kızlar aylin kesin kafa yapıyo bizle yaa... 44 giyiyomuş..dar olmadan bide.. 46 olmaz diyo... balkondan atlayasım geliyo aylin yeter artık... kafamçokkarıştı
kızlar benım resım gozukuyormu ya eklemeye calıstım ben goruyorum da sızde goruyormusunuz merak ettım
oLdukca net ve qüzeL qörünüyor : )
tesekkurler hayatım..sevgıler:teselli:
evet görünüyor ama 83 gibi degil yüzün cok temiz :)
yeni TaßLo qüzeL oLmus Emeqine karsi AsLa SayqisizLik etmem.. yaLniz Durum su ki ßen qecen hafta 1.8 kiLo verdiqimi Daha önce yazmiştim ztn.. hem de ilk cizeLqemi deiştirisimdi bu Durum.Bu hafta da 1.2 ile toplamda 2 haftada 3 oldu.. Eqer ßiLqi eksiqim varsa düzeLtirim bundan sonra daha da dikkat ederim..Cuma Saßahindaki taßLoya dair Yorumum , eski Liste olduqunu Farketmememden kaynaklaniyordu.. Aksi takdirinde Tanimadiqi insanLar icin ßunca Emek verene SayqisizLik etmek qißi ßi Durum Söz konusu deildir..
Tşk ederim bu hafta kiLo deişimimi eklediqiniz icin..
evet yuzumden pek bısey bellı degıl benımde kemıkler agır basıyor tıbkı senın gıbı..esım hep der.yuzun zayıflayacaksa..cokecekse boyle kal zayıflama der..Şeniz
herkese günaydınn brincileri tebrikkk ediyoruum şekerlerr nidam sanada günaydın canımm bende katılıyorum aylin kesinlikle 90gibi değill yaa ben bişi anlamadımm doğrusu
evet yuzumden pek bısey bellı degıl benımde kemıkler agır basıyor tıbkı senın gıbı..esım hep der.yuzun zayıflayacaksa..cokecekse boyle kal zayıflama der..Şeniz
serraaam yardimin ihtiyacim vaaar
daha dogru hepinizin yardimina ihtiyacim vaaaar:) begendim elbiseyi denedim bugün.
birincisi 42 bedene sigdim cok mutluyuum anlatamam....
calisan bayan dediki elbise biraz esneme yapar dedi, ben 42 giydim tam oturdu skmadi bile,
simdi düsünüyorum dügüne iki ay var, böle devam edersem gider yine bi 7 kilo, o zaman elbise bol olcak, ayrica esnemede yapiormus azcik, 40 bedeninimi alsam kizlar
bugün ve yarin icin yüzde 30 indirim var 250 tl lik elbise 180 oluyor, bide parkbravo karti bulsam bu indirim arti yüzde 25 yolcak... yani 140 a gelcek...
ama sorun suan maddiyat degil
elbiseyi 40 mi alsam 42 mi alsam...
42 her zaman daralta biliriz dediler, ama modeli bozulmasindan korkuorum yapsam kizlaaar
canım senin adına sevindim bence sen 40 beden al ve bir an önce içine sığmaya çalış derim benn ama 42 alsan ozamana bol olur yada ozamana kadar beklee o zaman al belki daha hoşuna giden bir şey çıkar karşınaaa tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?