80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha bisey yemedim handeryacim ellerine saglik hayatim cok guzel kilo bildirimini ben hem burada hemde hemde handeryaya ozel mesaj olarak yollayacagim cunku cok ugrasiyo canim benim

kızlar aylin kesin kafa yapıyo bizle yaa... 44 giyiyomuş..dar olmadan bide.. 46 olmaz diyo... balkondan atlayasım geliyo aylin yeter artık... kafamçokkarıştı

niye yalan söyliyim ki :çok üzgünüm: hatta 81 kiloyken 40/42 giyerdim, simdi 44 ciktim yine. gercekten kafa tutmuyorum :a015:

yeni TaßLo qüzeL oLmus Emeqine karsi AsLa SayqisizLik etmem.. yaLniz Durum su ki ßen qecen hafta 1.8 kiLo verdiqimi Daha önce yazmiştim ztn.. hem de ilk cizeLqemi deiştirisimdi bu Durum.Bu hafta da 1.2 ile toplamda 2 haftada 3 oldu.. Eqer ßiLqi eksiqim varsa düzeLtirim bundan sonra daha da dikkat ederim..Cuma Saßahindaki taßLoya dair Yorumum , eski Liste olduqunu Farketmememden kaynaklaniyordu.. Aksi takdirinde Tanimadiqi insanLar icin ßunca Emek verene SayqisizLik etmek qißi ßi Durum Söz konusu deildir..
Tşk ederim bu hafta kiLo deişimimi eklediqiniz icin..

arkadaşlar gün aydın nasılsınız bu gün ben temizligimi yaptım birazdanda carşıya cıkacagım
Şeniz

KG VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM:1hug:a.s.:1hug:veremeyenlerde düşünsün bakalım ben nerde hata yaptım diye :uhm::uhm:
HANDERYA CANIM ELLERİNE SAGLIK AMA BU İŞİN DAHA KOLAYINI BULALIM BİZ LAVİTANIN DEDİGİ BANADA MANTIKLI GELDİ NEDEN SENİN ZAMANINI ALALIM Şeniza.s.

kızlar benım resım gozukuyormu ya eklemeye calıstım ben goruyorum da sızde goruyormusunuz merak ettım

evet görünüyor ama 83 gibi degil yüzün cok temiz :)

evet yuzumden pek bısey bellı degıl benımde kemıkler agır basıyor tıbkı senın gıbı..esım hep der.yuzun zayıflayacaksa..cokecekse boyle kal zayıflama der..Şeniz

Canım ben cuma sabahından cuma akşamına kadar yazılanları okuyarak liste hazırlıyorum sen bu cuma 2 haftada 3 kilo vermişim demişsin sende takdir edersinki geçmiş sayfalara dönüp onlarca sayfa arasından önceki günlerde yaptığınız bildirimleri bulmam çok zaman alır ve zor olur, dediğim gibi sana özel tüm msjlarını aratıp ayın 11 de bildirdiğin kilona göre hesap yapmak zorunda kaldım demek yanlışlık olmuş,bir daha cuma günü kilonu ve verdiğin kiloyu belirtirsin tablo daha gerçek bilgilerle dolar,bunlara dikkat edersen sevinirim.

Kızlar bişey değil ,ben uğraşırım tabloyla sorun değil ama dediğim gibi her şey net olsa tak tak yerine koysam daha çabuk biter beni de yormaz.Lavitacım sağol canım liste yardımın için ben photoshopta düzenliyorum listeyi ,biliyorsan yardıma ihtiyacım olduğu zaman imdaaaaaat derim :)

evet yuzumden pek bısey bellı degıl benımde kemıkler agır basıyor tıbkı senın gıbı..esım hep der.yuzun zayıflayacaksa..cokecekse boyle kal zayıflama der..Şeniz

aynen benimde öyleee, 80 iken cok güzeldim, dahada zayiflamak istemem, tatliligim gidiyo yoksa :) ikball diye bi kadin varr bilirmisinizz, program yapiyoo, ikbal, ona benzetiolar beni

serraaam yardimin ihtiyacim vaaar
daha dogru hepinizin yardimina ihtiyacim vaaaar:) begendim elbiseyi denedim bugün.
birincisi 42 bedene sigdim cok mutluyuum anlatamam....

calisan bayan dediki elbise biraz esneme yapar dedi, ben 42 giydim tam oturdu skmadi bile,
simdi düsünüyorum dügüne iki ay var, böle devam edersem gider yine bi 7 kilo, o zaman elbise bol olcak, ayrica esnemede yapiormus azcik, 40 bedeninimi alsam kizlar
bugün ve yarin icin yüzde 30 indirim var 250 tl lik elbise 180 oluyor, bide parkbravo karti bulsam bu indirim arti yüzde 25 yolcak... yani 140 a gelcek...
ama sorun suan maddiyat degil
elbiseyi 40 mi alsam 42 mi alsam...

42 her zaman daralta biliriz dediler, ama modeli bozulmasindan korkuorum yapsam kizlaaar

herkese günaydınn brincileri tebrikkk ediyoruum şekerlerr nidam sanada günaydın canımm bende katılıyorum aylin kesinlikle 90gibi değill yaa ben bişi anlamadımm doğrusu

bendeee
yani ben 94 ken yarrim degil artik bir dünya gibiydim ki boyumda uzun 175 cm... yasimda 22...:) tabiki kemik yapisi olabilir :)))

canimcim, saglikli zayifladimizda yüzümüz cökmezmis bitanem,
benden hep ondan korktum ve önceki ani zayiflamlairimda hep yüzümden belli olurdu cökerdi. ama yanlis diyetlerden kaynaklaniormus :)))
galiba bu sefer dogru yolaydim

canım senin adına sevindim bence sen 40 beden al ve bir an önce içine sığmaya çalış derim benn ama 42 alsan ozamana bol olur yada ozamana kadar beklee o zaman al belki daha hoşuna giden bir şey çıkar karşınaaa tatlımm

cok begendim eklcem simdi fotoyu canim bide böle disari cikarken falanda giylir die düsünüorum

Son düzenleme:
kızlar yinekimse yok... serracım sık giremiyoruz evet ama şuna da dikkat çekmek istiyorum... saat şu an 8 buçuk ve kimse yediklerini yazmamış daha...(yazan var da atladıysam kusura bakmasın)
herkes aç mı geziyo yoksa önemsemez mi olduk burayı?
ben hiç giremediğim günler bile en az 2 kere giriyorum geri doğru taratabilirsiniz göreceksiniz.. en azından sabah girip bakıyorum bideakşam listemi yazmaya ... çoğu zaman da öğlen ve gece de girmeye çalışıyorum... en azından 1 kere bile girse herkes gün içinde bağımlılık açısından yeterli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…