kızlar şimdi yatıcam dedim şöyle bir bakiyim biraz moralimm bozuk ondan fazla giremedimm benii affedinn neyse fırsat buldukça girerimm sabah 76 çıktımm akşam karnım tok tartıldım yine aynı ben anlamadım bu işten bir şey 4 gündür kabızlık problemim varr ne yapçam bilmiyorumm kızlarr yaa
Bunları yazarken keşke bu hafta kaç kilo verdiğini de yazsaydın be,2 hafta da 3 kilo onu önceki gün sayfalarından buldum ama bu hafta ne kadar verdiğini inan senin tüm msjlarını aratıp hesap yaptım ayın 11 de 85 kg demişsin başka bir topikte ona istinaden 2 kg diye bir çıkarım yaptım ama inan çok zamanımı aldı gece gece!
Kızlar eski listeyi herkes önceki hafta kaç olduğunu görsün diye özellikle son gün ekliyorum ama bazı arkadaşlar ne dediğini unutuyor galiba bende şaşırıyorum ne yazacağımı tek tek msj aratmak zorunda kalıyorum,bakın bu saat oldu halaaaa bitmedi liste haftaya lütfen geçtiğimiz hafta kilonuza bakın ona göre bu hafta şu kadar kilo verip şu kilo oldum şeklinde yazın ,ben eski listeye göre yenisini düzenliyorum hbriniz olsunnnn!:uhm:kafamçokkarıştı
Lolo listeye yazdım adını ama ilk kilon kaçtı,şimdi kaç oldun ideal kilon ne belli değil 600 gr verdim demişsin tatlım nasıl yani???
Joenil takip ediyorsun topiği biliyorum canım ama cumadan cumaya tartıldığımızı bilmiyorsun sanırım,girmişsin bugün ama naptın bu hafta yazmamışsın!!!
günaydın lavita a.s
sanirim becerdim durun :)
ImageShack - Image Hosting :: 200320097218.jpg
ImageShack - Image Hosting :: kopievondscn4851.jpg
ImageShack - Image Hosting :: kopievon1002616.jpg
bakin bakalimm :) balik etliyim iste yeterr :)
sen harbı 90 kılomusun duyda ınanma yada gorde ınanma bu kızın neresı 90 kılo ya:1shok:
günaydın serracım.. öncelikle tebriğin için teşk. umarım böyle devam eder... aylin konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım...
cidden aylincim yaa.. sen gerçekten 90kilomusun? 70 gibi duruyor valla... bikendimebakıyorum bi sana kaydirigubbakcemile3 dicek söz bulamıyorum... ama yaşın daha küçük biraz daha ver bence... şimdi kilolu değilim aslında diyosun ama evlenip çocuk doğurunca daha farklı oluyo...şimdi aldığın kiloları vermen daha koly olabilir.. o zaman daha zor oluyo -tatlicadiarzu-
sanada günaydınn canımm evet öyle ben pek anlayamadım kafam karıştı doğrusuuu benimde kemiklerim ağır geliyo ama yinede ben 76 kg yim daha kilolu görünüyom gerçi üst kısımda 42 alt tarafta 46 beden etek giyiyorum anlıyacağınız basnlerde benimm şikayetimmmonları bir versemmm:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?