80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen listeni yaz, yardımcı olmaya çalışırım ben sana :lepi:

oooo çok iyi bir başlangıç canım, iddialı bir rakibe buldum kendime sen tatildeyken ben seni geçtim hahahha laelaelaelaelae yakalayamaz kiii delikafadulden

günaydinnnnnnnnnnnn

kizlar dayanamayip tartildimm k.b. diyeti icinn.... 500gr gitmiss , 88,9 oldumm kaydirigubbakcemile2

tartıl canım, çünkü yeni bişiy deniyoruzz bende tartıldım 500gr gitmişşş şu an itibari ile 72.500 kiloyummm sositososito

canım inanamıyorum, bende deniz gibi avatarındaki gibi bir kadın bekliyordum bebek gibisin çok hoş görünüyorsun maşallah sana :1shok:

valla bende eskiden öyle diyordum ama şimdi öyle demiyorum..:sinifsinif:.bekarlık değilde en iyisi nişanlılık keşke hayatım boyunca nişanlı kalsaydımmmmboshayallersmile

hahha alemsin kız delikafadulden

aynen bende yaa :1ninca:
hoşgeldin izloşş

hoşbuldum balımm
yiyecek bişiy bulamadım evde
aslında karışık dolma var
pataes yemegi var ama yemek istemedim ben

aman aman bebeklere yedir sen yemee :Saruboceq:
bencede yeme onları canım.karbonhidrat bombası helede ikisi bir arada .emin ol yesen bu yemekleri 2 saat sonra fazlasıyla acıkırsın .

denizcim monti ile benzer yanları var sen benden önce başladın bu sisteme benim menümüde arada incelersen sevinirim canım :1rolleyes:

aylin bendende gitmiş 500gr 72.500 gösterdi bakalım cumaya kadar neler olucak yeni bişiy denediğim için kontrollu olmak zorundayım o yüzden tartıldım kızlar, sistemimi oturtunca 1 hafta gene tartılmak yok guclubacismile

diyarking kullanıcısından alıntı
kızlar ben bu karbanhidrat diyetine şimdi baktım
günlük yediklerimi bi kağıda yazdım
yanına puanlarını yazdım
tahmin edin kaç çıkıyormuş : 125 puan
yani ben bu diyete göre nasıl 85 e indiricem eğer en azından kilom kadar yemem gerekiyorsa

elmamım yanında sosis mi yicem leblebi 16 puan sosis 1 :)

canım sen listeni yaz, yardımcı olmaya çalışırım ben sana

teşekkür ederim böyle yardım aldıkça daha da kendimi güçlü hissediyorum sayenizde

sabahkileri sayayım o zaman

1 dilim kepek ekmek: 12 kb
2 kk beyaz peynir: 1*2: 2 kb
3 zeytin :kaç kb bilmiyorum listede bulamadım
1 biber: 3 kb
2 domates:6*2:12 kb
1 salatalık:4 kb

kahvaltı toplamı: 33 kb

öğlen:
8 tane minik ızgara köfte:1*2=2 kb (emin değilim)
kıvırcık salata sadece: 1 tanesi 8 kb sanırım bundan 2 kb alırım
2 kaşık yoğurt:5 kb
2 dilim karpuz:8 kb
öğlen toplam: 17 kb

sabah ve öğlen toplamı :50 kb

şimdi ara öğünü elma ve fındık yada leblebi alıyordum ama kb değeri çok yükske leblebinin bile o yüzden sade elma yiyim 16 kb
akşam için bilmiyorum sizin önerilerinize göre menü oluşturucam

artık kilo vermeye başlamak istiyorum sıkıldım lütfen yardım edin bu suma bende tartılıp kilo verdiğimi görmek istiyorum listeye girmem lazım :)

ızlem ben sana nerelerden yetiştim bacım sen orda dur ben peşindeyim yakalarım seni bu hafta sempatiksalakcinni

Diyar hoşgeldin aramıza canım.Bende yeni k.h diyetinde ondan bişey diyemiyorum ama biraz abartılı olmuş puanın sanki ..
Bide zeytinin değerini bende bulamadım ondan yemedim bugün bilen varsa yazabilirmi

eğer normal kalori diyeti yapıyorsan elma ideal, ama kb değer yüksek elma yerine 12-13 kiraz atıştırabilirsin çilek de olabilir canım 125 kb alırsan tam tersi etki yapar kilo alırsın benim menülerimi takip et istersen ben 73 kiloyum 40dan yukarı çıkmamaya çalışıyorum ki kilo verebileyim hihoyyyt

boshayallersmile güzelll
benim tatliya ihtiyacim var gibi abla yaaa ne yiyebilirimm??????
ayaga kalkinca bayginlik geciriyom gibii gözüm karariyorr

kız benim tatilim 1 aydı ne kızırlar içli köfteler geçti önümden :dilcikar:

yakalada görimmm hihoyyyt

zeytin yiyebilirsiniz 10 tanesi 2 idi yanlış hatırlamyorsam kabızlığa da etkisi olur acık kaydırır :roflol:

bugünkü menüm:

sabah:

2 kasik yogurt cörekotu 3p
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p

=6p

öglen:

300gr tavuk gögüsü tavada 8p
icine, 1 kabak 1 sogan 4p
peynir 1p

=13p

aksam ne dicem bilmiom yaaa, 19 puan olmus...... aksam ne yiyebilirimmm....... doymadimm
sence izlem??????

hahahaha iyimis oo kaydiriyorsaa, canim cikiyor wc de töbe töbeee :roflol:

canım buda çok az olmuş ben dün unonun denge light ekmeğinden aldım 20gr bir dilim 7.8kb istersen 2 dilim yiyebilirsin karpuz filan ye akşama 2 tane butu haşla az kekikle sonra teflon tavada az yağla mis gibi kızart üstüne yoğurt dök onu ye süper gidiyosun sakın kaçamak yapma, :1rolleyes:

malesef bu saydiklarin yok evde :gitme:
baska birsey önersen?
kiymali kabak yemegi yapsam? yogurtla yesem?

günde 1 tane form çayı içebilirsin canım doğadan form filan hepsi işe yarıyorsempatiksalakcinni

valla yesil cay hic ise yaramadi bendee
form cayi yok, alayim bariiiii.....
2 günde bir cikiyom, normalde günde 3 kere cikardim :kedi:

ayyyyy
burçin kız sen kaç yaşındası aneeeeeee seni görünce kendimi yaşlı hisettim valla
kaç yıllık evlisin
.

canım ben 21 yaşındayım 2 senelik evliyim 8 aylık kızım var...ohaoldumsmileohaoldumsmile

biraz evlenmeye geç kalmışım değil mi???
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

izloşş fotoda süper görünüyorsun ooo basenlerdennnn ve o kırmızı pantolanun siyahından bendede var...:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…