 tane zeytin,yarım haşlanmış yumurta,domates,lor
Ara;1 bardak form çayı
Öğlen;7 yemek kaşığı patlıcan közlemesi,1 dilim ekmek
Ara;1 tane dondurma,1 tane elma
Akşam;1 kepçe taze fasulye,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 yemek kaşığı yoğurt,salata
Ara;1 bardak form çayı

dondurma olmasaydı iyiydi ama 1 saatten fazla tempolu yürüdüm erittim gittiğim mesafe baya çoktu normalde 2 saatte giderim o kadar hızlı yürürüdüm erittim onu bende hesaplıyım karbonidrat değerlerinide baya çoktur ama

abla bende bu diyeti sadece bu hafta denicem...
ama diger haftalarda haftada 1 kezzz karbonhidrat olucakk...
bakalim hayirlisi

insallah basaririz kizlar, deneyelim görelim

ayyy çok mutlu oldum ilk kez 1. oluyorum sositososito bi keresinde sadece 2. olmuştum.herneyse izlemcim ellerine saglık canım.çok çok teşekkür ederim sevincime ortak oldugun için.

insallah hep birinci olursunn ablamm olumunekankayizsmile

iyi akşamlar

bugünkü menüm nasıl yazıcamı bilemiyorum ama : (( yazayım

NALCY yorumun için tşkler canım

sabah ılıksu-şincir sonrası 8 yk nesfit sütle
arada 11 gibi 1 dilim karpuz
öğlen dışarı çıktık ve saat 3 te 4 ızgara köfte ve 2 köfte büyüklüğünde kaşarlı köfte bol salata pek yapmazdım ama oldu işte yuvarlak pidelerin yarısı birde lıght cola
saat 5 buzlu böğürtlenli içecek
akşam birşey yemedim belki 2 dilim karpuz yiyebilirim

2 lt su 1 kupa yeşil çay şekersiz çay

yarın hep salata yesem iyi olcak

NALCY canım yorumlarını bekliyıorum sporda yapamadım bugün

iyi aksamlar diliyorum öncelikle

bütün gün askimla beraberdik, kayinvalidemlerdeydim, annemde geldi sonradan...
okadar halsizlik düstüki üzerime, orda uyuyakaldimm... askim üstümü örtmüs ayyy opuyorumnanaktan
herneyse

bugün yediklerim:

sabah:
1 yumurta 0 puan
salata 8 puan diyelim
peynir 1 puan

ara: yok

öglen:
4 tane buzluktan cikmis hazir balik köfte yedim, firinda pismis. (fischstäbchen filet deniyo almancasi) 0 puan sanirim
salata 8 puan diyelim
pasta yaptim hamurundan 2 yemek kasigi yedim, kac puan bilemicem

ara: yok

aksam:
1 tabak kusbasi et 0 puan

dogrumu acaba????????? 30 olmusmu? DARKOLIVE?

Son düzenleme:
ay ben bugün bi dondurma yedim k.b değeri 40 yuh ben hayatta yapamam bu k.b diyetini baksanıza o zaman bi tane dondurma yesem başka bişey yememem lazımdı

ii geceler kızlar menüü yazayım

sabah
1 çb süt
1 hurma

kahvaltı
peynir,1 kuru pasta, 1dilim ekmek,2 zeytin dom. sal

öglen
3 parça tavuk
salata
yarım kase çorba

ara
1 kırmızı erik
1 avuç kiraz

ara
1 avuç kiraz

akşam
2 yk çorba
1 lokma tavuk

ara
1 bardak tarçınlı süt
1 küçük şeftali
1 erik
1 mini gofret(25 kal.)

yardim edinnnnnnnnnn

kabizlik basladi yaaaa
wc cikamiyom napmam lazimmm

masum hatun sana cvp yazdi selinin topiginde istersen bak

BENDE YAZAYIM YEDıKLERıMı

kahvaltı iki kibrit kutusu kadar lor peyniri iki domates bir dilim ekmek bir fincan yeşil cay bir yumurta

ARA mısır patlagı bir paketın yarısı

ÖGLEN yüz gr tavuk bir bardak yogurt
ARA mısır patlagım ve bir tane k bar
akşam yumurtayla yapılmış kıyma ıkı dilim ekmek salata

bir dilim kavun

banucum tabiki sonuçta diğer diyete çok alıştın vermeye de başladın, bi git gel bakalım biz iyi sonuç alırsak geldikten sonra yaparsın... ama k.b ye dikkat et genede

nacly biz ölüm diyeti filan yapmıyoruz canım, diyetisyenlerin de uyguladığı yöntemleri yapıyoruz belkide çok yazdığımız için sıraladığımız için sana öyle gelmiştir... makarna ekmek pirinç bulgur patates mercimek çok yüksek kb içeriyor sınırlı beslenmek lazım...

ben zaten bu şekilde besleniyordum öğlende ekmek yiyordum ve akşamları bazen az pilav mercimek patates filan yiyordum onları kestim, 2 haftadan bişiy olmaz merak etme kaydirigubbakcemile3

ölmicez dimi abla kaydirigubbakcemile3

proteinden ölünseydi survivor adasında yaşayanlar ölürdü, sürekli balık yiyorlar sempatiksalakcinni

aman onlar ne oldu ya hele gizem o kadar zayıfki diyom bende gideyim seneye olursa zayıflarım bide diyom orda birsürü ağaç var yapraklarını kavurur yerim ben olsaö denemekten zarar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…