80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüloşşşşşşşşşş şükür kavuşturana...:sm_cool:

öğlen yemeğimde haşlanmış tavuk 1 tane salatalık ve 1 dal taze yeşil soğan 1 bardak ayran içtim .

ee buraya kadar iyi güzelde ara öğün olarak ne yiyorsunuz ?

Burçin senin çizelgenin beden kitle indexinde hatamı var canım . sen 64 kilosun ben 74 ama benim bmi senden düşük nasıl iş bu ? benim boyum 171 bu arada bilmiyorumkismile

kizlar dün öle güzel buluzlar aldimkiii, okadar zayif göründümkiii anlatamammm... 4,5 kilo bile nasil fark ediyorrr......
gömlegimde tamm kapandi dar degil... insan nasilda mutlu oluyor degilmii....

Nalcy, cnm sen dogum kontrol hapi kullaniyormusun? özel soru olmadi ins.. cünkü ben istemiyorum evlenince. kilo yapar diye cok korkuyorum

tülaycım k.h diyetinde ara ögün yok cnm

Hadi yaa bak bu çok köü işte .. peki 0 puanlılardandamı yiyemiyoruz .gerçi yumurta ve tavuktanda ne ara öğün olur yaa akannehir
yazın şu sıcak gününde şöyle 1 dilim karpuz kesip yemek yasakmı yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

yoo yasak degil, yeterki 30-40 k.b. gecme

Burçin senin çizelgenin beden kitle indexinde hatamı var canım . sen 64 kilosun ben 74 ama benim bmi senden düşük nasıl iş bu ? benim boyum 171 bu arada bilmiyorumkismile

canım ben senden kısayım boyum 1.60 yani aslında benim ideal kilom 55 hedefimi en yakın zamanda değiştirecemm..sempatiksalakcinni

kullanmıyorum canım kilo yaptığını bende duydum o yüzden kullanmıyorum belki sprial taktırırım...kafamçokkarıştı

kullanmıyorum canım kilo yaptığını bende duydum o yüzden kullanmıyorum belki sprial taktırırım...kafamçokkarıştı

cicim aylarinda ilk evlendiginde ozaman esin korundu sanirim, sen degil?
ben hap map yutmam ayolll, kilo alirim daha nereme siseyim kaydirigubbakcemile3
banane sözlüm korunsunn... 1 bebis olunca bende spiral taktirmayi düsünüyorum

izlemin görüntüsü bana benziyor bendede basen var yani kilo olarak ben daha düşüğüm ama görüntümüz aynı sebebi benim boyumun izloştan kısa olması kızlar ben hedefi değiştiriyorum 55 yapıcam..çünkü beni 60 kurtarmazzzz...

cicim aylarinda ilk evlendiginde ozaman esin korundu sanirim, sen degil?
ben hap map yutmam ayolll, kilo alirim daha nereme siseyim kaydirigubbakcemile3
banane sözlüm korunsunn... 1 bebis olunca bende spiral taktirmayi düsünüyorum

ilk evlendiğin zaman hap kullanmayı tavsiye hiiçççç hiiççç etmemmmmm.lmaz:.sonra bebek düşününce zor oluyor arkadaşımın başına geldi o yüzden söylüyüm dedimm
...
sempatiksalakcinni

ilk evlendiğin zaman hap kullanmayı tavsiye hiiçççç hiiççç etmemmmmm.lmaz:.sonra bebek düşününce zor oluyor arkadaşımın başına geldi o yüzden söylüyüm dedimm
...
sempatiksalakcinni

esim korunsun hap yutmam ben
hamile kalma tehlikesi olmaz insallah...
2-3 sene düsünmüyorumm bebis

izlemcim montide puanlama yok ama genede kendimce yorumlarım canım.bu arada tam bugday ekmeği yemeni öneririm.sabahları 3 dilim bile yiyebilirsin.yanlız ekmek yediğinde kahvaltıda yumurta yemeyeceksin ve peynirinde yagsız olacka şeker.

tülaycım yine kendi yöntemime göre söylüyorum çünkü montiyle ortak yönleri var ara öğün sadece çok acıkırsan ögle ve akşam yemeğiyle birde akşam yemeğinden sonra olabilir.sabahla ögle arasında yok yani.ara öğünlerinde serbest meyvalardan yada yagsız süt veya 1 haşlanmış yumurta tüketebilirsin canım.

çizelgemi değiştirdim bacularrrrsempatiksalakcinni

oh be bende sandimki 1 ay sonra ayrilcaksin bizden eyvahedigeldismile
gitme sakin burda kal...
motive ediosun beni
kontrol et beni lmaz: opuyorumnanaktan

nalcy hayırlı olsun canım sen kısa zamanda ulaşırsın hedefine güvenim tam =)

Aylincim ben evlenmeden 1 ay önce başladım hap kullanmaya evlendim 9 ay sonra hap kullanırken hamile kaldım .sanırım 1 gün içmeyi unuttum.ben doğumdn sonra spiral taktırdım .çok rahatım şimdi..ilk evlendiğin zaman becerebilirse esin korunsun .benim eltimin 13 aylık bir oğlu var ve 7 aylıkta hamile .Anlıcan her erkek beceremiyor korunma işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…