ben 5.00 da uyandım.5.30 da yürüyüşe gittim tam 1saat yürüdüm.kahvaltımı yaptım.şimdi çay içiyorum.kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum...
kızlar bu yazıyı çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...
Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir· Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir· Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir· Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir· Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma özgürlüğümüz var demektir· Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir· Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir· Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir· Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir· Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir· VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR.... GÜNAYDINNNN:))
birde kilo verebilsem çok daha mutlu olucam...:))))))
kahvaltim:
1 yesil cay
1 domates 6p
maydonoz 2p
dereotu
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p
=11 puan ile kahvaltimi yapmis bulunmaktayim kaydirigubbakcemile2
menün süper semacım...
kızlar ben haftasonu çok kaçırdım yaaa..bugün hemen başladım eski düzenime...
diğer paylaşımlarında çok güzel ama bu dahada güzel semacım saol canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?