80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 5.00 da uyandım.5.30 da yürüyüşe gittim tam 1saat yürüdüm.kahvaltımı yaptım.şimdi çay içiyorum.kaydirigubbakcemile2

günaydın ada erkencisin bende yürümeye gidicektim ama hava çok soguktu valla uyudum bugün 4. gün oldu yürümedim artık akşam yrürüm

ıZlLOŞ bende sennin gibi düşünüyorum cnm giidp geleyim başlarım bende olmadı
ama dediign gibi karbonhidrat içeren yiyek ve meyveleri tercih etmiyorum artık

kızlar bu yazıyı çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...

Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir· Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir· Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir· Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir· Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma özgürlüğümüz var demektir· Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir· Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir· Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir· Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir· Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir· VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR.... GÜNAYDINNNN:))

birde kilo verebilsem çok daha mutlu olucam...:))))))

günaydinnnnnnnnnnnn

kahvaltimi yapiyorumm

kahvaltim:

1 yesil cay
1 domates 6p
maydonoz 2p
dereotu
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p

=11 puan ile kahvaltimi yapmis bulunmaktayim kaydirigubbakcemile2

bugünki menüm...
SABAH
1 bardak su+ilaç
yolda 1 şişe su

KAHVALTI
1 kk yağsız peynir
1 domates
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek ( uno denge )
şekersiz çay

ARA
1 avuç kiraz+4 erik ( tam organik annem memleketten yolladı kendi bahçemizden )
yeşilçay

ÖĞLE
4 yk semizotu yemeği
1 kase bol dereotlu sarımsaklı naneli cacık....))
1 dilim ekmek

ARA
2 galeta+çay

AKŞAM
tonbalıklı salata
ekmek

ARA
YY süt

diğer paylaşımlarında çok güzel ama bu dahada güzel semacım saol canım opuyorumnanaktan

kahvaltim:

1 yesil cay
1 domates 6p
maydonoz 2p
dereotu
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p

=11 puan ile kahvaltimi yapmis bulunmaktayim kaydirigubbakcemile2

aylin tavuk salamının puanı yok sanırım çok güzel geçirmişsin kahvaltını bende sosis yedim aylardan sonra hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 bu diyet çok tok hissediyorum kendimi 2 haftacık sabredelim ablam, şimdiye kadar yedikde ne oldu sakın inancını kaybetme...olumunekankayizsmile
menün süper semacım...
kızlar ben haftasonu çok kaçırdım yaaa..bugün hemen başladım eski düzenime...

iş düzenin oturdu mu kuşum kaydirigubbakcemile5

5 temmuzda istanbula gidicez kızlar
önce otobüsle gidelim deidk 6 saat
sonra arabayla gidelim daha rahat olur dedik

ama şimdi gözüm kesmiyor arabayla tek başıma ikisinide zapdetmeyi

en iyisi uçakla gidleim dedikk yol yorgunluguda olmayacak hem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…