80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın, handeryacım ellerine sağlık gülüm, çok güzel olmuş liste.
bebeg,cehennem ve fatene, tebrik ederim güzeller kaydirigubbakcemile5 hepimiz daha çok kilo vericez inşallah. Ben bugün zor durumdayım arkadaşlar, amcamlar, babannemler ve kayınvalidemler bizde bugün, ayıptır söylemesi öğlene pide yaptırıcam, içini ben hazırladım, pasta yaptım ve akşam yemeğine de rosto+püre. Bugün azcık pasta ve pide yesem, 3 Marttan beri hiç çok kaçırdım dediğim olmadı Neyse akşama gelişmeleri yazarım.
Hepize güzel bir gün diliyorum, öptüm.

günaydin kimsecikler yooookmu, haftasonu die gec kalktim azcik, birazdan kahvalti yapcaz ve spora gitcez canlarim:)
birincilerimizi tebrik ediyoruuum muju muju muju

canim benim nie moralin bozuk, skma canini...
kuzum bendede var ayni problem, evde günkurusu yok ama kuru kayisi var köyden anneannem koymustu, ondan 4-5 tane yiyiorum üstüne ilik , hatta ice bilcem kadar sicaklikta bir büyük bardak su, ardindan büyük bardak soguk su iciorum genelde ise yarior canim... sanki lapadan oldum ben ya hic sivi yemek yemedimden iki günüdr:1no2:
günkurusu varsa daha iyi olur bence canim:CüvCüv:

handerya canim cok haklisin, canim birsey sorcam listeyi nasil yapcami bana anlatirsan belki benimde yardimim dokunur hic olmasa degisere hazirlarik bir hafta sen bir hafta ben gibi:)

söle yapsak:

gecen hafta : 87.6

bu hafta: 86.8

giden kilo: 800 gr

die yazsa herkese belki daha anlasilir olur canim

iyiyim cnmm. sen nasılsın? görüşemiyoruz birkaç gündür.. ben de kızıma kahvaltı hazırlamaya gidiyorum cnmm.. daha değişik kilo çizelgeleri olan bi yer buldum, ayarlıyayım derken komple kaybettim .. onu ayarlıcam daha.. gelirim birazdan

bırıncılerı kutluyorum..ben gıbı gram gram verenlerede basaracagız dıyorum..:lepi:

herkese günaydınn brincileri tebrikkk ediyoruum şekerlerr nidam sanada günaydın canımm bende katılıyorum aylin kesinlikle 90gibi değill yaa ben bişi anlamadımm doğrusu

cidden aylincim yaa.. sen gerçekten 90kilomusun? 70 gibi duruyor valla... bikendimebakıyorum bi sana kaydirigubbakcemile3 dicek söz bulamıyorum... ama yaşın daha küçük biraz daha ver bence... şimdi kilolu değilim aslında diyosun ama evlenip çocuk doğurunca daha farklı oluyo...şimdi aldığın kiloları vermen daha koly olabilir.. o zaman daha zor oluyo -tatlicadiarzu-

günaydın serracım.. öncelikle tebriğin için teşk. umarım böyle devam eder... aylin konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım...

sen harbı 90 kılomusun duyda ınanma yada gorde ınanma bu kızın neresı 90 kılo ya:1shok:

vallaha 90 kiloyum yaaa, inanin ben 70 kilo olmak istemiyorumm, hepden güzelligim gider kemik gibi kalirim yaa....... 75 civari iyi olur diye düsndüm hedefim 75 yazdim cizelgeme.
bende bilmiyorum bu kilolari nereye sakliyorum, sanirim kemiklerim agir.

günaydın serracım.. öncelikle tebriğin için teşk. umarım böyle devam eder... aylin konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım...

sanada günaydınn canımm evet öyle ben pek anlayamadım kafam karıştı doğrusuuu benimde kemiklerim ağır geliyo ama yinede ben 76 kg yim daha kilolu görünüyom gerçi üst kısımda 42 alt tarafta 46 beden etek giyiyorum anlıyacağınız basnlerde benimm şikayetimmmonları bir versemmm:sm_cool:

herkes 70 civari diyor zaten bende cok seviniyorum amaaaa evlenip de cocuk sahibi olamam bu kiloyla. ozaman 110 olurum vallaaa.... hadi yine 75 ile hamile kalsammm 90 olurum tekrar, aman allahim kilo vermek kolay sankii üfff

abla 46 olamazki, ben 90 kiloyum ve 44 giyorum. alt kisim 44, üst kisim 42-44, ve ASLA dar giymiyorum.

benim bugün çook işim var kızlar... ben ufaktan kaçsam iyi olcak.. temizlik,ütü,çamaşır as,kuruyanları topla,yemek yap,,,-tatlicadiarzu- delikafadulden
herkese iyi günlerr.. bende bilg. kızıma devredip bi sigara içiim işlerimin sırasını düşüneyim bu arada.. sonra başliim... akşam girmeye çalışırım yine.. byy.

kızlar aylin kesin kafa yapıyo bizle yaa... 44 giyiyomuş..dar olmadan bide.. 46 olmaz diyo... balkondan atlayasım geliyo aylin yeter artık... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…