80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semacım nasılsın oğluşun da iyi mi?

teşekkürler izlemcim...iyiym sen nasılsın..oğluşum da iyi sanırım..en azından bana öyle diyor da gözümle görmem lazım ana yüreği dayanmıyor kızlarrr derlerdide inanmazdım...çok zormuş...
ilk gittiği hafta hergün aradı..şimdi biraz alıştı sanırım..birde eğitimleri sıkılaşmış...3,4 günde bir arıyor...:gitme::gitme::gitme:

kızlar merhabalar
cuma günü kilo veren herkesi kutlamak istiyorum tekrar
haftasonu düzensiz yediğim için yazmaya fırsat bulamadım dışarıdaydım hep

ama bu sabah:
2 tane sosis
2 dilim ekmek

öğlen
bir tabak tavuklu sebze yemeği
ve yoğurtlu salata yedim

akşama planım:
balık ve salata olucak

hepimize mutlu günlerrr

yavrum ya kıyamam, canım en azından nerede olduğunu karnının doyduğunu biliyorsun... içini ferah tut çok kutsal bir görevde dua etki bu nasip oldu size allahım kavuştursun canım olumunekankayizsmile

banuuu hadi bitmedi mi temizlik daha

diyarking kahvaltın çok az canım yaa yeşillik domates salatalıl filanda yeseydin...

aslında hiç yemicektim akşam çok yediğim için
yeşillikli yapıyorum aslında haklısın hem hazmıda kolaylaştırıyor tembellik yaptım yarın salata ile olucak
öğlen değişiklik yaptım çorba yemedim
bakalım böyle kilo verilecek miyim
4 haftadır takıldım bir kilo aldım hatta

tsk ederimm, ama salam 1 puan diyo nebilim...

yavrum ya kıyamam, canım en azından nerede olduğunu karnının doyduğunu biliyorsun... içini ferah tut çok kutsal bir görevde dua etki bu nasip oldu size allahım kavuştursun canım olumunekankayizsmile

sağol canım...Allah sanada nasip etsin..çok farklı duygular bunlar..

25 haziran izmir seferihisar...yolcusuyum..yemin töreni var...bişey dicem ama topicten kovmayın..izmire gidince boyoz yemek istiyorum..çok merak ediyorum..nasıl bişey...

sema ye tabi ya 3 degil 1 tane ye ona göre ayarlarsın

mesela ben 5 temmuzda istenbula gidicem ve smit yerim orda keisn bayılırım istanbul simitine çünki

ya bu arada 75 olabilsem keşke istanbula gitmeden 3 hafta var

kahvaltim:

1 yesil cay
1 domates 6p
maydonoz 2p
dereotu
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p

=11 puan

öglen:

kabak yemegi ( 1 kabak, kiyma, 1 sogan, 1 yk zeytinyagi) 4 p
150gr. yogurt 7 p

=11 puan

aksam:

1. secenek:

tavuk gögüsü tavuk baharatiyla, tavada 8p
Karisik Salata 8p

=16 p

2. secenek:

pirasa yemegi, 1 tane havuc olcak icinde, 8p, 4p

=12 p

ehh bugün 40 puan civari kapaticam insallah kaydirigubbakcemile2

selam herkese bugün kh diyetimin ikinci günü. dikkat ediyorum hic kacamak yapmadim ama sanki kilo aldim gibi hissediyorum kendimi, bende bu formül ters mi tepecek ne??????

yada bugün yarin regl olcam ondanmi sisim anlamadim yaa

neden kovalım şekerim, ama taze ve sıcak olmasına dikkat et, soğuk ve bayat yersen bu kadar övülen şey bumuymuş dersin, yanında mutlaka lop haşlanmış yumurta biraz yağlı olur ama mükemmeldir izmir boyozu kaydirigubbakcemile5

sevindimm kaydirigubbakcemile2
kiymali kabak yemegi cok hosuma gitti yaa

ee doyana kadar ye o zaman ekmeksiz yerimseniben kalori hesabı yok bildiğim kadarı ile kıymanın kb si sıfır kabak da da çok az olması lazım sositososito

güncellemek istedimzemuszemus

bende bugün

çörekotu denedim bugün bakalım 1 çay kaşığı çörekotu 2 bardak ılık su hazım için

1 yumurta 0
domates 6
salatalık 4
yarım dilim ekmek 6
4 sosis 0
şekersiz çay
1kk kadar peynir 1

3yemek kaşığı yoğurtla yumurta haşlama bunada 3 diyelim yoğurt azdı çünkü

şekersiz türk kahvesi

akşamda tonbalığı yemek istiyorum 0 salata 3 diyelim...

sütlü nescafe 2 diyelim

3lt su 1 saat yürüyüşüm olucak
bakalım son gaz devam...

25 oluyor sanırım yanlışım varsa düzeltelim kızlar daha yeni alışıyorum şu hesap işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…