İzlem ben sana nerelerden yetiştim bacım sen orda dur ben peşindeyim yakalarım seni bu hafta sempatiksalakcinni
Diyar hoşgeldin aramıza canım.Bende yeni k.h diyetinde ondan bişey diyemiyorum ama biraz abartılı olmuş puanın sanki ..
Bide zeytinin değerini bende bulamadım ondan yemedim bugün bilen varsa yazabilirmi
tüloşşşşşşşşşş şükür kavuşturana...:sm_cool:
günde 1 tane form çayı içebilirsin canım doğadan form filan hepsi işe yarıyorsempatiksalakcinni
tülaycım k.h diyetinde ara ögün yok cnm
Hadi yaa bak bu çok köü işte .. peki 0 puanlılardandamı yiyemiyoruz .gerçi yumurta ve tavuktanda ne ara öğün olur yaa akannehir
yazın şu sıcak gününde şöyle 1 dilim karpuz kesip yemek yasakmı yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Burçin senin çizelgenin beden kitle indexinde hatamı var canım . sen 64 kilosun ben 74 ama benim bmi senden düşük nasıl iş bu ? benim boyum 171 bu arada bilmiyorumkismile
kizlar dün öle güzel buluzlar aldimkiii, okadar zayif göründümkiii anlatamammm... 4,5 kilo bile nasil fark ediyorrr......
gömlegimde tamm kapandi dar degil... insan nasilda mutlu oluyor degilmii....
Nalcy, cnm sen dogum kontrol hapi kullaniyormusun? özel soru olmadi ins.. cünkü ben istemiyorum evlenince. kilo yapar diye cok korkuyorum
canım ben senden kısayım boyum 1.60 yani aslında benim ideal kilom 55 hedefimi en yakın zamanda değiştirecemm..sempatiksalakcinni
kullanmıyorum canım kilo yaptığını bende duydum o yüzden kullanmıyorum belki sprial taktırırım...kafamçokkarıştı
cicim aylarinda ilk evlendiginde ozaman esin korundu sanirim, sen degil?
ben hap map yutmam ayolll, kilo alirim daha nereme siseyim kaydirigubbakcemile3
banane sözlüm korunsunn... 1 bebis olunca bende spiral taktirmayi düsünüyorum
ilk evlendiğin zaman hap kullanmayı tavsiye hiiçççç hiiççç etmemmmmm.lmaz:.sonra bebek düşününce zor oluyor arkadaşımın başına geldi o yüzden söylüyüm dedimm
...sempatiksalakcinni
çizelgemi değiştirdim bacularrrrsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?