kızlar ben bu karbanhidrat diyetine şimdi baktım
günlük yediklerimi bi kağıda yazdım
yanına puanlarını yazdım
tahmin edin kaç çıkıyormuş : 125 puan
yani ben bu diyete göre nasıl 85 e indiricem eğer en azından kilom kadar yemem gerekiyorsa
elmamım yanında sosis mi yicem leblebi 16 puan sosis 1 :)
Tünaydınlarr herkeseee ...
narinim bende burayı ve sizleri özlemişim canım .şu k.h diyetine başladım bende bugün . bu senin yaptığın montignata benziyor aynı senin nasıl gidiyor montignatın ?
tüm yeni gördüğüm arkadaşlara selamlar ...
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 1 kk kadar peynir ve yarım dilim ekmek yedim sanırım idealdir k.h diyeti için benim ilk günüm çözene kadar başınızı ağrıtırım artık :)
günaydinnnnnnnnnnnn
kizlar dayanamayip tartildimm k.b. diyeti icinn.... 500gr gitmiss , 88,9 oldumm kaydirigubbakcemile2
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/15/1930.jpg
benimde şuan yanımda olan fotom buydu ekledim :) hiç fırsatım olmadı ki bi öncesi sonrası yapayım :) ee idare edr şimdi daha zayıfım sanırım bi daha ekliycem en kısa zamanda :)
valla bende eskiden öyle diyordum ama şimdi öyle demiyorum..:sinifsinif:.bekarlık değilde en iyisi nişanlılık keşke hayatım boyunca nişanlı kalsaydımmmmboshayallersmile
çokbilmiş resmini görünce şok oldum.ben hep avatarındaki gibi bi bayana şartlamışım kendimi megerse.seni görünce yüzümde bi tebessüm oluştu.çok hoş görünüyorsun canım yaa.sanki seni yıllardır tanıyorum gibi hissettim.ne alaka bilmiyorum ama.öle işte.olumunekankayizsmile
hoşgeldin izloşş
yiyecek bişiy bulamadım evde
aslında karışık dolma var
pataes yemegi var ama yemek istemedim ben
bencede yeme onları canım.karbonhidrat bombası helede ikisi bir arada .emin ol yesen bu yemekleri 2 saat sonra fazlasıyla acıkırsın .
aylin begendin mi çizelgemi canımmm
diyarking kullanıcısından alıntı
teşekkür ederim böyle yardım aldıkça daha da kendimi güçlü hissediyorum sayenizde
sabahkileri sayayım o zaman
1 dilim kepek ekmek: 12 kb
2 kk beyaz peynir: 1*2: 2 kb
3 zeytin :kaç kb bilmiyorum listede bulamadım
1 biber: 3 kb
2 domates:6*2:12 kb
1 salatalık:4 kb
kahvaltı toplamı: 33 kb
öğlen:
8 tane minik ızgara köfte:1*2=2 kb (emin değilim)
kıvırcık salata sadece: 1 tanesi 8 kb sanırım bundan 2 kb alırım
2 kaşık yoğurt:5 kb
2 dilim karpuz:8 kb
öğlen toplam: 17 kb
sabah ve öğlen toplamı :50 kb
şimdi ara öğünü elma ve fındık yada leblebi alıyordum ama kb değeri çok yükske leblebinin bile o yüzden sade elma yiyim 16 kb
akşam için bilmiyorum sizin önerilerinize göre menü oluşturucam
artık kilo vermeye başlamak istiyorum sıkıldım lütfen yardım edin bu suma bende tartılıp kilo verdiğimi görmek istiyorum listeye girmem lazım :)
aylin bendende gitmiş 500gr 72.500 gösterdi bakalım cumaya kadar neler olucak yeni bişiy denediğim için kontrollu olmak zorundayım o yüzden tartıldım kızlar, sistemimi oturtunca 1 hafta gene tartılmak yok guclubacismile
İzlem ben sana nerelerden yetiştim bacım sen orda dur ben peşindeyim yakalarım seni bu hafta sempatiksalakcinni
Diyar hoşgeldin aramıza canım.Bende yeni k.h diyetinde ondan bişey diyemiyorum ama biraz abartılı olmuş puanın sanki ..
Bide zeytinin değerini bende bulamadım ondan yemedim bugün bilen varsa yazabilirmi
kız benim tatilim 1 aydı ne kızırlar içli köfteler geçti önümden :dilcikar:
yakalada görimmm hihoyyyt
zeytin yiyebilirsiniz 10 tanesi 2 idi yanlış hatırlamyorsam kabızlığa da etkisi olur acık kaydırır :roflol:
bugünkü menüm:
sabah:
2 kasik yogurt cörekotu 3p
1 yumurta
peynir 1p
2 tavuk salami 2p
=6p
öglen:
300gr tavuk gögüsü tavada 8p
icine, 1 kabak 1 sogan 4p
peynir 1p
=13p
aksam ne dicem bilmiom yaaa, 19 puan olmus...... aksam ne yiyebilirimmm....... doymadimm
sence izlem??????
hahahaha iyimis oo kaydiriyorsaa, canim cikiyor wc de töbe töbeee :roflol:
canım buda çok az olmuş ben dün unonun denge light ekmeğinden aldım 20gr bir dilim 7.8kb istersen 2 dilim yiyebilirsin karpuz filan ye akşama 2 tane butu haşla az kekikle sonra teflon tavada az yağla mis gibi kızart üstüne yoğurt dök onu ye süper gidiyosun sakın kaçamak yapma, :1rolleyes:
günde 1 tane form çayı içebilirsin canım doğadan form filan hepsi işe yarıyorsempatiksalakcinni
aylİn kabızlık İÇİn sÜt ve kuru İncİr veya kayısı yee
.ayyyyy
burçin kız sen kaç yaşındası aneeeeeee seni görünce kendimi yaşlı hisettim valla
kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?