izloşş resimleri ekleidm gördünmü pantolonlu reismlerimi
semacım nasılsın oğluşun da iyi mi?
teşekkürler izlemcim...iyiym sen nasılsın..oğluşum da iyi sanırım..en azından bana öyle diyor da gözümle görmem lazım ana yüreği dayanmıyor kızlarrr derlerdide inanmazdım...çok zormuş...
ilk gittiği hafta hergün aradı..şimdi biraz alıştı sanırım..birde eğitimleri sıkılaşmış...3,4 günde bir arıyor...:gitme::gitme::gitme:
aylin tavuk salamının puanı yok sanırım çok güzel geçirmişsin kahvaltını bende sosis yedim aylardan sonra hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 bu diyet çok tok hissediyorum kendimi 2 haftacık sabredelim ablam, şimdiye kadar yedikde ne oldu sakın inancını kaybetme...olumunekankayizsmile
iş düzenin oturdu mu kuşum kaydirigubbakcemile5
yavrum ya kıyamam, canım en azından nerede olduğunu karnının doyduğunu biliyorsun... içini ferah tut çok kutsal bir görevde dua etki bu nasip oldu size allahım kavuştursun canım olumunekankayizsmile
sağol canım...Allah sanada nasip etsin..çok farklı duygular bunlar..
25 haziran izmir seferihisar...yolcusuyum..yemin töreni var...bişey dicem ama topicten kovmayın..izmire gidince boyoz yemek istiyorum..çok merak ediyorum..nasıl bişey...
aylin hadi bakalım ii gidiyorsun cnm
sağol canım...Allah sanada nasip etsin..çok farklı duygular bunlar..
25 haziran izmir seferihisar...yolcusuyum..yemin töreni var...bişey dicem ama topicten kovmayın..izmire gidince boyoz yemek istiyorum..çok merak ediyorum..nasıl bişey...
sevindimm kaydirigubbakcemile2
kiymali kabak yemegi cok hosuma gitti yaa
DENİZCİĞİM TEBRİK EDERİM ŞEKERİM, KENDİM KİLO VERMİŞ GİBİ SEVİNDİM VALLAHİİ AYNEN DEVAM ÖZELLİKLE NALCY BAHARNAZ VE NEMESİSİ DE KUTLUYORUM 1 KİLO ÇOK GÜZEL 1 HAFTADA...
RESİM KOYMAYANLAR VAR KIZLAR ÖZELLİKLE ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK KOYARSANIZ DAHA MAKBULE GEÇER :)))
KIZLAR 4 KİŞİ BANA ÖZELDEN MESAJ BİLDİRİMİNDE BULUNMAMIŞ ONLARI SABİT BIRAKTIM LÜTFEN HER CUMA ÖZELDEN BANA KİLO BİLDİRİMİNDE BULUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?